Наблюдавайте вашето дете на екрана на навигацията


 Първата в света автомобилна видео камера за бебета, която работи със съвместими Garmin GPS устройства1
 Лесно превключвате екрана между навигационен режим и изглед от babyCam
 Видео камерата е с нощно виждане, осигурявайки ясни изображения в условия на ярка и слаба осветеност, без да притеснява вашето дете
 Полезни сигнали напомнят на шофьора да проверите за пътниците преди излизане от превозното средство
 Лесно монтиране на babyCam на подглавника за минута; не са необходими инструменти


Комплектът включва:

  1. babyCam
  2. Монтажно устройство за облегалка за глава
  3. Захранващ кабел за безжичен видео приемник
  4. Ръководство


Шофирането с бебе става по-лесно


Младите родители много се притесняват, когато са на път с бебе в колата. Ето защо Garmin изобрети babyCam - първата в света автомобилна видео камера за бебета, предназначена да показва вашето бебе на екрана на съвместима Garmin навигация1. Можете да карате с насоки "завой-по-завой" по маршрута - и да проверявате бебето, без да се налага да се обръщате. Garmin babyCam - това е помощникът, който ви трябва. При всяко пътуване. По всяко време.


Нощно виждане


babyCam разполага и с нощно виждане, за да ви даде по-ясна картина в условия на слаба осветеност, без да включвате вътрешното осветление и без да смущавате вашето бебе (което може току-що да е заспало). Ден или нощ, камерата записва чудесно видео, а регулируемият ъгъл на заснемане ви дава възможност да фокусирате изгледа върху бебето, или да разширите изгледа, за да виждате всички деца.


Инсталира се лесно за минути


Не са ви необходими инструменти. Не ви е необходимо окабеляване. Факт е, че не са нужни повече от няколко минути, за да активирате вашата babyCam система. Една обикновена, но надеждна скоба ви позволява да монтирате камерата към подглавника на предната или задната седалка2, в зависимост от това по какъв начин е поставена седалката за вашето бебе в колата. Чрез лесно свързване към вашето съвместимо1 Garmin навигационно устройство с помощта на кабела за безжичния видео и трафик приемник (включен с babyCam), системата ви е готова да се синхронизира. След като устройството е включено и безжично е сдвоено с babyCam, вие сте готови да виждате видео на живо на дисплея на вашия навигатор.


Сдвояване с вашият Garmin навигатор


За ваше удобство, babyCam е проектиран да работи с широка гама от Garmin навигационни устройства. Можете лесно да сдвоите babyCam с вече притежаван съвместим1 Garmin навигационен уред за автомобили, камиони или кемпери, или с друг съвместим1навигационен уред по ваш избор. Нещо повече, ако сдвоеното Garmin устройство има гласово активиране на навигацията, можете дори да го използвате, за да превключвате екрана между навигационен режим и изглед от babyCam.


Добавете още камери


До 4 камери (Garmin babyCam или Garmin BC™ 30 безжични камери за задно виждане; всяка се продава отделно) могат да бъдат комбинирани в една система на вашия автомобил, което ви позволява множество изгледи от камери да се показват на екрана на вашия Garmin навигатор.


Безжична babyCam


Захранването на вашата безжична babyCam е с 2 АА батерии (не са включени в комплекта). Няма нужда да се тревожите за включване и изключване на babyCam - карайте уверено знаейки, че babyCam е достъпна "при поискване", когато е сдвоена безжично към съвместимо GPS устройство. Безпроблемно превключвайте екрана от навигационен режим към изглед от babyCam изглед, и пестете енергията на батерията, като просто регулирате продължителността на babyCam изгледа на екрана. Можете да изберете интервал от 10, 20 или 30 секунди. Полезен сигнал на дисплея на навигацията ще ви уведоми, когато babyCam батерията е изтощена. Ако е необходимо, включете babyCam в източник на захранване на превозното средство, вместо да използвате батерии.


Винаги проверявайте бебето


С babyCam можете да шофирате с увереност. И след като веднъж сте се придвижили до вашата дестинация, полезен сигнал на екрана ще ви напомни да проверите задните седалки за пътници, които ще искате да вземете със себе си, преди да излезете на превозното средство.1 Вижте списък със съвместимите Garmin навигатори

2 Ако автомобилът ви не позволява монтирането на камера на подглавника, моля вижте раздела аксесоари за допълнителни възможности за монтаж

ЗАБЕЛЕЖКА: Някои законодателства забраняват използването на системи за наблюдение като babyCam. Ваша е отговорността да знаете и да се съобразяте с приложимите закони, свързани с използването на babyCam в юрисдикции, в които имате намерение да използвате това устройство.Размери
Размери (ШxВxД):8.7 x 4.0 x 4.4 cm
Размери на дисплея (ШxВ): 
Тегло
Без батерия и капак на батерията: 
Без батерия:54 гр.
С батерия: 
С батерия и стойка: 
С батерия, стойка и монтажно: 
Видео
Сензор:G-Sensor
Тип на файла: 
Видео резолюция:640 x 480 (VGA) @ 30 кадъра в секунда
Резолюция на снимките: 
Снимки в серия: 
Самоснимачка: 
Аудио
Вграден микрофон:не
Външен микрофон: 
Свързаност
Bluetooth®:не
ANT+™ съвместимост:не
PC Интерфейс: 
HDMI output: 
Wi-Fi: 
Допълнителни характеристики
GPS:не
Температурен диапазон: 
Памет: 
Акселерометър:не
Барометричен алтиметър:не
Водоустойчивост: 
Стабилизация на картината:не
Корекция на дисторзията:не
Батерия
Тип на батерията:2 AA батерии
Капацитет на батерията: 
Живот на батерията: 

Garmin babyCam™

  • Марка Garmin
  • Модел 010-12377-00
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 370,00 лв.

  • Дан. основа: 308,33 лв.

Етикети: Garmin babyCam™