Специализирана маршрутизация1, съобразена с размерите и теглото на вашия кемпер или каравана
 Пътни предупреждения за височини на мостове, ограничения за теглото, остри завои, стръмни наклони и още
 Специфични директории за кемпери и каравани; търсене на базата на предпочитаните от вас удобства
 Лесно пътно оформяне ви позволява лесно да промените маршрута си, да включвате предпочитани пътища или места само чрез докосване на екрана
 Инструмент за надморската височина показва възможните стръмни наклони по вашия маршрут

 • Гаранция: 24 месеца

Цивилизация по заявка


Camper 660LMT-D е специализиран навигатор за кемпери, който ви позволява да се насладите на свободата на откритите пътища в компанията на компетентен пътеводител. Camper 660LMT-D ви навигира чрез лесно четим 6.0-инчов мултитъч дисплей, който се вмества удобно във вашата кола, камион или кемпер, и ви маршрутизира в съображение с размерите на вашето превозно средство и пътните ограничения. Camper 660LMT-D поддържа функциите Easy Route Shaping (лесно моделиране на маршрута), Elevation Profile Information (вертикален профил на маршрута), както и милиони нови популярни места, благодарение на услугата за търсене Foursquare®.


Комплектът включва:

 1. Camper 660LMT-D
 2. Предварително инсталирана навигационна карта на Европа "City Navigator Europe NT" (пълно покритие) с доживотен абонамент за обновления
 3. Захранващ кабел / Lifetime Digital (DAB) трафик приемник с доживотен абонамент за трафик известия
 4. Mонтажно устройство за автомобил
 5. micro-USB кабел
 6. Ръководство за употреба


Специализирано рутиране за кемпери и каравани


Camper 660 LMT-D е предназначен да опрости навигирането с каравани и кемпери. Той идва с предварително инсталирани подробни карти на Европа, включително специфичните пътни ограничения (например ниски мостове) и свързаните с тях данни за повечето основни пътища и магистрали. Трябва само да въведете размерите и теглото на вашия кемпер или каравана, а Camper 660LMT-D ще използва вашия кемпер профил1, за да можете да намирате най-ефискасните маршрути в цяла Европа. Вашият маршрут се определя въз основа на дължината, широчината, височината и теглото на вашето превозно средство.


Пътни предупреждения и вертикален профил на маршрута


Camper 660 LMT-D е с предварително инсталиранa картa на Европа, която включва ограничения, като например високи мостове, остри завои и свързаната с тях информация за повечето основни пътища и магистрали. Ще чуете и видите тези полезни предупреждения, които могат да ви помогнат да се подготвите за потенциално опасни ситуации.


Camper 660LMT-D разполага с удобен инструмент на картата, който ви позволява да видите информация за надморската височина, отнасяща се до Вашия маршрут - всичко това, докато гледате екрана с навигацията. Можете дори да разширите изгледа на профила и да видите предстоящото изкачване в по-големи подробности. Прегледа на тази информация ви помага да се подготвите за възможни големи наклони по вашия маршрут.


Регистър с над 9000 къмпинга


Camper 660LMT-D разполага с ACSI’s Campsite Directory. Този изчерпателен регистър на къмпинги съдържа повече от 9000 места в Европа, с информация за ценови диапазон, часове на обслужване и друга информация. ACSI’s Campsite Directory ви позволява да търсите по предпочитани удобства - като допускане на домашни любимци, наличие на магазини, електричество - така лесно можете да намерите това, което искате, далеч от дома.


Лесно моделиране на маршрута


Когато предпочитате да карате по определени улици или през конкретни градове, Easy Route Shaping ви позволява лесно да променяте вашия маршрут. Просто добавете точка в маршрута, която виждате на екрана и ще получите информация с колко време за пътуване и разстояние ще се увеличи вашият маршрут.

С Camper 660 LMT-D пътуването ви е наградата. Със своята допълнителна настройка за панорамен път можете да изберете да откриете повече от пътя. Лесно прегледайте панорамния път в менюто за маршрут и се насладите на свободата на широкия път.


Удобството на свободните ръце


Camper 660LMT-D предлага удобството на гласово активиране на навигацията. Говорете с вашето устройство и то ще отговаря на вашите команди. Ръцете ви могат да останат на волана. Разбира се, можете да навигирате и използвайки сензорния екран. Сдвоете със съвместимо Bluetooth® устройство, като например вашия смартфон, за да можете да водите разговори със свободни ръце чрез вграденият микрофон и високоговорител. Приберете телефона си в жабката, джоба или чантата и продължавайте да приемате повиквания.


Ограничения на скоростта за кемпери и каравани


Camper 660 LMT-D ви осигурява яснота за ограничението на скоростта за вашия кемпер или каравана, коeто често се различава от ограничението на скоростта за стандартните автомобили. Специфичните ограничения на скоростта и очакваното време на пристигане са ясно обозначени, така че да можете да се насладите на едно по-спокойно пътуване.


Повече информация с един поглед


Camper 660LMT-D пази екрана с картата за шофиране през цялото време, като допълнителната информация се показва заедно. С един бърз поглед, можете да видите името на текущата улица. Той също така показва предупреждения за училищни зони. Без значение къде се намирате, винаги ще знаете какво е на близо. Up Ahead показва постоянен поток от близките места - включително бензиностанции, места за почивка и къмпинги - които се появяват редом с картата на шофиране и актуализации, докато се движите по вашия маршрут.


Garmin навигацията става още по-лесна


Базата данни с предварително инсталирани интересни точки в Camper 660LMT-D сега включва милиони нови популярни места, благодарение на услугата за търсене Foursquare. Намерете лесно ресторанти, магазини, забележителности и други обекти по вашия маршрут.

Camper 660LMT-D предефинира функцията "завой-по-завой" с Garmin Real Directions™, лесни за разбиране указания за движение, които ви ръководят като приятел, като се използват разпознаваеми забележителности, сгради и светофари. Например, по време на навигиране ще чуете лесни указания, като "Завийте надясно след аптеката." Без повече стрес от опити да прочетете имената на улиците. Garmin Real Voice™ е технология, която звучи по-скоро като естествен, приятелски глас. Garmin Real Directions и Garmin Real Voice са функции, които са налични само в Garmin GPS навигатори.


Навигирайте през сложни пътни възли с лекота


Camper 660LMT-D разполага с функция Active Lane Guidance (ALG). ALG използва гласови указания и ярко оцветени стрелки, за да посочи препоръчителната лента за Вашия маршрут. Фотореалистичните изгледи на пътни разклонения показват изходите от главните пътища, така както те изглеждат в реалния живот: в пълен цвят и големи подробности.


BC™ 30 безжична камера за задно виждане


Избегнете стреса при движение на заден ход с безжична камера за задно виждане BC 30 (продава се отделно). Тя ви позволява лесно да видите какво става зад вас по всяко време.


Съвместим със Smartphone Link App


Smartphone Link5 е безплатно мобилно приложение, което свързва вашия Camper 660LMT-D с вашия iPhone® или Android™ смартфон. След свързване, Camper 660LMT-D може да използва съществуващия план за данни на телефона ви, за да споделяте информация. Smartphone Link също ви дава достъп до Garmin Live Services, полезна информация в реално време като време или трафик информация на живо достъпна безплатно и чрез абонамент. Можете да закупите популярно съдържание, като данни от метеорологичен радар и изображения от трафик камери - в рамките на приложението. Когато използвате Smartphone Link с Camper 660LMT-D, можете също да ползвате Foursquare търсене и достъп до по-подробна информация за POI, включително рейтинги, ценови диапазон и часове на обслужване. Свалете Smartphone Link за Android™ в Google Play store. Свалете Smartphone Link за iPhone® от iTunes.


Безплатна доживотна актуализация на картите и трафика


Camper 660LMT-D предлага безплатна актуализация на картата2 за целия експлоатационен живот на вашето устройство, така че маршрутите да са отразени по най-съвременните карти, POI и информация за къмпинг директории.

С включения комбиниран захранващ кабел/трафик приемник, Camper 660LMT-D предлага безплатна цифрова трафик информация3 за целия експлоатационен живот на вашето устройство. Camper 660LMT-D може да ви помогне да избегнете задръствания и да намерите всички спестяващи време заобиколни маршрути.


Едно място за управление на вашето устройство


Използвайте Garmin Express, за да поддържате вашият Camper 760LMT-D в крак с времето. Garmin Express е лесен за актуализиране на карти и софтуер, трансфер на любими до и от устройства, както и инсталиране на безплатни иконки за автомобили и гласове.


1 Не е налична във всички области. Въвеждането на характеристики в профила на превозното средство, не е гаранция, че те ще се отчитат във всички маршрутни предложения. Винаги следете пътните знаци и пътните условия.

2 Доживотно обновяване на картите - правила и условия

3 Garmin Трафик - правила и условия

4 Изисква Bluetooth-съвместим смартфон (продава се отделно).

5 Прилагат се цените за трафик на данни, ако има такива. Свържете се с вашия мобилен оператор за повече информация относно вашия план за данни и цените за роуминг. Може да се изисква абонамент.

Марката Bluetooth® и съпътстващото я лого са собственост на Bluetooth SIG, Inc. Foursquare® и логата Foursquare® са регистрирани търговски марки на Foursquare Labs, Inc. iPhone е търговска марка на Apple Inc. Android е търговска марка на Google Inc.

Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):16.8 x 9.4 x 1.9 cm
Размери на дисплея (ШxВ):13.6 x 7.2 cm ; 6.0" диагонал (15.4 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):800 x 480 pixels
Тип на дисплея:мултитъч, капацитивен, WQVGA цветен TFT
Тегло:268 гр.
Батерия:презареждаема lithium-ion
Живот на батерията:до 1 час
Водоустойчивост:не
Високо-чувствителен приемник:да
3-осен компас:не
Карти и памет
Основна карта:да
Добавяне на карти:да
Вградени карти:Карта на Европа "City Navigator Europe NT" с 'доживотно' обновяване на вътрешна твърда памет
Допълнителна памет:microSD™ карта (не е в комплекта)
Любими дестинации:1 000
Памет за маршрути:да
Особености
Гласова навигация:да
Навигиране с имена на улиците:да (не на български език)
Разпознаване на гласови команди:да (не на български език)
3D карта:не
3D сгради:не
3D терен:не
Планиране на маршрути:да
Преглед на маршрути:да
Оптимизиране на маршрут:да
Автоматично преизчисляване на маршрута:да
Избор на маршрут:да
Избор на тип път, който да се избягва:да
Потребителски точки:да
Ограничения в скоростта:да
Hands-free набиране чрез Bluetooth®:да
FM трафик:да (Digital 3D Traffic)
XM® Navtraffic с прогноза за времето и радио:не
MSN® Direct съвместимост:не
Функция "Къде съм аз?":не
Запазване на позицията при сваляне от стойката:не
Захранване от стойката:не
Преглед на снимки:не
Избор на иконки за колата:да
Световен часовник:не
Валутен конвертор:не
Калкулатор:не
Активен дисплей:да
Двойно ориентиран дисплей:да
Избор на клавиатура:да
Garmin Lock:не
Възможност за работа с мотоциклет:не
Фотонавигация:не
Режим "Lane Assist":да, с "junction view"
ecoRoute™:да
trafficTrends™:да
myTrends™:да
Fleet Management съвместимост:да
Показване на интересни точки по маршрута:да
Допълнителни особености: не

Camper 660LMT-D

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01535-01
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 688,00 лв.

 • Дан. основа: 573,33 лв.

Етикети: Camper 660LMT-D