GPS часовник за бягане със смарт функции


 Следи разстояние, скорост, време, пулс1 и VO2 Max1
 Функции за свързаност2: автоматично качване в Garmin Connect™, проследяване на живо, аудио подсказвания, контролиране на музиката, смарт известия и споделяне в социалните медии
 Активити тракер3 брои дневните ви стъпки, изминато разстояние, калории и сън
 Изтегляне на полета с данни, изгледи на часа, уиджети и приложения от Connect IQ™


Комплектът включва:

  1. Forerunner 230
  2. Пулсомер
  3. Клип за зареждане/данни
  4. Ръководство


Персонализирайте вашият часовник и тренировки


Няма еднакви бегачи или такива с напълно еднакви цели. Настройте себе си, за да постигнете вашите, чрез изтеглянето на тренировъчни планове на вашия часовник от Garmin Connect. Можете дори да персонализирате вашите полета с данни, и да изтеглите изгледи на часа, удижети и приложения, напълно безплатно от Connect IQ


Бягайте по пътя и извън него


Вграденият акселерометър улавя разстояние и темпо, когато тренирате на закрит или открито, без необходимост от допълнителен крачкомер. След като приключите с тренировката, Forerunner 230 става активити тракер3, като брои стъпките и калории през целия ден. Той също така ви напомня да се раздвижите, след като сте седели в продължение на повече от час. Forerunner 230 е съвместима с GPS и GLONASS сателити, за да намери вашата позиция бързо и точно, без значение дали се намирате дълбоко в гората или в близост до високи сгради.


Лесен за използване


Ясни и лесни за разбиране схеми, графики, карти и повече ви позволяват да видите своите дейности, проследявате напредъка към целите си и безжично да качвате и споделяте съответните данни директно с Garmin Connect . Можете да се конкурират с приятели или членове на семейството за седмичните крачки или текущите предизвикателства. Сравнявайте резултатите си в реално време, използвайки функцията LiveTrack. Можете да използвате безжичната свързаност на приложението, за да получите моментното състояние на времето, прогнози и смарт съобщения на вашето съвместимо Garmin устройство.
1 Когато е сдвоен с пулсомер. Пулсомерът е включен в комплекта при някои модели, а за останалите модели се закупува отделно.

2 Когато е сдвоен със съвместим смартфон

3 Точност при следенето на активност.

Forerunner® 230 + пулсомер

  • Марка Garmin
  • Модел 010-03717-47
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 555,00 лв.

  • Дан. основа: 462,50 лв.

Етикети: Forerunner® 230 + пулсомер