• МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN ДЕТЕ

Манекенът Престън Профешънъл дете е проектиран да изглежда повече като дете, с по-слабо изразени контури на тялото, по-мек и с по- детско лице от възрастния манекен. Той е по-малък и по-слаб от Престън Профешънъл, но също толкова реалистичен на вид и допир.

Комплектът включва 1 бр. манекен, 10 бр. найлонови торбички бял дроб/ предпазна маска за дете, инструкция и чанта за транспортиране. Предлага се с 3 години гаранция.

Манекените Престън Профешънъл са оборудвани с революционно нов светлинен индикатор, който предоставя моментална обратна връзка за скоростта на извънгръдните притискания, както на инструктора, така и на обучавания. Визуалната обратна връзка от устройството дава на обучаваните реално усещане за изпълнението на 100 притискания в минута.

В допълнение към светлинния индикатор, обучаваните също чуват щракащ звук, когато притистнат гърдите до правилната дълбочина, което им позволява да усетят действителната сила, необходима, за осъществяване на истински извънгръдни притискания.

Торсът на манекена се отваря като мидена черупка за лесно обслужване и смяна на найлоновата торбичка, която изпълнява функцията на бели дробове, дихателни пътища и предпазна маска за обдишване.

 

Манекенът се предлага и във вариант без светлинен индикатор на цена: 220.00 лв. без ДДС

Всеки манекен Престън Профешънъл се предлага в три различни цвята – бял, телесен и тъмен.

МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN ДЕТЕ

  • Марка Prestan
  • Модел Манекен дете
  • Наличност В наличност
  • 403,20 лв.

  • Дан. основа: 336,00 лв.

Етикети: МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN ДЕТЕ