За хората, които обичат да са по вода, в лодка или яхта и които искат да имат най-доброто, здравият и надежден GPSMAP 78 с кристален образ, високочувствителен приемник, гумирани страни за идеално хващане, както и microSD™ слот за качване на допълнителни карти, е идеалното решение. И не потъва във водата!


Комплектът включва:

  1. GPSMAP 78
  2. Каишка за ръка
  3. USB кабел
  4. Бързо ръководство


Изследвайте


GPSMAP 78 идва с вградена световна базова карта, за да пътувате навсякъде с лекота. И като останалите от серията, посреща клас на водоустойчивост IPX7 и дори плава върху водната повърхност.


Винаги сте с точни координати


Със своя високочувствителен, WAAS-съвместим GPS приемник и HotFix™ функция за предсказване на положението на спътниците, GPSMAP 78 локализира Вашата позиция бързо и точно и не спира да локализира GPS позицията Ви дори в гъсти гори и дълбоки котловини. Предимството е ясно, дали сте в гъста гора или между високи сгради и дървета, може да разчитате на GPSMAP 78 да Ви помогне да намерите пътя си.


Добавете карти


Добавянето на още карти е лесно. Garmin има широка гама детайлни морски, топографски и пътни карти, инсталирани на microSD карти. Просто поставяте BlueChart® g2 морска карта за прекрасен ден по вода, или City Navigator NT® карта за навигация завой-по-завой до дестинация. Слота за microSD картата е надеждно защитен от вода, защото се намира във водозащитеното гнездо на батериите. GPSMAP 78 поддържа също BirdsEye™ Satellite Imagery (изисква се абонамент), който Ви позволява да си свалите сателитни снимки за Вашето устройство и да ги интегрирате във Вашите карти. В допълнение, GPSMAP 78 е съвместим с Custom Maps, безплатен софтуер, който трансформира хартиени и електронни карти към такива, които може да инсталирате на уреда си.


Свържете се с интернет


Вие сте пътували и откривали с Вашия GPS. Дошло е времето да запазите данните и да анализирате пътуването. С елементарно свързване към Вашето РС и Интернет Вие може да анализирате Вашите пътувания, да пратите "следи" към Вашето устройство чрез Garmin Connect™, да Видите Вашия трак върху Google™ Earth. Свалете си други маршрути, пропътувани и качени в интернет от милиони други потребители на Garmin Connect и споделете с тях Вашия опит в Twitter® и Facebook®. Работата с уреда е лесна, просто идете навън, забавлявайте се и споделете.


Намерете забавление


GPSMAP 78 поддържа "geocache" GPX файлове за сваляне на geocach точки и детайли направо в уреда Ви. Забравяйки за хартиените карти, Вие не само ще помогнете за запазване чистотата на природата, но и ще подобрите собствената си ефективност. GPSMAP 78 пази и показва ключова информация, включително координати, теренни особености, трудности, подсказки и описания за geocach любителите. Качете GPX файла в уреда и тръгнете да търсите съкровището! Елегантен и лек, GPSMAP 78 е идеален помощник, който не Ви е в тежест.

GPSMAP 78: Цветни карти, издръжлив корпус, който не потъва — всичко, от което се нуждаете в морето.Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):6.6 x 15.2 x 3.0 cm
Размери на дисплея (ШxВ):4.1 x 5.6 cm ; 2.6" диагонал (6.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):160 x 240 пиксела
Тип на дисплея:трансфлективен, 65 536 цвята TFT
Тегло:218 гр.
Батерия:2 "АА" батерии (не са в комплекта); NiMH или Lithium се препоръчват
Живот на батерията:до 20 часа
Водоустойчивост:да (IPX7)
Плаваемост:да
Високо-чувствителен приемник:да
PC Интерфейс:USB и NMEA 0183 съвместим
RoHS версия:да
Карти и памет
Основна карта:да
Вградени карти:не
Възможност за добавяне на карти:да
Вградена памет:1.7 GB
Тип карта памет:microSD™ карта (не е в комплекта)
Памет за любими дестинации:2 000
Памет за маршрути:200
Памет за следи:10 000 точки ; 200 записани следи
Особености
Автоматична навигация завой по завой:да
Електронен компас:не
Барометричен алтиметър:не
Режим Geocashing:да
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:да
Информация за слънцето и луната:да
Таблици за приливите:да
Изчисляване на площи:да
Възможност за добавяне на допълнителни важни точки:да
Прехвърляне на данни от уред към уред:не
Преглед на снимки:не
Вградена камера:не
Програма HotFix за бързо позициониране:да
Триосно компенсиран електронен компас:не

GPSMAP® 78

  • Марка Garmin
  • Модел 010-00864-00
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 462,00 лв.

  • Дан. основа: 385,00 лв.

Етикети: GPSMAP® 78