• МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN

Манекенът Престън Профешънъл е реалистичен на вид и на допир, като никой друг на пазара. Изключително лек, с тегло по-малко от половината от теглото на най-близкия конкурентен манекен.

Комплектът включва 1 бр. манекен, 10 бр. найлонови торбички бял дроб/ предпазна маска, инструкция и чанта за транспортиране. Предлага се с 3 години гаранция.

Манекените Престън Профешънъл са оборудвани с революционно нов светлинен индикатор, който предоставя моментална обратна връзка за скоростта на извънгръдните притискания, както на инструктора, така и на обучавания. Визуалната обратна връзка от устройството дава на обучаваните реално усещане за изпълнението на 100 притискания в минута.

В допълнение към светлинния индикатор, обучаваните също чуват щракащ звук, когато притистнат гърдите до правилната дълбочина, което им позволява да усетят действителната сила, необходима, за осъществяване на истински извънгръдни притискания.

Торсът на манекена се отваря като мидена черупка за лесно обслужване и смяна на найлоновата торбичка, която изпълнява функцията на бели дробове, дихателни пътища и предпазна маска за обдишване.

 

Манекенът се предлага и във вариант без светлинен индикатор на цена: 270.00 лв. без ДДС

Всеки манекен Престън Профешънъл се предлага в три различни цвята – бял, телесен и тъмен.

МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN

  • Марка Prestan
  • Модел Манекен Prestan
  • Наличност В наличност
  • 478,80 лв.

  • Дан. основа: 399,00 лв.

Етикети: МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN