Running dynamics1 включват каданс, вертикална осцилация и време за контакт със земята
 Предлага приблизителен VO₂ max2 показател, прогнозен състезателен резултат и съветник за възстановяване
 Функциите включват преплувано разстояние, темпо, брой загребвания, вид на плувния стил, специфични тренировъчни упражнения и броячи за почивка
 Смарт известия3 позволяват да видите електронна поща, SMS-и и други съобщения на вашия часовник
 Функции за свързаност4: автоматично качване на данни в Garmin Connect™, проследяване на живо, споделяне в социалните медии
Комплектът включва:

  1. Forerunner 920XT
  2. Кабел за зареждане/данни
  3. РъководствоМултиспорт GPS часовник с бегова динамика и функции за свързаност


Фирмата, която пусна на пазара първите в света GPS мултиспортни устройства, сега създаде часовник, който е квалифициран да ръководи обучението на елитни спортисти и любители. Представяме ви Forerunner 920XT - с разширени функции, включително бегова динамика, приблизителен VO₂ max показател, проследяване на живо и смарт известия.


Специализирано обучение, съчетано с целодневно следене на спортната активност


Forerunner 920XT съчетава богат набор функции от висок клас за обучение в един елегантен и подходящ за плувни костюми часовник, който е с около 15 процента по-лек от своя предшественик Forerunner 910XT. Той може да се похвали с цветен дисплей с висока резолюция, гъвкави пантови каишки и часовников режим, така че можете да го носите по цял ден. Функцията за проследяване на дейности отчита вашите изминати крачки, сън и изгорени калории през целия ден, което ви дава по-пълна картина на ежедневните ви дейности.


Гмурнете се


Независимо дали тренирате в басейн или в открити води, Forerunner 920XT улавя подробни плувни показатели, включително разстояние, темпо, брой загребвания, вид на плувния стил и swolf 5 резултат. Функцията за запис на специфични упражнения ви позволява с лекота да отчитате плувни упражнения, както и серии за долни крайници в басейна, а два вида броячи за почивка ви помагат за навременно отбутване от стената.  Задайте сигнализиране за време, за да ви помага да поддържате темпо или сигнализиране за разстояние, за да знаете кога сте приключили дадена серия. Има дори сигнализиране за изгорени калории и честота на загребване.


Подобрете вашата велотренировка


Forerunner 920XT е съвместим със сензори за скорост, каданс и сърдечна честота, за да осигури разширени възможности за обучение при вашите велотренировки. Той може също да покаже силови показатели, когато е сдвоен с ANT+™ измерватели на мощност, включително серията Vector™, включваща едносензорни и двусензорни педали.

Ако тренирате с пулсомер и измервател на мощност, Forerunner 920XT може да изчисли вашия приблизителен VO₂ max показател за колоездене, за да ви помогне да следите промените във вашата форма. Индикаторът с цветна скала показва къде се класирате в сравнение с други атлети от вашата възрастова група. Друга функция, която ви позволява да съпоставите вашата форма с останалите е "Garmin Connect сегменти". След като приключите карането и го качите в Garmin Connect, можете да видите къде се намирате спрямо останалите в класацията по сегменти.


Усъвършенствайте вашето бягане


Вие го пожелахте и сега той е реалност - специален мултиспортен часовник, отчитащ данни за беговата динамика. Базиран на същата технология, налична във Forerunner 620 и fēnix™ 2, Forerunner 920XT ви помага да тренирате за оптимална бегова форма, когато се използва с HRM-Run™ пулсомер. Сдвояването с него дава възможност на Forerunner 920XT да отчита каданс (общо стъпки в минута), вертикална осцилация (височината на вертикалния "отскок" във вашата крачка) и времето на контакт със земята (колко време крака ви прекарва в контакт със земята по време на всяка крачка). Forerunner 920XT също разполага с функция "метроном" с вибрационна и звукова сигнализация, за да напътства вашите тренировките за каданс.


Авангардни функции, базирани на сърдечния пулс


Когато се използва с пулсомер (независимо дали стандартен HRM пулсомер или HRM-Run пулсомер), Forerunner 920XT предлага допълнителни функции, които могат да определят както вашия възстановителен статус, така и състезателния ви потенциал. На първо място е проверка за възстановяване, която е индикация в реално време за вашето възстановително състояние в първите няколко минути на аеробната дейност. След дейността, Forerunner 920XT ви показва необходимото време за възстановяване, преди започване на нова интензивна дейност. Forerunner 920XT може да изчисли вашия приблизителен VO₂ max показател за бягане (когато се използва с пулсомер) и за колоездене (когато се използва с пулсомер и измервател на мощност). На база на тези данни, той може да прогнозира вашето реално състезателно време за няколко различни дистанции.


Garmin Connect


Сега вашите съчетани двуспортни тренировки и състезателни дейности изглеждат по съвсем нов начин в Garmin Connect™ - нашата безплатна онлайн общност, където можете да съхранявате, планирате и споделяте вашите усилия. Когато завършите дадена дейност, използвайки мултиспортен профил за дейности във вашето устройство, всеки етап и времето за преход към следващия спорт се съхраняват в един комбиниран файл за лесно разглеждане и споделяне. Отделни раздели ви позволяват да получите достъп до подробни данни за всеки етап.

Има много начини да синхронизирате вашите данни с Garmin Connect. Forerunner 920XT може да прехвърля данните чрез приложението Garmin Connect™ Mobile на вашия смартфон с помощта на Bluetooth® технология. Можете също така да настроите една или повече Wi-Fi® точки за достъп, а Forerunner 920XT автоматично ще се синхронизира с Garmin Connect, когато е в обхват. Или можете да синхронизирате с вашия компютър чрез USB връзка.

Сдвоете 920XT с вашия смартфон и приложението Garmin Connect Mobile™ за допълнителни възможности, които могат да ви помогнат да останете във връзка по време на колоездачни и бегови тренировки или състезания. Функцията за проследяване на живо ви позволява да поканите ваши привърженици чрез електронна поща или социални медии, така че те да виждат вашите показатели и местоположение на картата в реално време. Смарт известията ви да позволяват да видите електронна поща, SMS и други съобщения на вашия часовник, когато е сдвоен със съвместимо Android™ или Apple® устройство. Когато Forerunner 920XT е сдвоен с вашия телефон и приложението Garmin Connect™ Mobile, вашите тренировки могат да бъдат качени в сайта незабавно след тяхното приключване.


1 Когато се използва с HRM-Run™ пулсомер, който е включен в комплекта за някои модели, а за останалите модели може да се закупи отделно като аксесоар.

2 Когато се използва с пулсомер.

3 Съвместим с Bluetooth® Smart Ready телефони. Android™ устройствата трябва да използват приложението Garmin Connect™ Mobile, за да могат да получават смарт известия.

4 Когато се сдвои с вашето съвместимо Android™ или Apple® устройство и приложението Garmin Connect™ Mobile.

5 Swolf е комбинация от английските думи "swimming" и "golf" ("плуване" и "голф"). Swolf показателят представлява времето в секунди за преплуване на една дължина на басейна, към което са прибавени броят на направените загребвания. Например, ако преплувате басейна за 30 секунди с 10 загребвания, вашият swolf резултат е 40. По-ниският резултат е по-добър (също както при голфа).


Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):4.8 x 5.5 x 1.3 cm
Размери на дисплея (ШxВ):2.9 x 2.1 cm
Резолюция на дисплея (ШxВ):205 x 148 пиксела
Тегло:61 гр.
Батерия:презареждаща се литиево-йонна
Живот на батерията:до 24 часа в GPS режим;
до 40 часа в UltraTrac режим
Водоустойчивост:да (5 АТМ)
Наличие на GPS:да
Високо-чувствителен приемник:да
RoHS версия:не
Карти и памет
Основна карта:не
Вградени карти:не
Добавяне на карти:не
История на обиколките:100 часа данни за дейността
Любими дестинации:100
Памет за маршрути:не
Особености
Монитор за следене на пулс:да (закупува се отделно)
Сензор за скорост / каданс:да (закупува се отделно)
Крачкомер:да (закупува се отделно)
Автоматично прехвърляне на данни към РС:да
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):да
Garmin Training Center® съвместим:да
Virtual Partner® (виртуален партньор):да
Virtual racer™ (състезание срещу тренировки на други потребители):да
Сравнение с предишни тренировки:да
Auto Pause (спира и започва отчитане в зависимост от скоростта):да
Auto Lap® (автоматично стартира нова обиколка):да
Auto Scroll (преминава през страниците по време на тренировка):да
Multi-sport (сменя вида на спорта с натискане на бутон):да
Advanced workouts (създаване на целеви тренировки):да
Simple workouts (въвеждане на време, разстояние, калории):да
Pace alert (алармиране при преминаване на граници на предварително зададен пулс):да
Time/distance alert (алармира при достигане на целта):да
Vibration alert (избор между алармиране с тонове и/или вибрационни алармирания):да
Interval training (въвеждане на интервали за тренировка и почивка):да
Изгорените калории изчислени на базата на сърдечният ритъм:да
Training effect (измерва въздействието от дейността по време на аеробика или фитнес):да
Настройки на екрана според изискванията на потребителя:да
Барометричен алтиметър:да
Прехвърляне на данни от уред към уред:не
Temperature (показва и записва температурата, докато сте в движение):не
Изобразяване на данни за захранването:да
Спортен часовник:да
Допълнителни особености: 

Forerunner® 920XT бял/червен

  • Марка Garmin
  • Модел 010-01174-11
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 873,00 лв.

  • Дан. основа: 727,50 лв.

Етикети: Forerunner® 920XT бял/червен