100% глобално Iridium сателитно покритие


 Изпращане и получаване на текстови съобщения, докато сте извън обхвата на мобилния телефон
 Интерактивни SOS съобщения до GEOS - център за 24/7 мониторинг, търсене и спасяване
 Проследявайте и споделяйте местоположението си с близки и приятели
 Сдвояване с мобилни устройства1, използвайки безплатното приложение Earthmate

  • Гаранция: 24 месеца

Може да се намирате извън обхвата на мрежата, но никога няма да сте извън обсег - стига да носите inReach SE+ със себе си. Този преносим сателитен комуникатор е предназначен за ентусиасти, който искат да стигнат далеч - без да правят компромиси със спокойствието на техните близки. inReach осигурява комуникация, споделяне на местоположение, навигация и SOS функции.


Комплектът включва:

  1. inReach SE+
  2. USB кабел
  3. Карабинер
  4. Документация


Изследвайте където и да е. Общувайте навсякъде.


Използвайки покритието в целия свят на сателитната мрежа Iridium, устройството позволява обмен на текстови съобщения с всеки мобилен телефонен номер или имейл адрес навсякъде - докато използвате GPS за проследяване и споделяне на напредъка на вашето пътуване. Можете също да публикувате в социалните мрежи или дори да общувате с други inReach устройства.

В случай на рискова ситуация, можете да използвате inReach, за да подадете SOS сигнал до 24/7 мониторинг център и да получите потвърждение, когато помощта е на път.

Когато пътувате в чужбина, трябва да съобразявате много неща, за да направите пътуването си голямо приключение. Имайте спокойствието по време на вашите пътувания, знаейки, че ще имате постоянно покритие и можете да разговаряте с близки и приятели, или да се обадите за помощ, като същевременно винаги знаете точно какви са разходите за това - благодарение на inReach абонаментните планове за услуги. Винаги се чувствайте свързани и в безопасност, свободни да изследвате неизвестното.


Нямате сигнал на мобилния телефон? Няма проблем.


inReach SE+ ви дава всички необходими инструменти, за да останете напълно свързани. Не е нужно да се притеснявате, че нямате сигнал на мобилния телефон - или както се случва често, да се натъкнете на зона или област без покритие. Вашият inReach комуникатор работи навсякъде - така че никога да не сте извън обхват и досег.


Кой ще отговори на вашия SOS сигнал? GEOS ще го направи.


GEOS е световен лидер в решенията за спешно реагиране и мониторинг. Те поддържат спасителни операции в повече от 140 страни, спасявайки много животи в този процес. Те дежурят 24/7/365, за да отговорят на вашия SOS сигнал, да проследят вашето устройство и да уведомят съответните контакти във вашия район. След това, докато помощта е на път, GEOS ще продължи до ви предоставя актуална и важна информация, докато ситуацията не бъде решена.


Проследяване и споделяне на местонахождението


Включете функцията за проследяване на вашия inReach SE+ комуникатор, и нека семейството и приятелите следват напредъка ви на своите компютри или мобилни устройства, с помощта на уеб-базирания портал MapShare®. inReach ще изпраща точки в предварително зададени интервали от време на вашите последователи, за да ви проследяват онлайн. Можете също така да поканите семейството и приятелите да използват MapShare, за да видят вашето GPS местоположение и да следят движението и обмена на съобщения по време на пътуването ви. Можете дори да вградите вашата MapShare страница в блог, уебсайт или социална мрежа.


Сдвоете го с вашето мобилно устройство


За още повече способности и удобства, безплатното приложение Earthmate синхронизира вашия inReach, чрез Bluetooth® с вашето съвместимо Apple® или Android™ устройство1, така че да можете да получите достъп до неограничен брой карти и въздушни изображения. Плюс това, Earthmate ви позволява да използвате удобно всички функции на inReach на сдвоеното мобилно устройство. За по-лесно писане на съобщения, можете също да синхронизирате inReach устройството със списъка с контакти на телефона си, за да достигате до всеки, където и да е - с по-малко натискания.


Вижте времето навсякъде


Опцията за прогноза за времето предоставя подробни новини директно на вашия inReach, съвместим смартфон или таблет, сдвоени с приложението Earthmate, така че вие ще знаете какви условия да очаквате по пътя. Предлагат се основен, премиум и морски метеорологични пакети. Можете да заявите прогноза за времето за текущото си местоположение или за всяка друга точка или дестинация по маршрута ви.


Кой inReach е точно за вас?


Като сателитни комуникатори, inReach SE+ и inReach Explorer+ предлагат еднакви възможности за съобщения.

inReach SE+ използва GPS, за да предоставя основна навигация и позволява да поставяте точки, отбелязвате ключови места, следите напредъка ви и да следвате записаната следа обратно към базата.

inReach Explorer+ ви извежда една стъпка напред, като в добавка ви осигурява пълна навигация и проследяване, за да ви насочва встрани от утъпканите пътища, като използва пълноценно GPS с предварително инсталирани TOPO карти и маршрути с точки, видими директно на устройството. Вграденият алтиметър предоставя точни данни за надморската височина, за да следи изкачване и слизане, докато барометъра може да ви помогне за наблюдение на налягането на въздуха, а цифровият компас ви съдейства да намерите вярната посока, дори когато има лоша видимост.


Достъпни и гъвкави сателитни планове


За достъп до Iridium мрежата и комуникацията с устройства inReach SE+ или inReach Explorer+ е необходим активен сателитен абонамент. В зависимост от нивото на използване, можете да изберете достъпен годишен пакет или гъвкава месечна схема.


Неограничено Cloud съхранение и планиране на пътуване


Всяко inReach устройство идва с безплатен достъп до Cloud портал за планиране на пътувания с маршрути и точки, създаване на предварително зададени съобщения и бързи текстове, синхронизация и управление на настройките на вашите устройства, обновяване на фърмуера, изтегляне на допълнителни ТОРО карти, свързване на вашите профили в социалните мрежи, съхраняване на всички данни за местоположения за проследяване и още много други.


Здрав и устойчив


Здрав, издръжлив, удароустойчив и с воден рейтинг до IPX7, inReach SE+ и inReach Explorer+ устройствата са създадени за всякакви ситуации. Вградена, презареждаща се литиево-йонна батерия идва стандартно в комплекта, така че да можете да разчитате на дълъг живот на батерията във всеки режим на работа. Заредете чрез стандартен мicroUSB захранващ кабел или в автомобил с 12V зарядно устройство.

1 Вижте Garmin.com/inreachfaq за съвместимост


Марката и логото Bluetooth® са собственост на Bluetooth SIG Inc., и всяко използване на тази марка от Garmin е под лиценз. Apple® е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Android™ е търговска марка на Google Inc.


Физически данни и характеристики
Размери (ШxВxД):6.8 x 16.4 x 3.8 cm
Размери на дисплея (ШxВ):3.5 x 4.7 cm ; 2.31" диагонал (5.9 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):200 x 265 пиксела
Тип на дисплея:Трансфлективен цветен TFT
Тегло:213 гр.
Батерия:акумулаторна литиево-йонна (включена)
Живот на батерията:До 100 часа при 10-минутен режим за проследяване (по подразбиране) ;
до 75 часа при 10 минутно проследяване с 1 секунда на проследяване ;
до 30 дни в 30-минутен интервал; и до 3 години в режим на готовност
Водоустойчивост:да (IPX7)
Плаваемост:не
Високо-чувствителен приемник:да
PC Интерфейс:високоскоростен USB и NMEA 0183 съвместимост
RoHS версия:не
Карти и памет
Основна карта:не
Вградени карти:не
Добавяне на карти:не
Вградена памет:2 GB
Допълнителна памет: 
Любими дестинации:500
Памет за маршрути:20
Памет за следи: 
Особености
Активен дисплей:не
Автоматична навигация завой по завой:не
Електронен компас:не
Барометричен алтиметър:не
Режим Geocashing:не
Съвместимост с потребителски карти:не
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:не
Информация за слънцето и луната:не
Таблици за приливите:не
Изчисляване на площи:не
Потребителски точки:да
Прехвърляне на данни от уред към уред:да
Преглед на снимки:не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):не
Допълнителни особености:Bluetooth съвместимост: да 
Интерактивни SOS съобщения с 24/7 мониторинг център за търсене и спасяване: да 
Изпращане и получаване на текстови съобщения, като SMS и имейл: да 
Изпращане и получаване на съобщения до други inReach потребители: да 
Проследяване и споделяне на местоположението с приятели и семейство на уеб-базирания MapShare® портал: да 
Прогнози за времето за текущото местоположение и планираната дестинация: да 
Виртуална клавиатура за потребителски текстови съобщения: да 
Изпращане на точки до MapShare портал по време на пътуване: да
ABC сензори: да

inReach SE®+

  • Марка Garmin
  • Модел 010-01735-00
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 836,00 лв.

  • Дан. основа: 696,67 лв.

Етикети: inReach SE®+