GPS часовник за бегачи със сензорен цветен дисплей с висока резолюция, който следи изминато разстояние, темпо и пулс1
 Изчислява времето за възстановяване и приблизителната максимална кислородна консумация (VO₂ max), когато се използва с пулсомер
 HRM-Run пулсомер1 добавя данни за каданса, времето за допир със земята и вертикалната осцилация.
 Функции на свързване2: автоматично качване на данните в Garmin Connect™, проследяване в реално време и споделяне в социалните мрежи.
 Съвместим с безплатните тренировъчни планове отGarmin Connect
Комплектът включва:

  1. Forerunner 620
  2. Кабел за данни и зареждане
  3. РъководствоАвангарден часовник за бегачи със съветник по възстановяване


Това е следващото най-добро нещо, от което се нуждаете. Forerunner® 620 предлага професионални функции като изчисляване времето за възстановяване и максималната кислородна консумация (VO₂ max). Това ще ви помогне да оптимизирате тренировките си и да постигнете нови цели. Когато използвате HRM-Run пулсомер¹, часовника предлага информация за каданса, времето на допир със земята и вертикалната осцилация. За тренировки на закрито, Forerunner 620 използва вградения акселерометър за отчитане на дистанцията, затова нямате нужда от допълнителен крачкомер.


Той знае вашия потенциал


Forerunner® 620 може да определи приблизително максималната кислородна консумация на вашето тяло (VO₂ max). Информацията за вашия VO₂ max е чудесен начин за измерване на вашата физическа кондиция и за подобряване на вашите възможности. Когато се използва заедно с пулсомер, Forerunner 320 взима под внимание данни като скорост на бягане, сърдечна честота и вариация на пулса за да изчисли вашия VO₂ max. Тази стойност показва максималното количество кислород, което консумирате на килограм от Вашето тяло за една минута при пълно натоварване.

Цветен индикатор на дисплея показва вашето VO₂ max, сравнено с други бегачи от Вашия пол и възрастова група. На база вашия VO₂ max показател, Forerunner 620 може да прогнозира вашето бегово време за някои дистанции. Това може да ви даде времеви ориентир за вашето следващо състезание, при условие че сте тренирали пълноценно.


Ден за почивка или тренировка


Forerunner® 620 ще ви помогне да планирате почивките между две тежки тренировки. Подобно на треньор, той изучава физиологията на вашето тяло на база данните от пулсомера , след което определя времето на възстановяване между тренировките, за да сте напълно готови за следващата тренировка.

Когато използвате HRM-Run пулсомер, Forerunner 620 проверява възстановяването в реално време, което е индикатор за състоянието ви в рамките на първите минути от бягането. Когато приключите бягането, времето за възстановяване ще ви помогне да разберете колко дълго трябва да почивате преди следващото тежко натоварване. Цветната визуализация на данните помага тяхната интерпретация — зеления цвят означава, че сте готови да продължите. Когато видите червен цвят и време за възстановяване повече от 3 дни, трябва да помислите за почивен ден или лека възстановяваща тренировка.Той следи вашата форма


Forerunner 620 е първият GPS часовник, който предлага информация за вашата форма чрез отчитане на множество показатели. Когато използвате HRM-Run пулсомер1, Forerunner 620 отчита каданса, вертикалната осцилация и времето на контакт със земята. Това са динамични параметри, които отчитат ефективността на вашето бягане.

HRM-Run има акселерометър, който отчита движението на торса по време на бягане и определя тези параметри. Кадансът е общия брой на стъпките, които правите за една минута с левия и десния крак. Вертикалната осцилация e "подскачането" в сантиметри, което правите по време на бягане. Времето за контакт със земята е точно както го разбирате — това е времето, което вашето ходило прекарва в контакт със земята, измерено в милисекунди. Цветните данни на дисплея ще ви помогнат лесно да се ориентирате за вашето ниво спрямо останалите състезатели.


Бъдете свързани


Благодарение на безжичните протоколи за свързване, Forerunner® 620 може да изпрати данните от бягането към общността Garmin Connect без да имате връзка с компютър. Той мoже да прехвърля данни чрез приложението Garmin Connect™ Mobile на вашия смартфон. Вие можете да настройте и няколко Wi-Fi точки, например вкъщи и в офиса, откъдето Forerunner 620 автоматично ще синхронизира данните с Garmin Connect когато е в Wi-Fi обсег. Допълнителна функция е проследяването в реално време, което позволява на вашите приятели и фенове да виждат данни в реално време от тренировката ви. Трябва вашия смартфон да бъде свързан с Forerunner 620 по време на цялото бягане, за да използвате функцията LiveTrack. Можете да споделяте вашите постижения в социалните мрежи чрез приложението Garmin Connect Mobile. Forerunner 620 е съвместим и с безплатните тренировъчни планове на Garmin Connect. Чрез редовно свързване на часовника с Garmin Connect, той ще може по-бързо да фиксира позиция от GPS сателитите поради актуализираните сателитни данни, които се качват автоматично в часовника.


  

1 Пулсомерът е включен в комплекта само за определени модели; за останалите модели се продава отделно като аксесоар.

2 Когато е свързан със съвместим iPhone®.Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):4.5 x 4.5 x 1.25 cm
Размери на дисплея (ШxВ):2.54 cm диаметър
Резолюция на дисплея (ШxВ):180 x 180 пиксела
Тегло:44 гр.
Батерия:презареждаща се литиево-йонна
Живот на батерията:до 6 седмици като часовник;
до 10 часа в тренировъчен режим
Водоустойчивост:да (5 АТМ)
Наличие на GPS:да
Високо-чувствителен приемник:да
RoHS версия:не
Карти и памет
Основна карта:не
Вградени карти:не
Добавяне на карти:не
История на обиколките:1000 обиколки
Любими дестинации:0
Памет за маршрути:0
Особености
Монитор за следене на пулс:да (закупува се отделно)
Сензор за скорост / каданс:да (закупува се отделно)
Крачкомер:да (закупува се отделно)
Автоматично прехвърляне на данни към РС:да
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):да
Garmin Training Center® съвместим:да
Virtual Partner® (виртуален партньор):да
Virtual racer™ (състезание срещу тренировки на други потребители):не
Акселерометър (изчислява изминато разстояние при тренировки на закрито без нужда от крачкомер):да
Сравнение с предишни тренировки:не
Auto Pause (спира и започва отчитане в зависимост от скоростта):да
Auto Lap® (автоматично стартира нова обиколка):да
Auto Scroll (преминава през страниците по време на тренировка):да
Multi-sport (сменя вида на спорта с натискане на бутон):не
Advanced workouts (създаване на целеви тренировки):да
Simple workouts (въвеждане на време, разстояние, калории):не
Pace alert (алармиране при преминаване на граници на предварително зададен пулс):да
Time/distance alert (алармира при достигане на целта):да
Vibration alert (избор между алармиране с тонове и/или вибрационни алармирания):да
Interval training (въвеждане на интервали за тренировка и почивка):да
Изгорените калории изчислени на базата на сърдечният ритъм:да
Training effect (измерва въздействието от дейността по време на аеробика или фитнес):да
Настройки на екрана според изискванията на потребителя:да
Барометричен алтиметър:не
Прехвърляне на данни от уред към уред:не
Temperature (показва и записва температурата, докато сте в движение):не
Изобразяване на данни за захранването:не
Спортен часовник:да
Допълнителни особености:V0₂ max, време за възстановяване, прогноза на бягането, динамични характеристики, функция часовник с дата и аларма, функции за бягане и ходене.

НОВО: 
Автокалиброване на сензорите, Конфигурируеми банери, race/run/ride профили.

Forerunner® 620

  • Марка Garmin
  • Модел 010-01128-10
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 650,00 лв.

  • Дан. основа: 541,67 лв.

Етикети: Forerunner® 620