GPS часовник за бягане с подробен анализ на бягането


 Сензорен GPS часовник за бягане с цветен дисплей и висока разделителна способност
 Подробният анализ на бягането1 включва баланс на времето за контакт със земята, дължина на крачката и вертикално съотношение
 Предоставя ви оценка на стреса, състояние на производителността и праг на лактат2
 Функции за свързаност3: автоматичнo качване в Garmin Connect™, проследяване на живо, аудио подсказвания, контролиране на музиката, смарт известия и споделяне в социалните медии
 Изтегляне на полета с данни, изгледи на часа, уиджети и приложения от Connect IQ™


Комплектът включва:

  1. Forerunner 630
  2. Клип за зареждане/данни
  3. Ръководство


Всички необходими данни за бегачи


Независимо дали тренирате за първия си маратон или се опитвате да подобрите личен рекорд, Forerunner 630 ви осигурява подробни данни, които ви трябват за тренировки и състезания. Проверете формата си, като сдвоите Forerunner 630 с HRM-Run™ пулсомер за измерване на каданс, вертикална вибрация и време за контакт със земята1. Разширеният анализ на бягането включва баланс на времето за контакт със земята, дължина на крачката и вертикално съотношение, давайки ви поглед върху това колко ефективно и балансирано е вашето бягане.


Доказателството за вашия потенциал


Forerunner 630 използва разширените физиологични показатели, за да ви помогне да извлечете максимума от вашите тренировки и да се чувствате уверени в това, което можете да постигнете. Веднъж щом Forerunner 630 научи вашият праг на лактата, можете да го приложите към вашето обучение на сърдечната честота, когато създавате зони. Като цяло, обучението включва сън, хранене, както и стрес, който играе роля в изпълнението на една сериозна тренировка. За да ви даде по-добра представа в кои дни трябва да се стремите към по-силова тренировка или кои дни да използвате за възстановяване, Forerunner 630 Ви дава оценка на стреса на базата на вашия пулс. Състоянието на производителността е друга функция, която ви дава представа за това как се справяте в тренировка. Докато бягате, тази функция анализира вашето темпо, пулс и променливост на сърдечната честота, за да направи оценка в реално време на способността ви на изпълнение.

Когато планирате стратегия за следващото си състезание, Forerunner 630 измерва вашия VO2 max2 и може да предскаже вашето време за бягане в продължение на няколко дистанции, предоставяйки ви цел за време. Той също така ви позволява да знаете кога ще сте готови за ново натоварване след изтощителна тренировка или състезание с вградения си съветник за възстановяване2.


Персонализирайте вашия часовник и тренировки


Няма еднакви бегачи или такива с напълно еднакви цели. Настройте себе си, за да постигнете вашите, чрез изтеглянето на тренировъчни планове на вашия часовник от Garmin Connect. Можете дори да персонализирате вашите полета с данни, и да изтеглите изгледи на часа, удижети и приложения, напълно безплатно от Connect IQ.


Лесен за използване


Ясни и лесни за разбиране схеми, графики, карти и повече ви позволяват да видите своите дейности, проследявате напредъка към целите си и безжично да качвате и споделяте съответните данни директно с Garmin Connect . Можете да се конкурират с приятели или членове на семейството за седмичните крачки или текущите предизвикателства. Сравнявайте резултатите си в реално време, използвайки функцията LiveTrack. Можете да използвате безжичната свързаност на приложението, за да получите моментното състояние на времето, прогнози и смарт съобщения на вашето съвместимо Garmin устройство.
1 Когато е сдвоен с HRM-Run пулсомер. HRM-Run пулсомерът е включен в комплекта при някои модели, а за останалите модели се закупува отделно.

2 Когато е сдвоен с пулсомер. Пулсомерът е включен в комплекта при някои модели, а за останалите модели се закупува отделно.

3 Когато е сдвоен със съвместим смартфон

Forerunner® 630

  • Марка Garmin
  • Модел 010-03717-20
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 741,00 лв.

  • Дан. основа: 617,50 лв.

Етикети: Forerunner® 630