Цветен сензорен ръчен GPS/GLONASS приемник с 3-осов компас


 2.6-инчов цветен сензорен екран
 3-осово компенсиран електронен компас
 GPS и GLONASS сателити за по-бързо позициониране
 250 000 предварително заредени геокешове от Geocaching.com
 4 GB памет, за добавяне на повече карти

  • Гаранция: 24 месеца

Вградената TopoActive карта на Източна Европа включва следните държави: Албания, Беларус, Босна и Херцеговина, България, Гърция, Естония, Косово, Латвия, Литва, Македония, Молдова, Полша, Румъния, Русия / Калининград, Словакия, Словения, Сърбия, Турция, Украйна, Унгария, Хърватия, Черна гора, Чешка република.


Комплектът включва:
  1. eTrex Touch 25
  2. Предварително инсталирана карта на Източна Европа "TopoActive Eastern Europe" 1
  3. USB кабел
  4. Ръководство


Вижте пътя


eTrex Touch 25 разполага с видим на слънчева светлина, 2.6-инчов цветен сензорен дисплей, предлагащ интуитивен достъп до световна базова карта с релеф в светлосенки. Траен и водоустойчив, eTrex Touch 25 е конструиран, за да доставят жизнено картографиране и проследяване на данните, без значение къде се намирате, издържа на прах, мръсотия, влага и вода.


Отидете навсякъде


С набор от съвместими монтажни устройства, eTrex Touch 25 е проектиран за използване на АТВ, велосипед, лодка, като ръчен или в колата ви. Където и да искате да отидете с eTrex, той разполага с необходимите карти и монтажни устройства, за да ви отведе дотам.


Нови инструменти за вашето пътуване


eTrex Touch 25 разполага с вграден 3-осово компенсиран електронен компас, който показва вярната посока, дори когато стоите на едно място, и не е нужно да го държите нивелиран, за да видите на дисплея вашата позиция.


GPS и GLONASS


eTrex Touch 25 може да улавя едновременно сигнал както от GPS, така и GLONASS спътници. При използване на GLONASS спътници (система разработена от Руската федерация), времето, необходимо на приемника да фиксира позиция е с около 20 на сто по-кратко, отколкото при използването на GPS спътници. Когато се използват едновременно GPS и GLONASS, приемникът може да улавя сигнал от 24 спътника повече, отколкото само чрез използването на GPS.


Добавете карти


Със слота за microSD™ карта и увеличения капацитет (3.7 GB) на вътрешната памет, eTrex Touch 25 ви позволява да заредите TOPO 24Kи Garmin HuntView™. Включете BlueChart® g2 карти за чудесен ден по вода или City Navigator NT карта с данни за навигация "завой-по-завой" по пътищата. eTrex Touch 25 поддържа също така и BirdsEye Satellite Imagery (изисква се абонамент), който ви позволява да изтеглите сателитни снимки на вашето устройство и да ги интегрирате с вашите карти.


Намерете си забавление


В eTrex Touch 25 има предварително инсталирани над 250 000 геокеша от Geocaching.com. Чрез използването на безхартиен начин за геокешинг, вие не само помагате за околната среда, но също така и подобрявате вашата ефикасност. eTrex Touch 25 съхранява и показва ключова информация, включително местоположение, терен, трудност, подсказки и описания, което означава край на ръчното въвеждане на координати и на носенето на хартиени разпечатки. Просто качете GPX файла на вашия уред и започнете лова на кешове.


Планирайте следващото си пътуване


Направете си сметката за следващото приключение с BaseCamp™, софтуер, който ви позволява да преглеждате и организирате карти, точки, маршрути и следи. Този безплатен софтуер за планиране на пътуването, дори ви позволява да създадете Garmin Adventures, който можете да споделяте с приятели, семейство или колеги изследователи. BaseCamp показва топографска карта с данни в 2-D или 3-D на екрана на компютъра, включително контури. Той също така може да прехвърли неограничен брой сателитни снимки на вашето устройство, когато имате абонамент за BirdsEye Satellite Imagery.


1 Garmin TopoActive е базирана на картови данни от OpenStreetMap, като качеството на картата зависи до голяма степен от местното картово покритие, поради което Garmin не може да гарантира качеството и пълнотата на картовите данни.


Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):5.8 x 10.2 x 3.3 cm
Размери на дисплея (ШxВ):3.6 x 5.5 cm ; 2.6" диагонал (6.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):160 x 240 пиксела
Тип на дисплея:65 536 цвята TFT
Тегло:159 гр.
Батерия:2 AA батерии (не са в комплекта) NiMH или Lithium препоръчителни
Живот на батерията:до 16 часа
Водоустойчивост:да (IPX7)
Плаваемост:не
Високо-чувствителен приемник:да
PC Интерфейс:USB
RoHS версия:да
Карти и памет
Основна карта:да
Вградени карти:Карта на Източна Европа "TopoActive Eastern Europe" на вътрешна твърда памет
Добавяне на карти:да
Вградена памет:4 GB
Допълнителна памет:microSD™ карта (не в комплекта)
Любими дестинации:4 000
Памет за маршрути:200
Памет за следи:10 000 точки ; 200 записани следи
Особености
Активен дисплей:не
Автоматична навигация завой по завой:да
Електронен компас:триосово-компенсиран електронен компас
Барометричен алтиметър:не
Режим Geocashing:да
Съвместимост с потребителски карти:да
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:да
Информация за слънцето и луната:да
Таблици за приливите:да
Изчисляване на площи:да
Потребителски точки:да
Прехвърляне на данни от уред към уред:не
Преглед на снимки:не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):да
Вградена камера:не
Програма HotFix за бързо позициониране:не
Фотонавигация:не
Допълнителни особености: 

eTrex® Touch 25 TopoActive EE

  • Марка Garmin
  • Модел 010-01325-02
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 462,00 лв.

  • Дан. основа: 385,00 лв.

Етикети: eTrex® Touch 25 TopoActive EE