Разширена навигация за къмпинг ентусиасти


 Кемпер маршрути1 и пътни предупреждения за вашия кемпер или каравана
 Включва безплатен дигитален трафик чрез DAB, плюс безплатни услуги на живо2 като LiveTrack, информация за времето и още, използвайки Smartphone Link приложението
 Хендсфри функциите включват Bluetooth® обаждания3, смарт известия4 и гласово активиране на навигация
 Данни с филтър от ACSI™, NKC™ и MotorHomeFacts™
 Вграден Wi-Fi® за лесно актуализиране на картата и софтуера, без нужда от компютър

Camper 770LMT-D е навигатор за кемпер ентусиасти. Той ви позволява да се насладите на свободата на широкия път по време на пътуване с редица полезни функции. Той притежава голям и удобен 7-инчов сензорен дисплей от край до край. Camper 770LMT-D осигурява пътни предупреждения и потребителска маршрутизация1 въз основа на зададените габарити и тегло на вашия кемпер или каравана. Той дори включва директории за кемпери от водещи източници, като ACSI™, NKC™ и MHF™. Филтър за местата за паркиране с предпочитани удобства като електричество, душове и достъп до интернет. Уредът предоставя и профил на надморската височина, както и информация за милиони нови и популярни места за посещение и изследване, благодарение на нашите взаимоотношения с TripAdvisor® и Foursquare®.


Комплектът включва:

 1. Camper 770 LMT-D
 2. Доживотно актуализиране на фабрично вградената карта1 и дигиталния трафик2
 3. Стойка с вакуум за стъклото
 4. Кабел за зареждане
 5. USB кабел
 6. Ръководство


Специален профил за каравани


Просто вкарайте данните за габаритите и теглото на вашия кемпер или каравана, и след това Camper 770LMT-D ще използва вашия кемпер профил1, за да намери най-ефикасния маршрут.


Услуги на живо


За услуги на живо, като например прогноза за времето или паркинг информация при наближаване на вашата дестинация, изтеглете приложението Smartphone Link2, което свързва вашия Camper 770LMT-D навигатор със съвместим смартфон. Това приложение ви предоставя възможност да използвате функцията LiveTrack2, която ви позволява да споделяте местоположението си, така че вашите приятели да могат да ви следят, когато сте на път.

<br/ >


Безплатен дигитален трафик


С включения комбиниран кабел за захранване/трафик, Camper 770 LMT-D предлага безплатна дигитална трафик информация3 за целия екплоатационен живот на вашия уред. Не е необходимо да го свързвате със смартфон. Просто включете вашия навигатор в захранването на автомобила, за да получите полезна информация за трафика и да се насладите на приключението.


Насладете се на хендсфри функциите


Когато синхронизирате вашия Bluetooth съвместим смартфон с Camper 770LMT-D, можете да използвате редица фукнции за свързаност, без да сваляте ръцете си от волана3. Провеждайте хендсфри телефонни разговори и получавайте смарт известия директно на екрана на вашия навигатор4. Това означава, че можете да виждате входящи повиквания, текстови съобщения и календарни напомняния, без да се налага да изваждате вашия телефон. Също така разполагате с удобството на гласово активиране на навигатора. Кажете "voice command," и след това командвайте навигатора с гласа си, докато ръцете ви не се отделят от волана.

<br/ >


Шофирайте с полезни предупреждения за маршрута


Camper 770LMT-D е с предварително инсталирана карта на Европа, която включва и къмпинг ограничения, като височина на мостове, ограничения за тегло и информация за повечето основни пътища и магистрали. Ще чуете и видите тези полезни предупреждения, които могат да ви помогнат да се подготвите за предстоящи спускания, изкачвания и още.

Camper 770LMT-D разполага с удобни инструменти за картата, които ви позволяват да видите информация за надморската височина, отнасяща се за вашия маршрут - всичко това, докато гледате вашата навигационна карта на екрана. Можете дори да видите текущата и предстоящата надморска височина в по-голяма детайлност. Прегледът на тази информация ви помага да се подготвите за възможни наклони по маршрута ви.

<br/ >


Известия за водача


За да ви насърчи към по-безопасно шофиране и да увеличи осведомеността за ситуацията, Camper 770LMT-D осигурява сигнали за водача за остри завои, промени на скоростта, железопътни прелези и преминаващи животни. Освен това, навигатора ще ви предупреди, когато шофирате по еднопосочна улица, а също и при наближаване на училища и училищни зони. Получавате известия за камери за червени светофари и камери за скорост5, и дори предупреждения за умора6, които предлагат потенциални места за почивка след няколко часа непрекъснато шофиране.


Лесно намерете специални места за кемпери


Camper 770LMT-D разполага с данни за кемпер предпочитани места от ACSI™, NKC™ и MHF™. Изберете филтъра с предпочитани удобства като електричество, душове и достъп до интернет.

<br/ >


Пътуването е по-добро с TripAdvisor и Foursquare


Когато не сте запознати с района е хубаво да имате нещо, което да ви насочи в правилната посока. Ето защо ние интегрирахме TripAdvisor в Camper 770LMT-D навигатора. Вижте рейтинга за туристически интересни точки, като например популярните ресторанти и атракции по маршрута ви или в близост до целта. От най-големия в света туристически сайт директно на вашето устройство, Camper 770LMT-D ви помага да намерите спирките, които правят цялото пътуване част на дестинацията. Също така, намерете нови атракции с вградения Trip Planner инструмент, който ви предлага интересни спирки по пътя. В допълнение, Foursquare базата данни с предварително заредени интересни места включва още милиони нови и популярни ресторанти, магазини, услуги и още обекти по вашия маршрут.

<br/ >


Изберете Easy Route Shaping


Когато предпочитате да минете по конкретни улици или през конкретни градове, Easy Route Shaping ви позволява лесно да промените вашия маршрут. Просто добавете точка към маршрута, която виждате на екрана и Camper 770LMT-D ще ви информира с колко време ще се удължи вашето пътуване.


Повече информация с един поглед


По време на навигиране Camper 770LMT-D показва допълнителна информация директно на екрана с картата, като например ограничението на скоростта, текущата скорост и очакваното време на пристигане. Без значение къде се намирате, знайте винаги какво има в близост до вас. Функцията Up Ahead е постоянен поток от информация за близките места - ресторанти, магазини, болници и бензиностанции, които се показват на навигационната карта, и се актуализира, докато се движите по вашия маршрут.


Приятелски насоки от Garmin Real Directions™


"Завой-по-завой" насоки с Garmin Real Directions. Нашите лесни за разбиране насоки на движение използват разпознаваеми забележителности, сгради и светофари и ви водят така, както най-добрия ви приятел, който седи на седалката до вас. Без повече взиране в далечните улични знаци. Просто чакайте Real Directions да ви каже "Завийте наляво на светофара" или "Завийте надясно след червената сграда." Следването на насоките никога не е било по-лесно.


Навигирайте през сложни пътни възли с лекота


Camper 770LMT-D има Active Lane Guidance (ALG). ALG използва гласови указания и ярко оцветени стрелки, за да укаже препоръчителната лента за движение по вашия маршрут. Фотореалистичните визуализации на кръстовищата показват пътните разклонения така, както те се виждат през предното стъкло: в пълен цвят и големи подробности.


Wi-Fi поддържа картите ви актуални


С вградената Wi-Fi връзка, вие не се нуждаете от компютър или дори от специализиран софтуер, за да извършите актуализациите. Всеки път, когато нова карта или актуализация на софтуера е достъпна и вие сте свързани с Wi-Fi мрежа, началния екран на навигатора ще ви покаже подкана за налична актуализация.


BC™ 30 безжична камера за задно виждане


Свържете навигационния уред Camper 770 LMT-D с безжичната камера за задно виждане Garmin BC 30 (закупува се отделно ; препоръчителен е професионален монтаж). След като навигатора е безжично сдвоен с камерата, лесно можете да видите превозните средства, пешеходците и другите препятствия, директно на дисплея на Camper 770LMT-D, когато се движите назад.


Свързване с Garmin смарт часовници


Camper 770LMT-D работи с всеки Connect IQ™ съвместим Garmin смарт часовник, като fēnix 5 (закупува се отделно), за да осигури сигнали за водача на китката, плюс компас, за да ви помогне да стигнете от вашия паркиран автомобил до крайната ви дестинация и обратно до вашия автомобил.


Разчитайте на висококачествени карти


Качеството на данните в картата може да направи разликата между намирането на вашата дестинация и изгубването ви. Висококачествените картови данни HERE дават възможност на вашия уред Garmin да ви предостави информацията, която ви трябва, когато имате нужда от нея най-много - така че да можете да пътувате до специалните места, които искате да посетите с вашия кемпер.


1 Не е налично във всички области. Въвеждането на техническите данни на Вашия кемпер (габарити, тегло) в уреда не гарантира, че с тях ще бъдат съобразени всички маршрутни предложения. Винаги се съобразявайте с всички поставени пътни знаци, както и с условията на пътя.

2 За достъп до информация на живо, трябва да изтеглите безплатното приложение Smartphone Link. Трансферът на данни се таксува по избрания план от тарифата на мобилния оператор. Свържете се с вашия мобилен оператор за повече информация относно цените за трансфер на данни и роуминг. Изисква Bluetooth-съвместим смартфон (закупува се отделно).

3 Изисква Bluetooth-съвместим смартфон (закупува се отделно). За подробности, посетете Garmin.com/ble

4 За да получавате смарт известия на вашия навигатор, трябва да изтеглите безплатното приложение Smartphone Link. Трансферът на данни се таксува по избрания план от тарифата на мобилния оператор. Свържете се с вашия мобилен оператор за повече информация относно цените за трансфер на данни и роуминг. Изисква Bluetooth-съвместим смартфон (закупува се отделно).

5 Предпупрежденията за червени светофари и камери за безопасност не се предлагат във всички региони.

6 Предупреждението за умора се активира след дълги периоди на шофиране без никакви продължителни спирания по маршрута.


Bluetooth® марката и логото са собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Garmin е под лиценз. Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi алианс. Foursquare® е регистрирана търговска марка на Foursquare Labs, Inc.

Физически данни и характеристики
Размери (ШxВxД):17.3 x 9.9 x 1.9 см
Размери на дисплея (ШxВ):15.2 x 8.9 cm ; 17.7 см диагонал
Резолюция на дисплея (ШxВ):1024 x 600 пиксела
Тип на дисплея:мултитъч, капацитивен, WSVGA цветен TFT
Тегло:243 гр.
Батерия:презареждаща се литиево-йонна
Живот на батерията:до 1 час
Водоустойчивост:не
Високо-чувствителен приемник:да
3-осен компас:не
Карти и памет
Основна карта:Карта на цяла Европа с безплатна доживотна актуализация
Добавяне на карти:да
Вградени карти:да
Допълнителна памет:microSD™ карта (не е в комплекта)
Любими дестинации:1 000
Памет за маршрути:да
Особености
Гласова навигация:да (и на български език)
Навигиране с имена на улиците:да (не на български език)
Разпознаване на гласови команди:да (не на български език)
3D карта:не
3D сгради:не
3D терен:не
Планиране на маршрути:да
Преглед на маршрути:да
Оптимизиране на маршрут:да
Автоматично преизчисляване на маршрута:да
Избор на маршрут:да
Избор на тип път, който да се избягва:да
Потребителски точки:да
Ограничения в скоростта:да
Hands-free набиране чрез Bluetooth®:да
FM трафик:да
XM® Navtraffic с прогноза за времето и радио:не
MSN® Direct съвместимост:не
Функция "Къде съм аз?":не
Запазване на позицията при сваляне от стойката:не
Захранване от стойката:не
Преглед на снимки:не
Избор на иконки за колата:да
Световен часовник:не
Валутен конвертор:не
Калкулатор:не
Активен дисплей:да
Двойно ориентиран дисплей:не
Избор на клавиатура:да
Garmin Lock:не
Възможност за работа с мотоциклет:не
Фотонавигация:не
Режим "Lane Assist":да
ecoRoute™:да
trafficTrends™:да
myTrends™:да
Fleet Management съвместимост:не
Показване на интересни точки по маршрута:да
Допълнителни особености:Планиране на пътуване: да 
Дневник на пътуванията: да 
Garmin Real Directions™ насоки: да 
Foursquare POIs: да 
Смарт известия: да 
BLE възможности: да

Camper 770 LMT-D

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01768-01
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 783,00 лв.

 • Дан. основа: 652,50 лв.

Етикети: Camper 770 LMT-D