Компактен и дискретен видеорегистратор с вграден GPS


 Зрително поле от 180 градуса улавя повече от околната среда
 Висококачествена 2.1-мегапикселова камера с 1080p видео, която работи дори в условия на слаба осветеност
 Предупреждения за сблъсък и напускане на пътната лента1, плюс сигнали за приближаване на светофари и камери за скорост2
 Вграден GPS със сензор за автоматично регистриране на инциденти (G-Sensor), който запаметява видео кадрите, за да покаже кога и къде са се случили събитията
 Гласовият контрол3 на уреда ви позволява да започнете/спрете записа, да правите снимки и още чрез изговаряне на гласови команди.


Комплектът включва:

 1. Garmin Dash Cam 65W
 2. Монтажно устройство за стъкло
 3. Захранващ кабел
 4. USB кабел
 5. microSD™ носител
 6. Бързо ръководство


Записва висококачествено 1080p HD видео


Garmin Dash Cam 65W е лесен за използване видеорегистратор, който разполага с 2.0-инчов течнокристален дисплей с висока разделителна способност. Със 180-градусово зрително поле, той улавя целия път, докато вграденият GPS приемник дава точни данни за време и място, за да може да се определи къде и кога са се случили събитията. Доверете се на вашия Garmin Dash Cam 65W да запише отлични видео детайли както на на светло, така и в условия на слаба осветеност. Монтирайте камерата на предното стъкло и запишете вашето шофиране в 1080p. Dash Cam записва в непрекъснат цикъл, с помощта на включения в комплекта сменяем microSD™ носител. За да разширите наличната памет, поставете microSD™ носител с по-голям капацитет (уредът поддържа работа с носители до 64 GB, препоръчително Class 10 ; закупуват се отделно). Можете да възпроизвеждате кадрите директно на дисплея на уреда или да ги преглеждате по-късно на вашия компютър.


Управлявайте камерата с вашия глас


Контролирайте камерата с вашия глас, докато дръжите ръцете си на волана. Кажете "ОК, Garmin", за да запаметите видео, да направите снимка, пускате/спирате аудио записа и пускате/спирате функцията Travelapse.


Вашият очевидец, които никога не мига


Не е необходимо да се притеснявате за пускането и спирането на видеорегистратора. Ако Garmin Dash Cam 65W е свързан с източник на захранване, той започва да записва автоматично и запаметява кадри в случай на пътни инциденти.

Всички кадри съдържат метаданни с GPS координати и точно време, за да знаете точно кога и къде са се случили събитията. При прегледа на кадрите на вашия компютър, вие ще имате запис на географска ширина и дължина, дата, час, скорост и посока на движение.

Garmin Dash Cam 65W разполага със сензор за автоматично регистриране на инциденти (G-Sensor), така че, когато бъде регистриран инцидент, камерата ще съхрани текущите, последните и следващите кадри, като по този начин ще запази пълен запис на събитието. И всичко това се записва на включения в комплекта, сменяем microSD носител Class 10.

За по-близък план на превозното средство или за описване на щетите, можете да свалите Garmin Dash Cam 65W от неговата стойка и да правите снимки от ръка.


Споделете пътуването си с Travelapse™


Функцията за видеозаснемане Travelapse предоставя лесен и забавен начин да записвате и да споделяте приключенията си чрез кондензиране на няколко часа шофиране в няколкоминутно видео с акценти.


Безжично синхронизиране на клипове с вашия смартфон


Garmin Dash Cam 65W има вградена Wi-Fi®, така че да можете безжично да синхронизирате клиповете с вашия съвместим смартфон чрез безплатното VIRB® приложение. Това прави изключително лесно споделянето на видеоклипове с приятели, застрахователни агенции или правни органи.


Шофирайте с повишена информираност


Garmin Dash Cam 65W притежава полезни функции за повишаване на информираността на водача, за да помогне и насърчи към по-безопасно шофиране. Функцията Forward collision warning1 ви предупреждава ако карате прекалено близо до колата пред вас. Функцията Lane departure warnings1 ви предупреждава ако се отклоните от вашата пътна лента. Сигналите за светофари и камери за скорост2 ви предупреждават за камери за червен светофар или камери за скорост. Освен всичко това, когато автомобилът ви е спрял на кръстовище или в задръстване, сигнал "Go" ще ви уведоми, когато автомобилите пред вашето превозно средство започнат да се движат.


Наблюдавайте вашия паркиран автомобил


Режимът "Паркинг" следи всичко около вашия автомобил, когато колата е паркирана и двигателят не работи. Камерата автоматично започва запис, ако и когато открие движение (изисква се Garmin кабел за режим на паркиране - закупува се отделно ; препоръчва се професионален монтаж).

1 Определени състояния могат да повлияят на функцията за предупреждение. Посетете Garmin.com/warnings за повече подробности.

2 Предупрежденията за светофари с камери и камери за скорост не се предлагат във всички региони.

3 Гласовият контрол поддържа следните езици: английски, френски, италиански, немски.Размери
Размери (ШxВxД):5.62 cm x 4.05 cm x 3.15 cm
Размери на дисплея (ШxВ):2.0" LCD
Тегло
Без батерия и капак на батерията: 
Без батерия: 
С батерия:62 гр.
С батерия и стойка: 
С батерия, стойка и монтажно: 
Видео
Сензор:G-Sensor
Тип на файла: 
Видео резолюция:1080p и 720p
Резолюция на снимките: 
Снимки в серия: 
Самоснимачка: 
Аудио
Вграден микрофон:да
Външен микрофон: 
Свързаност
Bluetooth®:не
ANT+™ съвместимост:не
PC Интерфейс:USB
HDMI output: 
Wi-Fi: 
Допълнителни характеристики
GPS:да
Температурен диапазон: 
Памет:microSD™ карта до 64 GB (не е в комплекта)
Акселерометър:да
Барометричен алтиметър:не
Водоустойчивост: 
Стабилизация на картината:да
Корекция на дисторзията:не
Допълнителни особености:Гласов контрол: да
Батерия
Тип на батерията: 
Живот на батерията:до 10 минути

Garmin Dash Cam™ 65W

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01750-15
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 464,00 лв.

 • Дан. основа: 386,67 лв.

Етикети: Garmin Dash Cam™ 65W