Новият eTrex 10 запазва основната функционалност, стабилната конструкция, достъпността и дългия живот на батерията, които направиха eTrex най-надеждните налични GPS устройствa. Ние подобрихме потребителския интерфейс и добавихме световна базова карта, осъществим чрез компютърна система геокешинг и допълнителна поддръжка на планински била.


Комплектът включва:

  1. eTrex® 10
  2. USB кабел
  3. Ръководство за употреба


Вижте пътя


eTrex 10 има подобрен 2.2-инчов монохромен дисплей, който е лесно четим при всяка ситуация на осветление. Издръжлив и водоустойчив, eTrex 10 е създаден, за да издържа на естествената среда. Неговият лесен за използване интерфейс означава, че ще прекарвате повече време наслаждавайки се на открито и по-малко време в търсене на информация. Характерна черта на eTrex 10 е легендарната издръжливост. Нито една природна сила, било то прах, мърсотия, влага или вода, не може да се противопостави на този универсален навигатор.


Открийте забавление


eTrex 10 поддържа Geocaching GPX файлове за изтегляне на геокешове и детайли директно във вашия уред. Посетете OpenCaching.com, за да започнете своето геокешинг приключение. Осъществимият чрез компютърна система начин за геокешинг не само помага на околната среда, но също така подобрява и ефикасността. eTrex 10 съхранява и показва ключова информация, включително местоположение, терен, трудност, подсказки и описания, което означава край на ръчното въвеждане на координати и носене на хартиени разпечатки. Просто качете GPX файла във Вашия уред и започнете лова на съкровища.


Останете позиционирани


Със своята висока чувствителност, EGNOS-съвместим GPS приемник и HotFix® предсказване положението на спътниците, eTrex локализира Вашата позиция бързо и прецизно, като поддържа висока точност дори под гъста листна маса и в дълбоки каньони. Предимството е ясно - независимо дали сте в гъста гора или близо до високи сгради и дървета, можете да разчитате на помощта на eTrex 10, за да намерите пътя си, когато имате най-много нужда от него.


Пътувайте в световен мащаб


Новата eTrex серия е първата по рода си от потребителския клас приемници, които могат да проследяват GPS и GLONASS сателити едновременно. GLONASS е система, разработена от руската федерация, която функционира от 2012 г. При използване на GLONASS сателити, времето необходимо на приемника, за да установи позиция е средно около 20% по-кратко, отколкото при използването на GPS. При използване на GPS и GLONASS, приемникът има способността да се свърже с до 24 спътници повече в сравнение с използването единствено на GPS.

  • Гаранция: 24 месеца
Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):5.4 x 10.3 x 3.3 cm
Размери на дисплея (ШxВ):3.6 x 4.3 cm ; 2.2" диагонал (5.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):128 x 160 пиксела
Тип на дисплея:трансфлективен, монохромен
Тегло:142 гр.
Батерия:2 AA батерии (не са в комплекта) NiMH или Lithium препоръчителни
Живот на батерията:25 часа
Водоустойчивост:да
Плаваемост:не
Високо-чувствителен приемник:да
PC Интерфейс:USB
RoHS версия:не
Карти и памет
Основна карта:да
Вградени карти:не
Добавяне на карти:не
Вградена памет:9 MB
Допълнителна памет:не
Любими дестинации:1 000
Памет за маршрути:50
Памет за следи:10 000 точки, 10 записани следи
Особености
Активен дисплей:не
Автоматична навигация завой по завой:не
Електронен компас:не
Барометричен алтиметър:не
Режим Geocashing:да
Съвместимост с потребителски карти:не
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:да
Информация за слънцето и луната:да
Таблици за приливите:не
Изчисляване на площи:да
Потребителски точки:да
Прехвърляне на данни от уред към уред:не
Преглед на снимки:не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):да
Допълнителни особености: 

eTrex® 10

  • Марка Garmin
  • Модел 010-00970-00
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 217,00 лв.

  • Дан. основа: 180,83 лв.

Етикети: eTrex® 10