Премиум GPS часовник за бягане/триатлон с вграден пулсомер1


 Предлага разширени функции за бягане и мултиспорт с удобен дизайн, който можете да носите по цял ден и тежи едва 49 грама
 Показва промените в надморската височина чрез вградения барометър; алтиметърът и електронният компас ви помагат да следвате вашата посока
 Оценява вашия тренировъчен статус, за да ви посочи ако сте претренирали или сте под тренировъчната цел, и предлага допълнителни функции за мониторинг на изпълнението
 Осигурява разширена динамика2 за бягане, колоездене и плуване, включително баланс на времето за контакт със земята, дължина на крачката и още
 Живот на батерията: до 2 седмици в режим часовник, до 24 часа в режим на GPS или до 50 часа в UltraTrac™ режим


Комплектът включва:

 1. Forerunner 935
 2. HRM-Tri™ пулсомер
 3. HRM-Swim™ пулсомер
 4. Допълнителна черна каишка
 5. Клип за бързо освобождаване
 6. Кабел за зареждане
 7. Ръководство


Пасва на вашата китка и на вашия стил


Forerunner 935 GPS часовникът за бягане/триатлон разполага с лек и удобен дизайн и ще се радвате да го носите през целия ден. Forerunner 935 е съвместим с нашата линия с лесни за поставяне QuickFit™ каишки. С каишките за всякакви случаи можете лесно да смените спортната силиконова каишка с класическа кожена каишка или дори с верижка от висококачествен метал.


Следете ефикасността, тренировката и възстановяването


Точно колко ефикасен е текущия ви план за обучение? Forerunner 935 ви помага да следите вашето обучение и възстановяване, за да можете да се подготвите по-добре за състезанието. Тренировъчният статус е нов инструмент за мониторинг на изпълнението, който автоматично оценява новите ви показатели и ефективността, за да ви уведоми дали тренирате продуктивно и кога достигате вашия максимум. Новите показатели за анаеробна тренировка ви предлагат поглед към критично важни аспекти от тренировъчния процес и ви показват как тренировката подобрява вашите способности да повишите още повече вашия лимит.


Анализирайте вашата техника


Ние правим по-лесно получаването на данните, които са ви необходими за подобряване на вашата форма. Оставете Forerunner 935 да измери важните данни за бягане2, които можете да използвате, за да анализирате вашата ефикасност. Биомеханичните показатели като каданс, дължина на крачката, време за контакт и баланс, вертикална осцилация и вертикално съотношение са ключа към разбирането на вашата форма, така че да можете да покажете най-доброто на състезанието. Тези показатели са на разположение с добавяне на съвместим пулсомер2 или компактния Running Dynamics крачкомер. Също така, можете да се възползвате от богатия набор от функции за колоездене и плуване. Във водата, Forerunner 935 ще следи разстояние, скорост, брой загребвания и други показатели.


Тренирайте по-дълго


Отидете на най-дългата си тренировка с батерия, на която да можете да разчитате, дори по време на триатлон или ултрамаратон. Forerunner 935 предлага до 24 часа живот на батерията в GPS режим и до 50 часа в режим UltraTrac. Когато го използвате като ежедневен смарт часовник, ще получите до 2 седмици живот на батерията с едно зареждане.


Бягане, плуване, колоездене, триатлон


Forerunner 935 ви позволява да променяте изгледа с лекота, благодарение на вградените профили на активност за бягане (закрито/открито), колоездене (закрито/открито), плуване (басейн/открити води), ски, гребни спортове, бягане в пресечена местност, изкачване и много повече.

За триатлон състезанията, функцията за автоматичен мултиспорт ви позволява да превключвате спорта, само с натискането на един бутон. Forerunner 935 е съвместим с разширени тренировки за бягане, колоездене и дори плуване в басейн. Създавайте свои собствени персонализирани тренировки и изтегляйте безплатно такива от Garmin Connect™ онлайн фитнес общността. После анализирайте вашите предишни постижения в приложението и ги споделете с близки и приятели за допълнителна мотивация.


Смарт свързаност


Смарт известията, който се доставят директно на китката ви са само началото. При свързване с вашия съвместим смартфон3, Forerunner 935 ви дава достъп до автоматично качване на дейности в Garmin Connect, аудио напомняния, контролиране на музиката и повече. Нека близките ви следват вашите бягания и вело разходки в реално време с LiveTrack - или използвайте функцията GroupTrack, която ви позволява да наблюдавате какво се случва с вашите приятели велосипедисти. За качване на вашите данни към информационния облак, можете да използвате бързата Wi-Fi® връзка.


Следвайте сърцето си


Вграденият пулсомер за следене на сърдечната честота може да е лесен избор, когато искате да се движите без ограничения по време на състезание, но Forerunner 935 ви дава възможност да включите много повече данни с добавянето на допълнителен съвместим пулсомер. Опционалните лентови пулсомери за гръден кош (като HRM-Run™ или HRM-Tri™) отключват разширени функции, като данни за праг на лактата и HRV (вариабилност на сърдечната честота) стрес тест.


Където и да се намирате


С Forerunner 935 вие сте свободни да отидте навсякъде, където ви отведат вашите активности - благодарение на GPS + GLONASS сателитното покритие, чрез което той може да следи по-прецизно вашата позиция в ситуации с по-слаб сателитен сигнал, отколкото само с GPS покритие. Също така, вграденият барометър ви предоставя информация за надморската височина в реално време. Колко видове спортни активности може да следи Forerunner 935? Повече отколкото можете да си представите! Триатлон спортовете са само началото, защото също така има вградена поддръжка за изкачване, гребане, голф, ски, падъл борд и много други.


Персонализиране и свързване


Forerunner 935 GPS часовникът за бягане/триатлон се синхронизира автоматично с Garmin Connect, нашата безплатна онлайн фитнес общност, където можете да следите постиженията и дори да ги споделяте в социалните мрежи. Влезте в Garmin Connect чрез вашия компютър или изтеглете приложението Garmin Connect™ Mobile на вашия съвместим смартфон. Можете също да персонализирате вашия часовник с безплатни полета за данни, изгледи на часа от NUUN, и дори приложения като Uber и AccuWeather -  всичко това е налично в Connect IQ™.


Още няколко екстри


Този часовник става ваш партньор във възстановяването с целодневен активити тракер1, който следи крачки, калории и сън. Уредът е съвместим с нашата Varia™ линия от устройства като радар, смарт светлини и Varia Vision™ дисплей. Завършете пълното оборудване на вашия велосипед с нашите педали за измерване на мощността - Vector™ 2 (двойно наблюдение) и 2S (единично наблюдение). Vector 2 се сдвояват безпроблемно с вашия Forerunner, за да ви покажат мощност, ритъм, баланс ляво/дясно и колоездачна динамика, показвайки как и къде прилагате вашата енергия.


Превърнете всеки ден в състезание


Вземете допълнителния тласък, от който се нуждаете, за да подобрите вчерашното постижение със Strava Live сегменти. Strava Premium членовете могат да синхронизират бегови или колоездачни сегменти на техния Forerunner 935 за обратна връзка на живо по време на спортна активност. Също така можете да получавате сигнали за стартиране и завършване на сегмента, да виждате позициите в класирането и как текущите ви усилия се сравняват с вашия личен резултат.


От планиране до представяне с TrainingPeaks


Няма нищо по удовлетворяващо от една тренировка, проведена до съвършенство. С приложението TrainingPeaks Connect IQ можете да отворите вашата дневна тренировка директно на Forerunner 935. След това, оставете часовника да ви насочва в реално време, в съответствие със зададените интензивност и продължителност на тренировката, директно чрез приложението TrainingPeaks. След края на сесията, автоматичната синхронизиция ще качи тренировката в TrainingPeaks за подробен анализ на вашата ефикасност и за измерване на напредъка към вашите цели.

1 Точност при следенето на активност.

2 Когато се използва с Running Dynamics™ крачкомер (закупува се отделно) или с HRM-Run™ / HRM-Tri™ пулсомер (включен в комплекта за някои модели; за останалите се закупува отделно).

3 Вижте Garmin.com/BLE за съвместимост.

Физически данни и характеристики
Размери (ШxВxД):47 x 47 x 13.9 mm
Размери на дисплея (ШxВ):1.2" (30.4 mm) диаметър
Резолюция на дисплея (ШxВ):240 x 240 пискела
Тегло:49 гр.
Батерия:Презареждаща се литиево-йонна
Живот на батерията:Смарт режим: до 2 седмици ;
GPS / HR режим: до 24 часа ;
UltraTrac™ режим: до 60 часа без вградения пулсомер
Водоустойчивост:да
Наличие на GPS:да
Високо-чувствителен приемник:да
RoHS версия:не
Карти и памет
Основна карта:не
Вградени карти:не
Добавяне на карти:не
История на обиколките:да
Любими дестинации: 
Памет за маршрути: 
Особености
Монитор за следене на пулс:да
Сензор за скорост / каданс:да (закупува се отделно)
Крачкомер:да
Автоматично прехвърляне на данни към РС:да
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):да
Garmin Training Center® съвместим:да
Virtual Partner® (виртуален партньор):да
Virtual racer™ (състезание срещу тренировки на други потребители):да
Сравнение с предишни тренировки:да
Auto Pause (спира и започва отчитане в зависимост от скоростта):да
Auto Lap® (автоматично стартира нова обиколка):да
Auto Scroll (преминава през страниците по време на тренировка):да
Multi-sport (сменя вида на спорта с натискане на бутон):да
Advanced workouts (създаване на целеви тренировки):да
Simple workouts (въвеждане на време, разстояние, калории):да
Pace alert (алармиране при преминаване на граници на предварително зададен пулс):да
Time/distance alert (алармира при достигане на целта):да
Vibration alert (избор между алармиране с тонове и/или вибрационни алармирания):да
Interval training (въвеждане на интервали за тренировка и почивка):да
Изгорените калории изчислени на базата на сърдечният ритъм:да
Training effect (измерва въздействието от дейността по време на аеробика или фитнес):да
Настройки на екрана според изискванията на потребителя:да
Барометричен алтиметър:да
Прехвърляне на данни от уред към уред:да
Temperature (показва и записва температурата, докато сте в движение):не
Изобразяване на данни за захранването:да
Спортен часовник:да
Допълнителни особености:HRM-Tri™ пулсомер в комплекта: да
HRM-Swim™ пулсомер в комплекта: да

Forerunner® 935 + пулсомери HRM-Tri и HRM-Swim

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01746-06
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 1 300,00 лв.

 • Дан. основа: 1 083,33 лв.

Етикети: Forerunner® 935 + пулсомери HRM-Tri и HRM-Swim