Отчита разстояние, темпо, брой загребвания, тип на загребването
 Безжично качване на данните в Garmin Connect за онлайн анализ, съхранение и споделяне
 Измерва ефикасността на плуване (swolf)
 Предлага усъвършенствани функции за отчитане на серии за време и специфични тренировъчни упражнения
 Водоустойчив до 50 метра дълбочина
Комплектът включва:

  1. Garmin Swim
  2. USB ANT Stick™
  3. РъководствоGarmin Swim™ е специализиран часовник за плуване в басейн1, който записва разстояние, скорост, брой загребвания, както и вида им, и включва безплатен безжичен онлайн анализ, съхранение и споделяне на данни в Garmin Connect™.

Garmin Swim има още модерни функции за времеви настройки, може да изчисли ефективността на плуване (SWOLF)2, което го прави идеален за плувци на закрито от всички нива. Часовникът има тънък профил, проектиран е така, че да не се плъзне при влизане или излизане от басейна. За да Ви помогне при мотивацията, Garmin Swim Ви показва Вашито седмично разстояние под часа. Захранен от батерия, която може да сменяте сами, която издържа една година при обичайно ползване, уредът е винаги готов за тренировка.

Спрете да броите обиколки. Нека Garmin да прави математиката с Garmin Swim. Това е плувният часовник, който следи изминатото разстояние, скорост, обиколки и много други.


Поставете го на ръката си и плувайте


Garmin Swim е готов за ползване с изваждането от кутията – просто му кажете размера на басейна и започнете тренировка. Тънкият му корпус е проектиран така, че да влиза гладко във водата и да не намалява скоростта Ви на плуване. Също така, Вие лесно може да сменяте батерията му, когато се наложи (веднъж годишно при нормална употреба).


Фокусирайте се върху тренировката си


С Garmin Swim на китката си Вие може да се фокусирате върху техниката си вместо да броите обиколки. Той автоматично научава стила на плуване и следи дължината, броя на загребванията, скоростта и други параметри. С натискане на няколко бутона Вие може да стартирате времеви тренировки, без да се налага непрекъснато да гледате към часовника на басейна. Уредът изчислява дори ефективността (SWOLF). Интуитивният интерфейс се управлява от 6 външни бутона, за бърз и лесен достъп до всяка функция.


Останете мотивирани


Достатъчно елегантен и атрактивен, за да го използвате като еедневен часовник, Garmin Swim Ви поднася персонално напомняне за Вашите цели. За да Ви помогне да останете мотивиран, той показва Вашето седмично преплувано разстояние непосредствено под часа. Часовникът показва часа в две часови зони (нещо много полезно за пътуващите), има и аларма.


Анализирайте и споделяйте резултатите си
След края на тренировката, качете данните от нея в Garmin Connect, нашия уебсайт за безплатни онлайн анализи. Тук може да видите детайлно изминатите метри и Вашия прогрес по време. Вие може също да споделите Вашите тренировъчни данни с Вашия треньор, приятели и семейство. Чрез магията на нашата ANT+™ безжична технология и USB стика, който идва с Вашия Garmin Swim, Вашите тренировъчни данни автоматично се прехвърлят на компютъра Ви, когато сте в обхвата му. Garmin Connect е Mac® и Windows® съвместим.


1 Проектиран за басейни с дължина от 17 м нагоре.

2 Swolf е комбинация от английските думи "swimming" и "golf" ("плуване" и "голф"). Swolf показателят представлява времето в секунди за преплуване на една дължина на басейна, към което са прибавени броят на направените загребвания. Например, ако преплувате басейна за 30 секунди с 10 загребвания, вашият swolf резултат е 40. По-ниският резултат е по-добър (също както при голфа).Физически данни и характеристики
Размери (ШxВxД):4.8 x 1.3 x 4.4 cm
Размери на дисплея (ШxВ):2.8 cm диаметър
Резолюция на дисплея (ШxВ):55 х 31 пиксела
Тегло:40 гр.
Батерия:Клетъчна батерия (CR2032), подменяема от потребителя
Живот на батерията:1 година
Водоустойчивост:да
Наличие на GPS:не
Високо-чувствителен приемник:не
RoHS версия:да
Особености
Брояч на дължини/обиколки:да
Изобразяване на разстояние:да
Отброяване на загребвания:да
Изобразяване на темпото:да
Калории:да
Монитор за следене на пулс:не
SWOLF резултат:да
Идентификация на типа загребване:да
Бърз тренировъчен таймер:да
Персонализиране на тренировъчни страници:да
Автоматично разпознаване на периодите за почивка:да
Постигане на резултати при тренировки:да (изисква се задаване на потребителско влагане на енергия)
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):да
Автоматично прехвърляне на данни към РС:да
Съхранение на данни:да (поне 30 тренировки)
Спортен часовник:да

Garmin Swim™

  • Марка Garmin
  • Модел 010-01004-00
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 277,00 лв.

  • Дан. основа: 230,83 лв.

Етикети: Garmin Swim™