Легендарният навигатор за всякакви терени се завърна


 Разработен на базата на легендарния GPSMAP 276C
 Добавени са повече сензори - с GPS + GLONASS, алтиметър и 3D-компас
 Голям, 5-инчов WVGA дисплей, видим на слънчева светлина
 Допълнителни навигационни функции - nüvi режим, TTS гласови указания, Curvy Roads и още
 Напълно свързан чрез Bluetooth®, ANT+® и WiFi® - за да останете във връзка
 С предварително инсталирана карта на Европа и едногодишен безплатен абонамент за BirdsEye сателитни изображения
 Допълнителни опции за картографиране са на разположение - включително BlueChart® g2 и TOPO карти


Комплектът включва:

 1. GPSMAP 276Cx
 2. Едногодишен абонамент за BirdsEye сателитни изображения1
 3. AMPS монтажна скоба с морско монтажно устройство
 4. Литиево-йонна акумулаторна батерия
 5. USB кабел
 6. AC зарядно устройство
 7. Документация


Автентичното 276 усещане


Новият GPSMAP 276Cx е разработен на базата на легендарния GPSMAP 276C, който е известен като най-разнообразния и мощен навигатор за дейности на открито, който някога е разработван от Garmin. За да се гарантира автентичното 276 усещане, оставихме по-голямата част от потребителския интерфейс същия - дори клавиатурата изглежда точно така, както при своя предшественик. 276 феновете ще оценят адаптивността, която ще получат с новия си навигатор и ще бъдат изумени от всички нови функции, които са добавени към класическия 276.


Подобрена сензорна технология


GPSMAP 276Cx получава цялостно опресняване на сензорните технологии. Устройството разполага с GPS и GLONASS позициониране за по-добро представяне в предизвикателни среди. За да получите оптимално сателитно проследяване в интериора на превозните средства, добавете външна антена (не влиза в комлекта) към вградения MCX конектор. За да се подобри информираността относно ситуацията, сега също така имате барометричен алтиметър, за да получите точна надморска височина и 3-осен електронен компас, за точни насоки при всякакви условия - дори когато стоите на едно място.


Оптимизиран потребителски интерфейс


Ние знаем колко е важна оптималната видимост по време на навигиране. Затова ние създадохме новия GPSMAP 276Cx с голям 5-инчов екран с богата цветова поддръжка за по-добро картографиране. Благодарение на големия зрителен ъгъл можете ясно да видите всичко от различни позиции. Дори монтиран в кокпита, ясната видимост и лесния интерфейс с бутони ви дава възможност за безопасна работа, дори в нестабилна среда като в лодка или офроуд превозно средство.


Здрав и траен


Изработен с високите стандарти на Garmin, този уред работи при почти всякакви условия. Той е много издръжлив и има воден рейтинг IPX72. С повече от 4 години опит в работата с Montana®, ние можем да осигурим солидни монтажни устройства, за да поставите уреда на почти всяко превозно средство или плавателен съд. За да ви осигурим още по-голяма свобода, направихме уреда по-гъвкав, когато става въпрос за захранване - можете да свържете уреда към захранването на вашето превозно средство или лодка, или да използвате NiMH захранващия комплект акумулатори (до 17 часа живот на батерията) или 3 допълнителни АА батерии (до 9 часа живот на батерията).Повече карти и повече памет


Почти навсякъде, където искате да отидете, GPSMAP 276Cx има съвместима карта, за да ви отведе там. Той идва с голям капацитет (8GB) на вътрешната памет с предварително инсталирана световна базова карта, карта на Европа и включва безплатен едногодишен абонамент за BirdsEye сателитни изображения. Той също така поддържа различни допълнителни карти, като BlueChart® g2 HD морски карти, Garmin TOPO и ТОРО PRO карти, City Navigator® NT, Garmin Custom Maps и BirdsEye Select карти. microSD™ слота за картов носител ви позволява допълнително да разширите паметта.Повече навигация


Заедно с подходящото картографиране, GPSMAP 276Cx предлага допълнителни функции за навигиране като добре познатия режим nüvi™ за пътна навигация или Curvy Road маршрутизация за мотористи, който акцентират върху по-малките и по-забавни пътища за каране. Използвайте уреда заедно с ТОРО PRO карти, за да можете да изберете от редица възможности за маршрутизиране, които избират подходящи пътни класове за всяка дейност или превозно средство. А за хората, които предпочитат навигация по курсове и маршрути, новият 276Cx предлага също и усъвършенствана маршрутна навигация.


Подобрени функции за свързаност


Новият GPSMAP 276Cx идва с редица усъвършенствани функции за свързаност. Можете да свържете вашия 276Cx чрез Bluetooth слушалки, за да получите TTS насоки в каската. Или веднъж свързан към смартфон3, можете да получите Active Weather4, което ви осигурява прогноза и анимиран радар за времето на вашия екран, смарт известия като имейли, SMS-и или социални мрежи или LiveTrack, който ви позволява да споделяте точното място със семейство и приятели. Устройството може да се свърже безжично към външни сензори чрез ANT + като tempe™ за външно отчитане на температурата, или можете да го свържете към WiFi за актуализации и Garmin Connect™ синхронизира на данни.


1 Изисква се сваляне на софтуер. Използвайте включения абонамент за BirdsEye Satellite Imagery с BaseCamp™ за прехвърляне на почти неограничен брой сателитни снимки с висока резолюция на преносими устройства за 1 година. След като тези изображения са интегрирани в устройството, те могат да бъдат достъпни, когато имате нужда от тях - дори и след изтичане на безплатния едногодишен абонамент. Можете да закупите допълнителни абонаменти за BirdsEye сателитни изображения.

2 Вижте подробности за воден рейтинг.

3 Когато е сдвоен със съвместим смартфон.

4 Active Weather е на разположение в UK, Ирландия, Португалия, Испания, Франция, Германия, Белгия, Холандия, Люксембург, Швейцария, Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Австрия и Словения, с частично покритие в Северна Италия.

Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi алианс. Bluetooth® марката и логото са собственост на Bluetooth SIG, Inc., и всяко използване на тези марки от Garmin е под лиценз.Физически данни и характеристики
Размери (ШxВxД):191.5 x 94.5 x 44.0 mm
Размери на дисплея (ШxВ):127.0 mm (5.0") диагонал
Резолюция на дисплея (ШxВ):800 x 480 пиксела
Тип на дисплея:WVGA дисплей, видим на слънчева светлина
Тегло:450 гр. с включените презареждаеми батерии ;
415 гр. с батерии тип АА (не са включени в комплекта)
Батерия:Акумулаторна литиево-йонна (включена в комплекта) или 3 AA батерии (не са включени) ;
NiMH или Lithium се препоръчват
Живот на батерията:до 16 часа (литиево-йонни) ;
до 8 часа (AA батерии)
Водоустойчивост:да (IPX7)
Плаваемост:не
Високо-чувствителен приемник:да
PC Интерфейс:високоскоростен USB и NMEA 0183 съвместимост
RoHS версия:не
Карти и памет
Основна карта:да
Вградени карти:да
Добавяне на карти:да
Вградена памет:8 GB (3.2 GB на разположение за използване)
Допълнителна памет:microSD™ карта (не е включена)
Любими дестинации:10 000
Памет за маршрути:250
Памет за следи:20 000 точки ; 250 записани следи
Особености
Активен дисплей:не
Автоматична навигация завой по завой:да
Електронен компас:да (3-осово компенсиран)
Барометричен алтиметър:да
Режим Geocashing:не
Съвместимост с потребителски карти:не
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:да
Информация за слънцето и луната:да
Таблици за приливите:да
Изчисляване на площи:не
Потребителски точки:да
Прехвърляне на данни от уред към уред:да
Преглед на снимки:не
Вградена камера:не
Програма HotFix за бързо позициониране:не
Фотонавигация:не
Допълнителни особености:Wi-Fi: да 
ANT+: да 
Bluetooth: да 
Active weather: да

GPSMAP® 276Cx

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01607-01
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 1 300,00 лв.

 • Дан. основа: 1 083,33 лв.

Етикети: GPSMAP® 276Cx