С Edge® 800 може да направите почти всяко пътуване — това е първия "touchscreen" GPS-базиран велосипеден компютър. Осигурявайки както навигация, така и мониторинг на карането, Edge 800 е идеален за обиколки, пътувания, състезателно колоездене, както и планинско колоездене. Той идва с вградена базова карта и следи вашите данни като изминато разстояние, скорост, местоположение, изкачване/спускане. Ползвайте го с ANT+™ пулсомер1, сензор за скорост/каданс1 или съвместим енергомер2 за прецизен анализ на карането след това.
Комплектът включва:

 1. Edge® 800
 2. Premium пулсомер
 3. Сензор за каданс GSC™ 10
 4. Монтажно устройство
 5. AC зарядно устройство
 6. USB кабел
 7. Ръководство


На една ръка разстояние


Екранът на уреда е проектиран да е достатъчно здрав, за да устоява на външните въздействия, но и да е достатъчно чувствителен, за да реагира на натиск на пръст в ръкавица. Вие може да сменяте тренировъчните страници или да сменяте мащаба на картата с едно натискане. Яркият екран, видим под директна слънчева светлина, се следи лесно при всякакви условия на осветление. Уредът не е просто добре изглеждаща играчка — Edge 800 е водоустойчив до степен IPX7 и издържа на силните удари и ожулванията, които може да предизвика планинското колоездене.

Аеродинамичният Edge 800 изглежда прекрасно с карбоновия си цвят, с бели или сини акценти. Ляга прекрасно на рамката или дръжката на вашия велосипед. Монтажното устройство е проектирано така, че уредът се захваща лесно и надеждно с едно завъртане на четвърт оборот.


Знаете къде отивате


Независимо дали за вас карането на велосипед означава просто транспортиране или "бягане" от ежедневието, наличието на карти може да направи всяко пътуване по-лесно или по-забавно. Edge 800 идва с вградена базова карта, която показва основните пътища, както и населените места като точки. Заедно с това, уредът е съвместим с нашите  microSD™ карти, на които има пътни1 или топографски карти3. Изберете дестинация и Edge 800 ще ви води до нея с екранни напътствия "завой-по-завой".

Edge 800 може да ви води и по пътища, записани от други колоездачи. Опитайте нашия сайт Garmin Connect™ и изберете измежду милионите маршрути, качени от други потребители. Всяко пътуване, качено в Edge 800, се записва като маршрут. Вие може да го следвате с навигационни инструкции, или за да е по-състезателно, да опитате да подобрите резултатите на предишния колоездач. Вие може да ползвате безплатния софтуер на Garmin BaseCamp™ или други приложения за създаване на маршрут, проследяване на графиката на превишенията и други данни, след което да ги качите в Edge.

Edge 800 записва всеки метър от вашето движение чрез високочувствителния си GPS приемник, който не губи връзка със спътниците дори под гъста листна маса в гора. Приемникът е с програма HotFix® за предвиждане положението на спътниците за по-бързо определяне на Вашето местоположение, плюс автоматично автоматична смяна на часа при смяна на часовата зона.


Получавате данните по начина, по който желаете


Edge 800 следи множество данни за вашето пътуване и позволява да персонализирате до три тренировъчни страници, за да следите толкова показатели, колкото поискате. Барометричният алтиметър гарантира още по-точно проследяване на изкачванията и спусканията, както и записва температурните промени.

Ако сте професионален велосипедист, Вие може да сдвоите Edge 800 с ANT+ енергомер, за да следите изразходваната енергия във ватове, докато карате. Тези важни данни показват колко усилено тренирате, независимо от условията, влияещи на колоезденето Ви. Някои версии на Edge 800 идват с пулсомер и сензор за скорост/каданс.


Тренировъчни инструменти


Нуждаете се от малко мотивация, за да подобрите колоезденето си? Премерете сили с нашия Виртуален партньор (Virtual Partner®) — дигитално изображение на Вашата текуща скорост срещу скоростта, която искате да постигнете. Други тренировъчни инструменти са: детайлно планиране на тренировка, Auto Pause®, Auto Lap® и Courses, които помагат да се сравните с успешни колоездачи по същия маршрут.


Анализ на вашето колоездене


Вие сте изминали разстоянието, сега е време за преглед и споделяне на вашето пътуване. Просто качете вашите данни в Garmin Connect™, нашия безплатен уебсайт за анализ и споделяне на данни. Вие може да качите данните от вашето PC или Mac, като ползвате включения в комплекта USB кабел. На сайта Garmin Connect вие може да видите изминатия от вас път върху карта, да видите кратко резюме на колоезденето ви, да си създадете цели, да споделите данните с други потребители на сайта и много други.


1 Включен в комплекта на някои модели, продава се отделно за други.

2 Когато бъде сдвоен с допълнителен ANT+™ енергомер (закупува се отделно).

3 Детайлни топо карти се закупуват отделно.

Edge® 800 + пулсомер + сензор за каданс

 • Марка Garmin
 • Модел 010-00899-21
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 797,00 лв.

 • Дан. основа: 664,17 лв.

Етикети: Edge® 800 + пулсомер + сензор за каданс