За феновете на морето, лодките и морските спортове предлагаме новия GPSMAP 78s, с триосово компенсиран електронен компас, барометричен алтиметър, кристално изображение на картите, високочувствителен GPS приемник, гумирани страни за идеално хващане и microSD™ слот за допълнителни карти. А на всичко отгоре и плава!


Комплектът включва:

  1. GPSMAP 78s
  2. Каишка за ръка
  3. USB кабел
  4. Бързо ръководство


Изследвайте


GPSMAP 78s идва с вградена световна базова карта, за да пътувате навсякъде с лекота. И като останалите от серията, посреща клас на водоустойчивост IPX7 и дори плава върху водната повърхност.


Винаги имате вярната посока


GPSMAP 78s има вграден триосово-компенсиран електронен компас, който показва вярната посока дори когато стоите на едно място, без да се налага да държите уреда хоризонтално нивелиран. Барометричният алтиметър следи непрекъснато промените в атмосферното налягане, за да прецизира максимално надморската височина, на която се намирате. Вие може да го ползвате и за да изобразява и следи тенденциите в атмосферното налягане, за да предсказва промени в метеорологичните условия.


Споделете безжично


С GPSMAP 78s Вие може да споделите Вашите точки, тракове, маршрути и геокеш-точки безжично с други потребители с подобни устройства. Сега може да пратите координатите на идеално място за риболов на свой приятел, за да го намери и той. Безжичното споделяне е лесно - натискате "send", за да пратите данни на подобен уред.


Винаги сте с точни координати


Със своя високочувствителен, WAAS-съвместим GPS приемник и HotFix™ функция за предсказване на положението на спътниците, GPSMAP 78 локализира Вашата позиция бързо и точно и не спира да локализира GPS позицията Ви дори в гъсти гори и в дълбоки котловини. Предимството е ясно, дали сте в гъста гора или между високи сгради и дървета, може да разчитате на GPSMAP 78 да Ви помогне да намерите пътя си.


Добавете карти


Добавянето на още карти е лесно. Garmin има широка гама детайлни морски, топографски и пътни карти, инсталирани на microSD карти. Просто поставяте BlueChart® g2 морска карта за прекрасен ден по вода, или City Navigator NT® карта за навигация завой-по-завой до дестинация. Слота за microSD картата е надеждно защитен от вода, защото се намира във водозащитеното гнездо на батериите. GPSMAP 78 поддържа също BirdsEye™ Satellite Imagery (изисква се абонамент), който Ви позволява да си свалите сателитни снимки за Вашето устройство и да ги интегрирате във Вашите карти. В допълнение, GPSMAP 78 е съвместим с Custom Maps, безплатен софтуер, който трансформира хартиени и електронни карти към такива, които може да инсталирате на уреда си.


Свържете се с интернет


Вие сте пътували и откривали с Вашия GPS. Дошло е времето да запазите данните и да анализирате пътуването. С елементарно свързване към Вашето РС и Интернет Вие може да анализирате Вашите пътувания, да пратите "следи" към Вашето устройство чрез Garmin Connect™, да Видите Вашия трак върху Google™ Earth. Свалете си други маршрути, пропътувани и качени в интернет от милиони други потребители на Garmin Connect и споделете с тях Вашия опит в Twitter® и Facebook®. Работата с уреда е лесна, просто идете навън, забавлявайте се и споделете.


Намерете забавление


GPSMAP 78 поддържа "geocache" GPX файлове за сваляне на geocache точки и детайли направо в уреда Ви. Забравяйки за хартиените карти, Вие не само ще помогнете за опазване на природата, но и ще подобрите собствената си ефикасност. GPSMAP 78 пази и показва ключова информация, включително координати, теренни особености, трудности, подсказки и описания за geocach любителите. Качете GPX файла в уреда и тръгнете да търсите съкровището! Елегантен и лек, GPSMAP 78s е идеален помощник, който не Ви е в тежест.

GPSMAP 78s: Цветни карти, издръжлив корпус, който не потъва — всичко, от което се нуждаете в морето.Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):6.6 x 15.2 x 3.0 cm
Размери на дисплея (ШxВ):4.1 x 5.6 cm ; 2.6" диагонал (6.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):160 x 240 пиксела
Тип на дисплея:трансфлективен, 65 536 цвята TFT
Тегло:218 гр.
Батерия:2 "АА" батерии (не са в комплекта); NiMH или Lithium се препоръчват
Живот на батерията:до 20 часа
Водоустойчивост:да (IPX7)
Плаваемост:да
Високо-чувствителен приемник:да
PC Интерфейс:Високоскоростен USB и NMEA 0183 съвместим
RoHS версия:да
Карти и памет
Основна карта:да
Вградени карти:не
Възможност за добавяне на карти:да
Вградена памет:1.7 GB
Тип карта памет:microSD™ карта (не е в комплекта)
Памет за любими дестинации:2 000
Памет за маршрути:200
Памет за следи:10 000 точки ; 200 записани следи
Особености
Автоматична навигация завой по завой:да
Електронен компас:да
Барометричен алтиметър:да
Режим Geocashing:да
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:да
Информация за слънцето и луната:да
Таблици за приливите:да
Изчисляване на площи:да
Възможност за добавяне на допълнителни важни точки:да
Прехвърляне на данни от уред към уред:да
Преглед на снимки:не
Вградена камера:не
Програма HotFix за бързо позициониране:да
Триосно компенсиран електронен компас:да

GPSMAP® 78s

  • Марка Garmin
  • Модел 010-00864-01
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 648,00 лв.

  • Дан. основа: 540,00 лв.

Етикети: GPSMAP® 78s