2.6-инчов цветен дисплей, видим на пряка слънчева светлина
 Високочувствителен GPS и ГЛОНАСС приемник с quad helix антена
 Световна базова карта с щрихован релеф
 3.5 GB вътрешна памет и microSD™ слот за карта
 250 000 предварително инсталирани геокеш точки от Geocaching.com
Комплектът включва:

  1. GPSMAP® 64
  2. Връзка
  3. USB кабел
  4. Документация


Здрав и надежден ръчен навигатор с GPS и ГЛОНАСС


Здравият ръчен приемник GPSMAP® 64 е оборудван с високочувствителен GPS и ГЛОНАСС приемник с quad helix антена за бърз и безпроблемен прием на сателитен сигнал. Вградената памет за точки, следи, маршрути, карти и други данни е 3.5 GB като в допълнение имате на разположение microSD слот за памет и двойна система на захранване, оптимизирана за работа на открито.


Определете позицията си навсякъде


С quad helix антена и високочувствителен GPS+ГЛОНАСС приемник, GPSMAP 64 локализира Вашата позиция бързо и прецизно дори в гъсти гори и в дълбоки дерета. Предимството е ясно — независимо дали сте под големите корони на дърветата или сте близо до високи сгради, Вие можете да разчитате на GPSMAP 64 да фиксира Вашата позиция с максимална точност.


Доверете се на професионална техника


GPSMAP 64 е ръчен GPS, оптимизиран за използване на открито, като функциите на уреда са предназначени за работа при най-тежките условия. За да гарантира надеждната работа при всякакви условия, GPSMAP 64 има отличен 2.6-инчов цветен дисплей, видим на пряка слънчева светлина и удобни бутони за работа с ръкавици в студено или влажно време. Интерфейса е направен така, че всеки бутон директно да стартира определена функция. За максимална свобода и удобство по време на прехода, двойната система на захранване Ви позволява да използвате батерийния пакет или две батерии тип АА. Напълно зареден GPSMAP 64 има живот на батерията до 16 часа, което Ви дава достатъчно енергия при еднодневни преходи дори в случай на забавяне в планината.


Изучавайте терена наоколо


GPSMAP 64 идва с богата гама от навигационни функции. Използвайте точки, следи и маршрути, за да навигирате с увереност далеч от известните пътеки, като винаги можете да се върнете с функцията TracBack.


Добавете карти


Добавянето на повече данни към GPSMAP 64 е лесно с нашите детайлни топографски, морски и пътни карти. С вградената памет от 3.5 GB и microSD слот, можете лесно да инсталирате допълнителни карти и да тръгнете по пътеките. Поставете BlueChart® g2 карти и направете своето пътуване по вода или карти City Navigator NT® карти за навигация завой-по-завой по пътищата на света. GPSMAP 64 поддържа карти BirdsEye™ Select, които ще добавят сателитно изображение с висока резолюция към Вашите подробни карти. Като допълнение 64 е съвместим с Garmin Custom Maps – потребителски карти, които лесно можете да създадете от хартиена или електронна карта.


Забавлявайте се в търсене на "съкровища"


GPSMAP 64 има инсталирани 250 000 геокеш точки с техните описания от Geocaching.com и има живот на батерията до 16 часа. Когато използвате GPSMAP 64 вместо хартиена карта, Вие помагате за опазване на околната среда. GPSMAP 64 съхранява и показва ключова информация като релеф, трудност, подсказки и описания, затова няма нужда да въвеждате координати ръчно и да използвате хартиени разпечатки. Удобен и лек, GPSMAP 64 е перфектната компания за Вашия лов на съкровища.


Планирайте следващия преход


Тръгнете на следващото приключение с Вашия Garmin, като използвате безплатния софтуер BaseCamp™, който ще Ви помогне да планирате маршрута и да организирате точки, карти и следи. BaseCamp ще Ви помогне да "разкажете" историята от последното приключение по изключителен начин чрез създзването на Garmin Adventures. По този начин лесно ще можете да споделите приключението с приятелите, семейството или с други ентусиасти. BaseCamp показва топографски карти в 2D или 3D режим на монитора, включително хоризонтали и профил на трасето.Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):6.1 x 16.0 x 3.6 cm
Размери на дисплея (ШxВ):3.6 x 5.5 cm ; 2.6" диагонал (6.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):160 x 240 пиксела
Тип на дисплея:Трансрефлективен, 65K цветен TFT
Тегло:230 гр. с батериите
Батерия:2 AA батерии (купуват се отделно); препоръчват се NiMH или Lithium
Живот на батерията:до 16 часа
Водоустойчивост:да (IPX7)
Плаваемост:не
Високо-чувствителен приемник:да
PC Интерфейс:USB и NMEA 0183 съвместим
RoHS версия:не
Карти и памет
Основна карта:да
Вградени карти:не
Добавяне на карти:да
Вградена памет:3.5 GB
Допълнителна памет:microSD™ карта (не е в комплекта)
Любими дестинации:5 000
Памет за маршрути:200
Памет за следи:10 000 точки ; 200 съхранени следи
Особености
Активен дисплей:не
Автоматична навигация завой по завой:да
Електронен компас:не
Барометричен алтиметър:не
Режим Geocashing:да
Съвместимост с потребителски карти:да
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:да
Информация за слънцето и луната:да
Таблици за приливите:да
Изчисляване на площи:да
Потребителски точки:да
Прехвърляне на данни от уред към уред:не
Преглед на снимки:да
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):да
Вградена камера: 
Програма HotFix за бързо позициониране:не
Фотонавигация:да
Допълнителни особености:Quad helix антена 
ГЛОНАСС приемник 
Заредени 250 000 точки от geocaching.com

GPSMAP® 64

  • Марка Garmin
  • Модел 010-01199-00
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 555,00 лв.

  • Дан. основа: 462,50 лв.

Етикети: GPSMAP® 64