Ръчно GPS устройство с електронен компас, увеличена памет и подобрена резолюция на екрана


 Дисплей с подобрена резолюция (240 х 320 пиксела) за по-добра четимост
 Увеличен капацитет на вградената памет (3.7 GB) за повече карти
 Високочувствителен, WAAS-съвместим GPS приемник с HotFix® и GLONASS
 2.2-инчов, 64К цветен дисплей видим на слънчева светлина
 3-осово компенсиран електронен компас
 Вградена TopoActive карта на Източна Европа

Вградената TopoActive карта на Източна Европа включва следните държави: Албания, Беларус, Босна и Херцеговина, България, Гърция, Естония, Косово, Латвия, Литва, Македония, Молдова, Полша, Румъния, Русия / Калининград, Словакия, Словения, Сърбия, Турция, Украйна, Унгария, Хърватия, Черна гора, Чешка република.


Комплектът включва:
  1. eTrex 30x
  2. Предварително инсталирана карта на Източна Европа "TopoActive Eastern Europe" 1
  3. USB кабел
  4. Ръководство


Вижте пътя


eTrex 30x има подобрен 2.2-инчов, видим на пряка слънчева светлина дисплей с 65 536 цветови нюанса. Здрав и водоустойчив, eTrex 30x е създаден да издържа на естествената среда. Той е с обновен интерфейс и остава непреклонен срещу природните сили - било то прах, мърсотия, влага или вода - никоя от които не може да се противопостави на този универсален навигатор.


Нови средства за вашето приключение


eTrex 30x разполага с вграден 3-осово компенсиран електронен компас, който показва вашата позиция, дори когато стоите на едно място, без да задържате уреда нивелиран. Също така има барометричен алтиметър, който следи промените в налягането, за да ви показва по-точно надморската височина. Можете да го използвате, за да ви показва тенденцията в нивото на атмосферното налягане, което помага да следите за промени в метеорологичните условия.


Отидете навсякъде


С голям набор от съвместими монтажни устройства, eTrex 30x е проектиран за използване на велосипеди, ATV, в лодки, като ръчен GPS или в колата ви. Използвайте монтажното устройство за автомобил и City Navigator® NT карти за навигиране посоките на движение завой-по-завой, или здравото монтажно устройство за вашия мотоциклет или ATV. Където и да си мислите, че можете да вземете eTrex, той има карти и начин за монтаж, за да стигнете до там.


GPS и GLONASS


Новата eTrex серия е първата по рода си от потребителския клас приемници, които могат да проследяват GPS и GLONASS сателити едновременно. GLONASS е система, разработена от руската федерация, която функционира пълноценно от 2012 година. При използване на GLONASS сателити, времето, необходимо на приемника да установи позиция е средно около 20% по-кратко, отколкото при използването на GPS сателити. А при използване на GPS и GLONASS, приемникът има способността да се свърже с до 24 спътници повече в сравнение с използването единствено на GPS.


Добавете карти


Със слота за microSD™ карта и увеличения капацитет (3.7 GB) на вътрешната памет, eTrex 30x ви позволява да заредите TOPO 24K и Garmin HuntView™. Включете BlueChart® g2 карти за чудесен ден по вода или City Navigator NT карта с данни за навигация "завой-по-завой" по пътищата. eTrex 30x поддържа също така и BirdsEye Satellite Imagery (изисква се абонамент), който ви позволява да изтеглите сателитни снимки на вашето устройство и да ги интегрирате с вашите карти.


Споделете безжично


eTrex 30x ви позволява да споделяте точки, следи, маршрути и геокешове безжично с други съвместими Garmin GPS устройства. Така че сега вашите приятели също могат да се насладят на любимата ви екскурзия или кеш - просто натиснете бутона "изпрати", за да прехвърлите информацията на подобен уред и нека играта започне.

eTrex също се свързва към съвместими Garmin устройства като допълнителни сензори, включително температурен сензор, крачкомер, пулсомер и VIRB™ камера.


Прецизно позициониране


Със своята висока чувствителност, EGNOS-съвместим GPS приемник и HotFix® предсказване положението на спътниците, eTrex 30x локализира вашето положение бързо и прецизно и поддържа точност дори под гъста листна маса и в дълбоки каньони.


Намерете си забавление


eTrex 30x поддържа геокеш GPX файлове за изтегляне на геокешове и детайли направо във вашия уред. Посетете Geocaching.com, за да започнете своето геокешинг приключение. Осъществимият чрез компютърна система начин за геокешинг не само помага на околната среда, но също така и подобрява ефективността. eTrex 30x съхранява и показва ключова информация, включително местоположение, терен, трудност, подсказки и описания, което означава край на ръчното въвеждане на координати и на носенето на хартиени разпечатки. Просто качете GPX файла на вашия уред и започнете лова на кешове.


Планирайте следващото си пътуване


Направете си сметката за следващото приключение с BaseCamp™, софтуер, който ви позволява да преглеждате и организирате карти, точки, маршрути и следи. Този безплатен софтуер за планиране на пътуването, дори ви позволява да създадете Garmin Adventures, който можете да споделяте с приятели, семейство или колеги изследователи. BaseCamp показва топографска карта с данни в 2-D или 3-D на екрана на компютъра, включително контури. Той също така може да прехвърли неограничен брой сателитни снимки на вашето устройство, когато имате абонамент за BirdsEye Satellite Imagery.


1 Garmin TopoActive е базирана на картови данни от OpenStreetMap, като качеството на картата зависи до голяма степен от местното картово покритие, поради което Garmin не може да гарантира качеството и пълнотата на картовите данни.


Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):5.4 x 10.3 x 3.3 cm
Размери на дисплея (ШxВ):3.5 x 4.4 cm ; 2.2" диагонал (5.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):240 x 320 пиксела
Тип на дисплея:трансфлективен, 65 536 цвята TFT
Тегло:142 гр.
Батерия:2 AA батерии (не са в комплекта) NiMH или Lithium препоръчителни
Живот на батерията:25 часа
Водоустойчивост:да (IPX7)
Плаваемост:не
Високо-чувствителен приемник:да
PC Интерфейс:USB
RoHS версия:не
Карти и памет
Основна карта:да
Вградени карти:Карта на Източна Европа "TopoActive Eastern Europe" на вътрешна твърда памет
Добавяне на карти:да
Вградена памет:3.7 GB
Допълнителна памет:microSD™ карта (не в комплекта)
Любими дестинации:2 000
Памет за маршрути:200
Памет за следи:10 000 точки ; 200 записани следи
Особености
Активен дисплей:не
Автоматична навигация завой по завой:да
Електронен компас:триосово-компенсиран електронен компас
Барометричен алтиметър:да
Режим Geocashing:да
Съвместимост с потребителски карти:да
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:да
Информация за слънцето и луната:да
Таблици за приливите:да
Изчисляване на площи:да
Потребителски точки:да
Прехвърляне на данни от уред към уред:да
Преглед на снимки:не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):да
Вградена камера:не
Програма HotFix за бързо позициониране:не
Фотонавигация:не
Допълнителни особености: 

eTrex® 30x TopoActive EE

  • Марка Garmin
  • Модел 010-01508-12
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 462,00 лв.

  • Дан. основа: 385,00 лв.

Етикети: eTrex® 30x TopoActive EE