Интуитивен ръчен контролер с три бутона и лесен за четене LCD дисплей, вграден BarkLimiter™ и Upland Beeper с четири ловни звука (включително безшумeн) и два насочващи звука (включително ястребов крясък)
 36 нива на моментна и 18 нива на продължителна стимулация плюс звуков тон и вибрация
 Заменяеми контактни точки - дълги и къси
 5 корекционни конфигурации за различните поведенчески проблеми
 Тренирайте едновременно до 3 кучета (със закупуването на допълнителни Delta нашийници)
Комплектът включва:

 1. Delta Upland XC дистанционно устройство
 2. Delta Upland XC нашийник с уред за куче
 3. Черна каишка с широчина 19 mm
 4. Клип за зареждане
 5. Контактни точки (къси и дълги) с гаечен ключ
 6. AC адаптер
 7. Връзка за носене
 8. USB кабел
 9. Документация


Лесно и ефективно електронно обучение за кучета


Delta Upland XC система за обучение на кучета от Garmin, с доказаната Tri-Tronics® технология, даваща на сериозните треньори на кучета по-голям контрол с повече простота. Ръчният контролер разполага с интуитивен, 3-бутонен дизайн и лесен за четене LCD дисплей. Компактното устройство за кучето разполага със сменяеми точки за контакт (дълги и къси). Заедно системата дава 18 нива на непрекъсната стимулация и 36 нива на моментна стимулация плюс звуков тон и вибрации, в пет корекционни конфигурации, както и способността да обучавате до три кучета едновременно в обхват до 1 200 метра (с покупка на допълнителни устройства за кучета). Delta Upland XC разполага с вграден BarkLimiter с функция Advanced Bark Correction за по-ефикасно обучение, както и beeper с осем възможни звукови комбинации.


Опростено и ефикасно


Delta Upland XC е ергономично проектиран за работа само с една ръка, с 3 удобни предни бутона за стимулация, звуков тон и/или вибрация. Страничните бутони и лесният за четене LCD дисплей дават възможност на треньора лесно да превключва между конфигурациите за обучение и каналите на различните кучета. Елегантното и компактно устройство за кучета идва с взаимозаменяеми дълги и къси звена за контакт за всички породи и дебелини на козината и има обхват до 1 200 метра.


Upland Beeper


В добавка към цялата функционалност на Delta Sport XC, Delta Upland XC разполага и с лек (85 гр.) Upland Beeper, който е прикрепен към каишката и се управлява дистанционно с преносимата конзола. Способно да издава 4 ловни звука (включително безшумен) и 2 насочващи звука (включително ястребов крясък), това сигнализиращо устройство е базирано на авангардни звукови технологии и постига повече от 400 м обхват, за да Ви помага да откривате Вашето куче-птичар и да знаете кога то е застинало в стойка.


Три начина за тренировка на Вашето куче


Delta Upland XC предлага възможност за обучение с 18 нива на непрекъсната и 36 нива на моментна стимулация, вибрация или звуков тон, като можете да използвате и трите метода в една тренировъчна сесия. С пет корекционни конфигурации (видими на LCD дисплея), обучаващият може да избере режим на обучение, който най-добре подхожда на конкретната ситуация и на темперамента на кучето. Delta Upland XC предлага възможност за управление на до 3 кучета (допълнителните устройства за кучета се продават отделно) и бързо превключване между тях.


Вграден BarkLimiter


Delta Upland XC разполага с BarkLimiter с функция Advanced Bark Correction. BarkLimiter разпознава разликата между желан и нежелан лай, както и вибрациите от надраскване и лай от други кучета. По този начин, на практика елиминира ненужните корекции. Можете да регулирате нивата на BarkLimiter и да го управлявате от ръчното устройство, което ви позволява да тренирате дори в режим BarkLimiter.


Водоустойчив, изключително издръжлив уред


Както всички останали Garmin продукти за на открито, Delta Upland XC е проектиран да бъде ефикасен, здрав и водоустойчив (IPX7) с дълготрайна презареждаема литиево-йонна батерия.


Сменяеми каишки


Персонализирайте нашийника с нашите допълнителни 19 мм полиуретанови каишки или 19 мм вплетени найлонови каишки Lupine (продават се отделно).Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):5.2 x 13.6 x 2.7 cm
Тегло:106 гр.
Батерия:Презареждаща се lithium-ion батерия
Живот на батерията:до 80 часа с един заряд
Водоустойчивост:да (IPX7)
Плаваемост:да
Високо-чувствителен приемник:не
PC Интерфейс: 
RoHS версия:не
Карти и памет
Основна карта:не
Вградени карти:не
Добавяне на карти:не
Особености
Активен дисплей:не
Автоматична навигация завой по завой:не
Електронен компас:не
Барометричен алтиметър:не
Режим Geocashing:не
Съвместимост с потребителски карти:не
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:не
Информация за слънцето и луната:не
Таблици за приливите:не
Изчисляване на площи:не
Потребителски точки:не
Прехвърляне на данни от уред към уред:не
Преглед на снимки:не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):не
Допълнителни особености:BarkLimiter: да 

Autorise корекционен режим за лай: не 

Нива на корекция: 36 (моментна) + 18 (продължителна) 

Моментна и продължителна корекция: да 

Корекция с вибрация: да 

Корекция със звук: да 

Конфигурации на трениране: 5

Delta Upland XC + нашийник

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01470-07
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 555,00 лв.

 • Дан. основа: 462,50 лв.

Етикети: Delta Upland XC + нашийник