2.6-инчов цветен дисплей, видим на пряка слънчева светлина
 Високочувствителен GPS и ГЛОНАСС приемник с quad helix антена
 Предварително инсталирана туристическа карта на Европа
 Барометричен алтиметър и 3-аксиален компас
 Безжична комуникация чрез Bluetooth® технология1 или ANT+™
Комплектът включва:

 1. GPSMAP® 64st
 2. Предварително инсталирана туристическа карта на Европа без абонамент за обновления
 3. BirdsEye Satellite Imagery абонамент за 1 година
 4. Карабинер
 5. USB кабел
 6. Документация


Здрав и надежден ръчен навигатор с GPS и ГЛОНАСС, допълнителни сензори и безжично свързване


Новият ръчен навигатор GPSMAP® 64st разполага с 2.6-инчов дисплей, видим на пряка слънчева светлина и високочувствителен GPS И ГЛОНАСС приемник с quad helix антена за отличен прием. Здравият и водоустойчив GPSMAP 64st идва с барометричен алтиметър и 3-осов компас. Уреда се свързва безжично с Вашия смартфон и Ви предоставя фукции като Live Tracking и Smart Notification2.


Определете позицията си навсякъде


С quad helix антена и високочувствителният GPS+ГЛОНАСС приемник, GPSMAP 64st локализира Вашата позиция бързо и прецизно дори в гъсти гори и в дълбоки дерета. Предимството е ясно — независимо дали сте под големите корони на дърветата или сте близо до високи сгради, Вие можете да разчитате на GPSMAP 64st да фиксира Вашата позиция с максимална точност.


Изучавайте терена наоколо


GPSMAP 64st идва с богата гама от навигационни функции. Използвайте точки, следи и маршрути, за да навигирате с увереност далеч от известните пътеки, като винаги можете да се върнете с функцията TracBack. В GPSMAP 64st е инсталирана туристическа карта на Европа за 44 страни. Картата съдържа детайлна информация за пътната мрежа (без навигация завой-по-завой), гори, хоризонтали, надморски височини, езера и интересни точки.


Тръгнете във вярната посока


GPSMAP 64st има вграден 3-осов електронен омпас с компенсиране на наклона, който Ви показва правилно посоката дори когато не се движите, без да е необходимо да държите уреда хоризонтално нивелиран. Неговият барометричен алтиметър ще Ви помогне да определите точно надморската височина, а когато не сте в движение можете да прогнозирате промените в климатичните условия на база данните от барометъра.


Останете свързани


Споделете Вашите невероятни приключения като просто свържете GPSMap 64st към смартфона и споделяте Вашето местоположение чрез Live Tracking и Garmin Connect с Вашето семейство и приятелите. Функцията Smart Notification Ви позволява безжично да получавате email и текстови съобщения чрез Вашия съвместим iPhone® 4s или по-нов. Останете свързани, докато Вашия iPhone е поставен на сигурно място в раницата.


Доверете се на професионална техника


GPSMAP 64st е ръчен GPS, оптимизиран за използване на открито, като функциите на уреда са предназначени за работа при най-тежките условия. За да гарантира надеждната работа при всякакви условия, GPSMAP 64st има отличен 2.6-инчов цветен дисплей, видим на пряка слънчева светлина и удобни бутони за работа с ръкавици в студено или влажно време. Интерфейса е направен така, че всеки бутон директно да стартира определена функция. За максимална свобода и удобство по време на прехода, двойната система на захранване Ви позволява да използвате батерийния пакет или две батерии тип АА. Напълно зареден GPSMAP 64st има живот на батерията до 16 часа, което Ви дава достатъчно енергия при еднодневни преходи дори в случай на забавяне в планината.


Споделяйте безжично


Споделяйте Вашите точки, следи, маршрути и геокешове безжично с други съвместими устройства. Приятелите Ви могат да се насладят на Вашите любими маршрути или геокешове, без да се свързвт към компютъра Ви. Изпратете безжично данните към друго съвместимо Garmin устройство чрез едно натискане на бутона "Изпрати".
GPSMAP 64st може да се свързва към други Garmin съвместими устройства като VIRB™ action camera и различни сензори, включително сензор за външна температура tempe™ и пулсомер.


Добавете карти


Добавянето на повече данни към GPSMAP 64st е лесно с нашите детайлни топографски, морски и пътни карти. С вградената памет от 3.5 GB и microSD слот, можете лесно да инсталирате допълнителни карти и да тръгнете по пътеките. Поставете BlueChart® g2 карти и направете своето пътуване по вода или карти City Navigator NT® карти за навигация завой-по-завой по пътищата на света. GPSMAP 64st поддържа карти BirdsEye™ Select, които ще добавят сателитно изображение с висока резолюция към Вашите подробни карти. Като допълнение GPSMAP 64st е съвместим с Garmin Custom Maps – потребителски карти, които лесно можете да създадете от хартиена или електронна карта.


Забавлявайте се в търсене на "съкровища"


GPSMAP 64st има инсталирани 250 000 геокеш точки с техните описания от Geocaching.com и има живот на батерията до 16 часа. Когато използвате GPSMAP 64st вместо хартиена карта, Вие помагате за опазване на околната среда. GPSMAP 64st съхранява и показва ключова информация като релеф, трудност, подсказки и описания, затова няма нужда да въвеждате координати ръчно и да използвате хартиени разпечатки. Удобен и лек, GPSMAP 64st е перфектната компания за Вашия лов на съкровища.


Планирайте следващия преход


Тръгнете на следващото приключение с Вашия Garmin, като използвате безплатния софтуер BaseCamp™, който ще Ви помогне да планирате маршрута и да организирате точки, карти и следи. BaseCamp ще Ви помогне да "разкажете" историята от последното приключение по изключителен начин чрез създзването на Garmin Adventures. По този начин лесно ще можете да споделите приключението с приятелите, семейството или с други ентусиасти. BaseCamp показва топографски карти в 2D или 3D режим на монитора, включително хоризонтали и профил на трасето.


1 GPSMAP 64st е Bluetooth® Smart устройство и има безжична синхронизация с Bluetooth® Smart Ready телефони. Bluetooth® марката и логото са регистрирани търговски марки на Bluetooth SIG, Inc.

2 Live Tracking чрез Garmin Connect Mobile App и Smart Notification с iPhone® 4s или по-нов. iPhone е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в U.S. и други страни.


Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):6.1 x 16.0 x 3.6 cm
Размери на дисплея (ШxВ):3.6 x 5.5 cm ; 2.6" диагонал (6.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):160 x 240 пиксела
Тип на дисплея:Трансрефлективен, 65 536 цвята TFT
Тегло:260 гр. с батериите
Батерия:2 AA батерии (купуват се отделно); препоръчват се NiMH или Lithium
Живот на батерията:до 16 часа
Водоустойчивост:да (IPX7)
Плаваемост:не
Високо-чувствителен приемник:да
PC Интерфейс:USB и NMEA 0183 съвместим
RoHS версия:не
Карти и памет
Основна карта:да
Вградени карти:да
Добавяне на карти:да
Вградена памет:8 GB ; Туристическа карта на Европа без абонамент за обновления на вътрешна памет
Допълнителна памет:microSD™ карта (не е в комплекта)
Любими дестинации:5 000
Памет за маршрути:200
Памет за следи:10 000 точки ; 200 съхранени следи
Особености
Активен дисплей:не
Автоматична навигация завой по завой:да
Електронен компас:да, триосово-компенсиран
Барометричен алтиметър:да
Режим Geocashing:да
Съвместимост с потребителски карти:да
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:да
Информация за слънцето и луната:да
Таблици за приливите:да
Изчисляване на площи:да
Потребителски точки:да
Прехвърляне на данни от уред към уред:да
Преглед на снимки:да
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):да
Вградена камера: 
Програма HotFix за бързо позициониране:да
Фотонавигация:да
Допълнителни особености:Quad helix антена 
ГЛОННАС приемник 
Туристическа карта на Европа 
Функция Smart Notifications 
Функция Live Tracking с Garmin Connect™ Mobile 
Заредени 250 000 точки от geocaching.com

GPSMAP® 64st Topo Europe

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01199-21
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 741,00 лв.

 • Дан. основа: 617,50 лв.

Етикети: GPSMAP® 64st Topo Europe