Новото поколение навигатори за камиони


 7.0-инчов стъклен дисплей
 Безплатна доживотна актуализация на картата1 и трафик информацията2
 Индивидуализирана маршрутизация3 съобразно габаритите и теглото на Вашия камион
 Truck & Trailer Services Directory, плюс точки на интерес (POIs) високо оценени от други шофьори на камиони
 Пътни предупреждения включващи остри завои, височина на мостове, ограничения за теглото и още.

 • Гаранция: 24 месеца

Комплектът включва:

 1. dēzl® 770LMT
 2. Предварително инсталирана навигационна карта на Европа "City Navigator® Europe NT" (пълно покритие) с доживотен абонамент за обновления
 3. Lifetime трафик приемник с кабел за захранване
 4. Mонтажно устройство за камион
 5. Монтажно устройство с винтове за табло
 6. USB кабел
 7. Ръководство за употреба


Вижте повече и чуйте по-добре


dēzl 770LMT EU ви направлява с 7.0-инчов стъклен дисплей, който лесно се вижда във вашата кабина. Допълнителните подобрени високоговорители излъчват ясно изреченията, завой-по-завой, като е лесно да ги чуете дори при шума от пътя.

Garmin Real Directions™ ви ръководи като приятел, използвайки разпознаваеми забележителности, сгради и светофари, вместо трудно видимите или несъществуващи улични знаци.


Потребителска транспортна маршрутизация


dēzl 770LMT EU има подробна карта за Европа, която включва и ограничения, свързани с камиони - като височина на мостове, остри завои, ограничения за тегло и още - и свързаната с тях информация за основните пътища и магистрали. Просто въведете информацията за вашия профил на превозното средство (данни за височина, тегло, дължина, ширина и опасни материали) и намерете предпочитаните маршрути, подходящи за размера, теглото и натоварването на Вашия камион3.

Simple Truck профил ви позволява лесно да сменяте размера на ремаркетата с натискането на един бутон. Trip Planner ви позволява да създавате маршрути, да планирате нови и запазвате бъдещи пътувания.

Easy Route Shaping ви позволява лесно да промените маршрута си, за да включите предпочитани пътища или места само чрез едно докосване на екрана.


Garmin трафик


dēzl 770LMT EU разполага с Garmin Traffic, който ви помога да спестите време. С Garmin Traffic, картата за шофиране остава на екрана през цялото време. Предупрежденията за трафика излизат отстрани на картата и получавате гласово известие. Garmin Traffic може да ви даде подробности за ситуацията, като например колко минути забавяне да очаквате и дали има подходящи алтернативни отклонения. Той дори може да потвърди дали се движите по най-бързия маршрут. Lifetime traffic абонамента2 дава право на вашия dēzl 770LMT EU да получава безплатна трафик информация за целия експлоатационен живот на устройството без заплащане на абонаментни такси. Garmin Traffic се доставя директно в dēzl - без необходимост от смартфон.


Bluetooth® съвместимост


Синхронизирайте със съвместимо Bluetooth® устройство4, като например вашия смартфон, за да може да използвате dēzl 770LMT EU за разговори със свободни ръце чрез вграден микрофон и високоговорител. Приберете телефона си в джоба или в конзолата и продължавайте да приемате повиквания.


Специализирани интересни точки (POIs) за камиони


Нуждаете се от помощ за откриването на място където да отидете? Намерете точки на интерес, които професионалните шофьори предпочитат - и които са получили висока оценка - включително спирки за камиони, паркинги, настаняване, Wi-Fi® и повече.


Контрол на времето, прекарано зад волана


Записвайте вашите експлоатационни часове и статус ; dēzl 770LMT следи и ви предупреждава предварително за потенциални нарушения. Свалете цялата информация на вашия компютър за лесно и точно отчитане.


Силата на вашият глас


dēzl 770LMT EU е оборудван с гласово активиране на навигацията. Просто говорете с dēzl и той ще ви отговаря.


Стигнете до даден адрес с лекота


dēzl 770LMT EU разполага с функцията Active Lane Guidance (ALG). ALG използва гласови указания и ярко оцветени стрелки за да покаже препоръчителната лента по вашия маршрут. Фотореалистичната визуализация на пътни разклонения ви показва изходите от магистралите, така както те изглеждат в действителност: в пълен цвят и с най-малки подробности. Bird’s Eye визуализация на кръстовищата предлага подробен изглед, гледайки от птичи поглед.


Съвместимост с безжична камера за задно виждане


Вижте какво има зад вас, докато се движите назад чрез добавяне на BC™ 30 безжична камера (продава се отделно). При свързване, dēzl 770LMT EU показва кадри директно на дисплея. Постоянна мощност и лесно превключване между камерата и навигационния режим. Препоръчва се професионален монтаж.


Какво следва


С информацията какво има пред вас лесно можете да намерите места, които искате, без да оставяте картата. Докато шофирате, Up Ahead непрекъснато ви информира за близките услуги, включително храна, гориво и банкомати. Най-хубавото, е че Up Ahead е конфигурируема функция, така че винаги да знаете местоположението на избраните от Вас любими дестинации по протежение на пътя.


Повече информация за пътя


dēzl 770LMT EU ви държи информирани за предстоящите пътни условия и ограничения в движението, включително остри завои, височина на мостове, ограниченията за теглото, райони със силен вятър, забрани за ремаркета или опасни материали. Сигнали за наклони ви подготвят да преминете безопасно. Ограничения за скоростта за камиони се появяват, ако те се различават от обявената за ограничение автомобилна скорост. Вграденият часовник се сверява автоматично при преминаване в друг часови пояс и показва в колко часа изгрява и залязва слънцето. Вашият dēzl 770LMT EU също така ви известява за държавни и национални граници и изчислява часа на пристигането ви.


Сервизна история


dēzl 770LMT EU разполага с функция Service History Log, за да можете да записвате датите и вида на извършената сервизна поддръжка. Това позволява удобно следене за пробег на гумите, налягане в гумите, смяна на масло, смяна на гумите и други данни.


Smartphone Link съвместимост


Smartphone Link е безплатно мобилно приложение, което свързва вашия dēzl 770LMT с вашия iPhone® or Android™ смартфон. Когато те са свързани, вашия dēzl може да използва абонаментът за данни5 на вашия телефон, за да обменя информация.

Smartphone Link също ви дава достъп до Garmin Live Services6 - полезна информация в реално време като прогноза за времето, която е достъпна както в безплатен вид, така и като допълнителен абонамент. Можете да закупите допълнително платено съдържание - например прецизни радарни метеорологични данни и изображения от камери за трафик - чрез интерфейса на самото приложение.


Включена доживотна безплатна актуализация на картата


dēzl 770LMT EU пристига зареден с подробна карта на Европа. С безплатната актуализация на картата1, вашите маршрути със сигурност ще са отразени на фона на най-актуалната карта, POIs и налична навигационна информация. Новите карти са на разположение за изтегляне по време на целия експлоатационен живот на вашето GPS устройство без заплащане на абонаментни такси.

Нашата POI база данни вече включва допълнителна информация за търсене от Foursquare®. Foursquare добавя още милиони нови и популярни ресторанти, магазини, услуги и още във вашия район.

1 Доживотно обновяване на картите - правила и условия

2 Garmin Трафик - правила и условия

3 Не е налично във всички области. Въвеждането на техническите данни на Вашия камион (габарити, тегло) в уреда не гарантира, че с тях ще бъдат съобразени всички маршрутни предложения. Винаги се съобразявайте с всички поставени пътни знаци, както и с условията на пътя.

4 Изисква Bluetooth®-съвместим смартфон (продава се отделно). Марката и логото Bluetooth® са собственост на Bluetooth SIG, Inc.

5 Възможно е начисляване на такси. Обърнете се към вашия мобилен оператор за повече информация относно данните на вашия план и цени на роуминга.

6 Може да се изисква абонамент

Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):19.8 x 12.1 x 2.6 cm
Размери на дисплея (ШxВ):15.3 x 8.5 cm ; 7.0" диагонал (17.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):800 x 480 пиксела
Тип на дисплея:мултитъч, капацитивен, WQVGA цветен TFT
Тегло:438 гр.
Батерия:акумулаторна lithium-ion
Живот на батерията:до 1 час
Водоустойчивост:не
Високо-чувствителен приемник:да
3-осов компас:не
Карти и памет
Основна карта:Основни пътища в целия свят
Добавяне на карти:да
Вградени карти:Карта на Европа "City Navigator Europe NT" с 'доживотно' обновяване на вътрешна твърда памет
Допълнителна памет:microSD™ карта (не е в комплекта)
Любими дестинации:1000
Памет за маршрути:да
Особености
Гласова навигация:да (и на български език)
Навигиране с имена на улиците:да (не на български език)
Разпознаване на гласови команди:да (не на български език)
3D карта:да
3D сгради:не
3D терен:не
Планиране на маршрути:да
Преглед на маршрути:да
Оптимизиране на маршрут:да
Автоматично преизчисляване на маршрута:да
Избор на маршрут:да
Избор на тип път, който да се избягва:да
Потребителски точки:да (полицейски камери, радари и др.)
Ограничения в скоростта:да
Hands-free набиране чрез Bluetooth®:да
FM трафик:да, с "доживотен" трафик
XM® Navtraffic с прогноза за времето и радио:не
MSN® Direct съвместимост:да
Функция "Къде съм аз?":да
Запазване на позицията при сваляне от стойката:да
Захранване от стойката:да
Преглед на снимки:да
Избор на иконки за колата:да
Световен часовник:да
Валутен конвертор:да
Калкулатор:да
Активен дисплей:да
Двойно ориентиран дисплей:не
Избор на клавиатура:да
Garmin Lock:да
Възможност за работа с мотоциклет:не
Фотонавигация:да
Режим "Lane Assist":да, с "junction view"
ecoRoute™:да
trafficTrends™:да
myTrends™:да
Fleet Management съвместимост:да
Показване на интересни точки по маршрута:да
Допълнителни особености:Foursquare - да 
Smartphone Link - да 
Профил на превозното средство - да 
Лесно оформяне на маршрута - да 
Адаптивно главно меню -да 

Специален маршрут за камион, свързани с ограничения по пътя (в зависимост от височината, теглото, дължината, ширината и вида на опасните материали). 

Специални POI точки за камион 

Изход от магистрали (местата за почивка, храна, подслон) 

Показва наклона на пътя по време на шофиране 

Включва специфични функции за камион, като например обявяване на държавната граница, промени за ограничение на скоростта, изгрев / залез и маркер по дистанция. 

Външен видео вход за камери 

Това USB Mass Storage устройство е съвместимо с Windows ® XP или по-нов и Mac ® OS X 10.4 или по-нова версия.

dēzl™ 770LMT EU

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01343-11
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 907,00 лв.

 • Дан. основа: 755,83 лв.

Етикети: dēzl™ 770LMT EU