GPS навигаторът за вашия велосипед


 Пътна или офроуд навигация чрез предварително инсталирана велосипедна карта на Европа Garmin Cycle Map
 Въведете разстояние и изберете измежду три предложени ви затворени маршрути
 Планирайте и сваляйте от Интернет маршрути, които искате да следвате
 Преживейте отново и споделяйте вашите пътувания с Garmin Connect™ или Garmin Adventures
 Специализирани интересни точки (POIs) за велосипедисти
Комплектът включва:

  1. Edge Touring
  2. Монтажно устройство за велосипед със заключване на четвърт оборот
  3. Велосипедна карта Garmin Cycle Map на microSD™ носител (поставена в уреда)
  4. USB кабел
  5. Ръководство


Отървете се от хартиените карти


Edge Touring работи като GPS навигатора във вашия автомобил, но с карти и функции, специално проектирани за използване с велосипед. Независимо дали имате конкретна дестинация или просто искате да изминете определено разстояние, Edge Touring ви дава свобода да намерите правилния маршрут. Можете да намерите и свалите от Garmin Connect или Garmin Adventures различни маршрути или да споделите вашите пътувания с общността.


Използвайте търсене и получавайте напътствия


Европейските карти за велосипед, инсталирани в Edge Touring, правят лесно придвижването между точка А и точка Б (или повече точки) и обратно. Просто въведете адрес или намерете интересна точка и Edge Touring ще ви навигира завой-по-завой. Можете да избирате между колоездене, колоездачна обиколка и планинско колоездене за изчисляване на най-подходящия маршрут в зависимост от предпочитания от вас стил на колоездене - по асфалтирани пътища, по черни пътища или по планински пътеки.

Чрез функцията RoundTrip за затворен маршрут, вие задавате на Edge Touring колко километра искате да изминете, а той ще ви предложи избор измежду 3 подходящи затворени веломаршрута. Уредът ще изчисли местата за спиране и ще намери атракции по трасето, което ще изминете.


Търсене на маршрути и приключения


Нямате предвид конкретна дестинация? Потърсете маршрути от други колоездачи в Garmin Connect или Garmin Adventures. След това ги качете в Edge Touring, за да следвате тези маршрути при следващото си пътуване. Променете трасето или създайте ново трасе и след това го качете във вашия уред.


Споделете вашите преживявания


Edge Touring записва вашия маршрут, който можете да качите в Garmin Connect или Garmin Adventures и да го преживеете отново когато си пожелаете. Garmin Connect и Garmin Adventures са безплатни за ползване и позволяват да споделите пътуванията си с вашите приятели.

Edge® Touring

  • Марка Garmin
  • Модел 010-01163-00
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 462,00 лв.

  • Дан. основа: 385,00 лв.

Етикети: Edge® Touring