Манекенът Престън Профешънъл Jaw Thrust дава възможност на инструктора да обучава освобождаване на дихателните пътища, както чрез отваждане на главата назад и повдигане на брадичката, така и чрез хватката за избутване на долната челюст (jaw thrust).

Комплектът включва 1 бр. манекен, 10 бр. найлонови торбички бял дроб/ предпазна маска, инструкция за манекенаинструкция за главата с подвижна долна челюст и чанта за транспортиране. Предлага се с 3 години гаранция.

Манекените Престън Профешънъл са оборудвани с революционно нов светлинен индикатор, който предоставя моментална обратна връзка за скоростта на извънгръдните притискания, както на инструктора, така и на обучавания. Визуалната обратна връзка от устройството дава на обучаваните реално усещане за изпълнението на 100 притискания в минута.

В допълнение към светлинния индикатор, обучаваните също чуват щракащ звук, когато притистнат гърдите до правилната дълбочина, което им позволява да усетят действителната сила, необходима, за осъществяване на истински извънгръдни притискания.

Торсът на манекена се отваря като мидена черупка за лесно обслужване и смяна на найлоновата торбичка, която изпълнява функцията на бели дробове, дихателни пътища и предпазна маска за обдишване.

 

Манекенът се предлага и във вариант без светлинен индикатор на цена: 320.00 лв. без ДДС

Всеки манекен Престън Профешънъл се предлага в три различни цвята – бял, телесен и тъмен. 

–––––––––––––––––––––––––

за повече информация: https://firstaidbg.com/

МАНЕКЕН PRESTAN ЗА ПЪРВА ПОМОЩ С ПОДВИЖНА ДОЛНА ЧЕЛЮСТ

  • Марка Prestan
  • Модел PRESTAN JAW TRUST
  • Наличност В наличност
  • 553,20 лв.

  • Дан. основа: 461,00 лв.

Етикети: МАНЕКЕН PRESTAN ЗА ПЪРВА ПОМОЩ С ПОДВИЖНА ДОЛНА ЧЕЛЮСТ