Интуитивен ръчен контролер с три бутона и лесен за четене LCD дисплей и вграден BarkLimiter™
 36 нива на моментна и продължителна стимулация плюс звуков тон и вибрация
 Заменяеми контактни точки - дълги и къси
 5 корекционни конфигурации за различните поведенчески проблеми
 Тренирайте едновременно до 3 кучета (със закупуването на допълнителни Delta нашийници)


Комплектът включва:

 1. Delta Sport XC дистанционно устройство
 2. Delta Sport XC нашийник
 3. Черна каишка с широчина 19 mm
 4. Клип за зареждане
 5. Контактни точки (къси и дълги) с гаечен ключ
 6. AC адаптер
 7. Връзка за носене
 8. USB кабел
 9. Документация


Лесно и ефективно електронно обучение за кучета


Delta Sport XC система за обучение на кучета от Garmin, с доказаната Tri-Tronics® технология, даваща на сериозните треньори на кучета по-голям контрол с повече простота. Ръчният контролер разполага с интуитивен, 3-бутонен дизайн и лесен за четене LCD дисплей. Компактното устройство за кучето разполага със сменяеми точки за контакт (дълги и къси). Заедно системата дава 36 нива на моментна и непрекъсната стимулация плюс звуков тон и вибрации, в пет корекционни конфигурации, както и способността да обучавате до три кучета едновременно в обхват до 1 200 метра (с покупка на допълнителни устройства за кучета). Delta Sport XC разполага с вграден BarkLimiter с функция Advanced Bark Correction за по-ефикасно обучение.


Опростено и ефикасно


Delta Sport XC е ергономично проектиран за работа само с една ръка, с 3 удобни предни бутона за стимулация, звуков тон и/или вибрация. Страничните бутони и лесният за четене LCD дисплей дават възможност на треньора лесно да превключва между конфигурациите за обучение и каналите на различните кучета. Елегантното и компактно устройство за кучета идва с взаимозаменяеми дълги и къси звена за контакт за всички породи и дебелини на козината и има обхват до 1 200 метра.


Три начина за тренировка на Вашето куче


Delta Sport XC предлага възможност за обучение с непрекъсната и моментна стимулация, вибрация или звуков тон, като можете да използвате всичките три в една тренировъчна сесия. С пет корекционни конфигурации (видими на LCD дисплея), обучаващият може да избере режим на обучение, който най-добре подхожда на конкретната ситуация и на темперамента на кучето. Delta Sport XC предлага възможност за управление на до 3 кучета (допълнителните устройства за кучета се продават отделно) и бързо превключване между тях.


Вграден BarkLimiter


Delta Sport XC разполага с BarkLimiter с функция Advanced Bark Correction. BarkLimiter разпознава разликата между желан и нежелан лай, както и вибрациите от надраскване и лай от други кучета. По този начин, на практика елиминира ненужните корекции. Можете да регулирате нивата на BarkLimiter и да го управлявате от ръчното устройство, което ви позволява да тренирате дори в режим BarkLimiter.


Водоустойчив, изключително издръжлив уред


Както всички останали Garmin продукти за на открито, Delta Sport XC е проектиран да бъде ефикасен, здрав и водоустойчив (IPX7) с дълготрайна презареждаема литиево-йонна батерия.


Сменяеми каишки


Персонализирайте нашийника с нашите допълнителни 19 мм полиуретанови каишки или 19 мм вплетени найлонови каишки Lupine (продават се отделно).

Delta Sport XC + нашийник

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01470-03
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 426,00 лв.

 • Дан. основа: 355,00 лв.

Етикети: Delta Sport XC + нашийник