• City Navigator® Europe NT

Ако сте си купили навигационен продукт само с карта на България, вие може да си я допълните с карта на Европа. Картата на Европа се продава на microSD/SD, поставя се в навигатора и се използва веднага. С близо 3 милиона интересни обекти POI и над 9,3 милиона километра от пътното покритие на континента, City Navigator Europe NT ви дава цялата необходима информация, за навигация в Европа.

Сега и с разширено покритие, включващо Исландия, нови детайлни карти на Азорските острови, Хърватия и повече адреси във Франция и Италия. City Navigator Europe NT ви дава най-детайлната информация за уличната мрежа, с която можете да навигирате завой по завой до избрания от вас адрес и или точка. Заедно с това получавате и полезна информация за ресторантите, бензиностанциите, атракционите и много други интересни и полезни обекти, които съпътстват вашия маршрут.

Предимства

 1. Включва пълно покритие на страните от Западна Европа и много страни от Централна и Източна Европа
 2. Добавено е детайлно пътно покритие на Хърватия
 3. Разширено е покритието на Румъния и Украйна
 4. Над 3 Милиона интересни точки POI като: ресторанти, бензиностанции, болници, магазини, туристически обекти, над 8,000 къмпинга в Западна Европа и много други
 5. Над 9,3 милиона километра пътно покритие включващо магистрали, първокласни и локални пътищя.
 6. Включва информация за пътните ограничения, обходни маршрути, ограниченията на скоростта и други.
 7. Навигация завой по завой за съвместимите устройства
 8. Трафик информация за устройствата оборудвани с трафик ресивър
 9. Разширена база от данни за устройства поддържащи гласово произнасяне на имената на улиците

Комплектът включва:

Навигационна карта City Navigator® Europe NT качена на microSD и SD адаптер.

Изисквания

За да използвате картата City Navigator® Europe NT, Вие трябва да разполагате със съвместимо устройство на Garmin, което да притежава слот за карти microSD или SD. Навигационната карта от microSD/SD носителя не може да бъде копирана или разглеждана на компютър.

Версията не включва ъпдейти. Ако в последствие желаете да обновите версията си на City Navigator® Europe NT ще трябва да я закупите на нов microSD/SD носител.

City Navigator® Europe NT

 • Марка Garmin
 • Модел 010-10680-50
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 177,00 лв.

 • Дан. основа: 147,50 лв.

Етикети: City Navigator® Europe NT