Следете до 20 кучета или приятели в радиус до 14.5 км
 18 нива за обучение на непрекъсната и моментна стимулация
 Сигнали с тонове и вибрации
 Измерване на скорост и разстояние на кучетата
Комплектът включва:

 1. Alpha 100
 2. Едногодишен абонамент за BirdsEye Satellite Imagery
 3. Нашийник за куче с радиопредавател TT 15 с акумулаторна литиево-йонна батерия (който може да бъде поставен и на ваш нашийник)
 4. Акумулаторна литиево-йонна батерия
 5. 12.2 cm стандартна антена и 31 cm дълга антена (за Alpha)
 6. 47.5 cm стандартна антена и 57.5 cm дълга антена (за TT 15)
 7. Кабел за захранване
 8. Клип за зареждане
 9. AC адаптер
 10. USB кабел
 11. Здрава чанта
 12. Документация


GPS за следене на множество кучета и уред за дистанционно обучение в един корпус


Незаменим инструмент в полеви условия, Alpha® 100 ви помага да постигнете оптимални резултати от вашите спортни кучета. Той съчетава доказания Garmin GPS за проследяване на куче с Tri-Tronics® технологията. Тази лесна за използване интегрирана система ви позволява да следите и да обучавате кучетата си в полеви условия на разстояние до 14.5 км, предоставяйки ви точното им положение на всеки 2.5 секунди.

С няколко Alpha® 100 устройства и TT 15 нашийници можете да следите точната позиция на до 20 кучета и ловци на голям сензорен дисплей, дори когато те са извън полезрението ви.


Следете вашите кучета


Измерва скорост, разстоянието и посоката на движение на всяко куче. Едно Alpha 100 устройство може да следи до 20 кучета или колеги ловци, получавайки сигнал от други Alpha 100 устройства или TT 15 нашийници (допълнителните устройства и/или нашийници се закупуват отделно). Можете само да следите вашите кучета, като изберете T 5 нашийник. За случайте, които не позволяват стимулация, тон или вибрация, съвместимата T 5 нашийник е отлична алтернатива.

Получавате едногодишен безплатен абонамент за BirdsEye сателитни изображения. Това ви позволява да имате визуализация на терена, включително пътища, вода, гори и други.


Тренировка и контрол


Alpha 100 ви помага да обучавате и да контролирате своите кучета. Лесните за достъп бутони за обучение ви позволяват да комуникирате поотделно с всяко куче чрез безопасни и ефективни функции, включващи 18 нива на моментни и 18 нива на непрекъсната стимулация или звукови сигнали и команди с вибрация. Можете да изпозлвате настройката за блокиране на достъпа, за да се избегнете случайна стимулация или тон.

Изберете един от 2-та режима на стимулация, за да персонализирате обучението си още повече. Традиционната стимулиране ви позволява да правите бързи промени (ниско, средно и високо) в рамките на предварително определено ниво на стимулация (от 1 до 6), докато линейната стимулация позволява прогресивна стимулация от ниво 1 до ниво 18.


Удължете живота на вашата батерия


Когато използвате TT 15, преминете към Rescue Mode да се удължи живота на батерията. Когато TT 15 достигне приблизително 25 процента заряд на батерията, той автоматично ще забави интервала на обновяване от всеки 2.5 секунди на всеки 2 минути. Този режим пести живота на батерията на TT 15, което ви дава повече време, за да търсите и да намерите вашето куче.


Планирайте следващото си пътуване


Поемете командването на следващото си приключение с BaseCamp софтуер, който ви позволява да преглеждате и организирате карти, точки, маршрути и следи. Този безплатен софтуер, дори ви позволява да създавате Garmin Adventures, така че да можете да споделяте с приятели, семейство или колеги изследователи. BaseCamp показва топографска карта данни в 2-D или 3-D на екрана на вашия компютър, включително и контурни линии. Той също така може да прехвърляте неограничен брой сателитни снимки на вашето устройство, заедно с абонамент BirdsEye Satellite Imagery.


Превърнете компютъра си в една базова станция за проследяване на кучета


Заредете вашия лаптоп с BaseStation софтуер, за да го превърнете в контролен център за проследяване на множество кучета и/или приятели (до 20 Alpha устройства или TT 15 / T 5 нашийника). Вижте в реално време GPS информация на по-големия екран на вашия компютър, което го прави идеален за кучешки екипи за търсене и спасяване. И тъй като работи с GPS/GLONASS и радиовръзка, вие ще получите безопасно, сигурно и ефикасно проследяване, без да е необходимо да разполагате с интернет или връзка по мобилен телефон.Следете и тренирайте до 20 кучета


От екрана с компаса можете да следите скорост, посока на движение и разстояние - информация за всички кучета, които сте избрали. И коригирайте всяко куче на този екран без да коригирате погрешно останалите кучета.

Статистика с един поглед


Получавайте информацията, от която винаги се нуждаете за Вашето куче - разстояние от Вашето местоположение, общо изминато разстояние, скорост и честота на обновяване - всички на един екран.

Дръжте вашите кучета далеч от опасност


Не чакайте, докато кучето ви се изгуби или е в опасност, за да го върнете. Настройте виртуален периметър (Geofence) на картата, за да получавате предупреждение, когато кучето напусне неговите граници, така че да можете да го извикате веднага.

Проследявайте и тренирайте вашите кучета


Проследявайте и обучавайте кучетата си според това, къде са те с BirdsEye Satellite Imagery. Тези много подробни изображения осигуряват реалистичен изглед на пътища, паркинги, сгради и терени, включително дървесни линии, езера, реки и потоци. Те са чудесен начин да се допълни топографската карта на вашия Alpha.

Контролирайте вашите кучета


От екрана за обучение, коригирайте няколко кучета (с допълнителни TT 15 устройства) с помощта на Tri-Tronics електронната система за обучение. Изберете традиционна или линейна прогресия плюс тонове или стимулация.

Бъдете наясно къде са вашите приятели


Знаете ли къде са другите ловци от вашата група? Задайте на вашата Alpha да показва не само кучетата в групата, но също и Alpha устройствата на вашите приятели.


Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):6.4 x 16.5 x 3.8 cm
Размери на дисплея (ШxВ):3.8 x 6.3 cm ; 3.0" диагонал (7.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):200 x 400 пиксела
Тип на дисплея:трансфлективен, 65 536 цвята TFT
Тегло:250 гр. (със стандартната антена и батерия)
Батерия:презареждаща се литиево-йонна
Живот на батерията:до 20 часа
Водоустойчивост:да (IPX7)
Плаваемост:не
Високо-чувствителен приемник:да
PC Интерфейс:USB
RoHS версия:да
Карти и памет
Основна карта:да
Вградени карти:да
Добавяне на карти:да
Вградена памет:8.0 GB
Допълнителна памет:microSD™ карта (не е в комплекта)
Любими дестинации:4 000
Памет за маршрути:200
Памет за следи:10 000 точки ; 200 записани следи
Особености
Активен дисплей:да
Автоматична навигация завой по завой:да
Електронен компас:да, триосово-компенсиран
Барометричен алтиметър:да
Режим Geocashing:не
Съвместимост с потребителски карти:да
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:да
Информация за слънцето и луната:да
Таблици за приливите:да
Изчисляване на площи:да
Потребителски точки:да
Прехвърляне на данни от уред към уред:да
Преглед на снимки:не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):да
Допълнителни особености:Обхват до 14,5км. 
Честотна лента MURS (не е съвместим с Astro) 
Следене до 20 кучета (TT10) и приятели (Alpha 100) едновременно
18 нива за обучение на непрекъсната и моментна стимулация

Alpha 100 Bulgaria + нашийник TT 15

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01041-E2
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 1 558,00 лв.

 • Дан. основа: 1 298,33 лв.

Етикети: Alpha 100 Bulgaria + нашийник TT 15