• Montana® 680


Голям и здрав GPS/GLONASS навигатор с Birdseye абонамент


 4-инчов екран с двойна ориентация и възможност за работа с ръкавици
 8-мегапикселова камера с автофокус и автоматични геотагове на снимките
 Улавя сигнал от две спътникови системи - GPS и GLONASS
 Включва едногодишен абонамент BirdsEye Satellite Imagery
 3-осово компенсиран компас с барометричен алтиметър
Комплектът включва:

  1. Montana 680
  2. Литиево-йонна презареждаема батерия
  3. AC зарядно устройство
  4. USB кабел
  5. Документация


Вземете го за туризъм. Вземете го на лов. Вземете го във водата.


Montana 680 разполага с удебелен шрифт, цветен сензорен екран с двойна ориентация и включва едногодишен абонамент за BirdsEye Satellite Imagery. Цифровата камера осигурява висококачествени снимки с отлична резолюция и автоматично геотагване на снимките с координати.

Устройството включва 3-осово компенсиран компас, барометричен алтиметър и достъп до GPS и GLONASS сателити за по-добро позициониране.


Вижте всичко на големия екран


Montana 680 разполага с 4-инчов екран, видим на слънчева светлина и чувствителен на допир, който предлага кристално чисти цветове и изображения с висока резолюция. Неговият лесен за използване интерфейс означава, че ще прекарвате повече време наслаждавайки се на природата и по-малко време в търсене на информация.


Направете снимка с геолокация


Уловете красиви места и спомени с 8-мегапикселовата цифрова камера на Montana 680. Към всяка снимка уредът автоматично добавя координатите на мястото, което ви позволява да навигирате обратно към мястото от снимката и за в бъдеще. Вижте вашите снимки и техните местоположения на картата, използвайки програмата BaseCamp™. Поставете в уреда microSD™ карта за съхранение на повече снимки или за да разгледате снимки от други устройства.


Монтирайте го навсякъде


С набор от съвместими монтажни устройства, Montana 680 е проектиран за използване на АТВ, в лодки, като ръчен уред или в автомобила. Използвайте монтажното за автомобили и добавете карта City Navigator® NT за гласово навигиране "завой-по-завой" или използвайте здравото монтажно устройство за мотоциклет или ATV.


Отидете навсякъде


Добавянето на повече карти в Montana е лесно. Включете картов носител с предварително инсталирани карти BlueChart® g2 за чудесен ден по вода, или заредете карта City Navigator с данни за гласова навигация "завой-по-завой". Добавете сателитни снимки на картите ви с BirdsEye Satellite Imagery (в комплекта е включен едногодишен абонамент). Трансформирайте хартиени карти във файлове, който да можете да свалите на вашия Montana с програмата Custom Maps.


Споделяйте безжично


С Montana 680 можете да споделяте точки, следи, маршрути и геокешове безжично с други съвместими Garmin GPS потребители. Просто натиснете "изпрати" за да прехвърлите данните си на подобни устройства и нека играта започне.


Бързо и точно локализиране


Със своя високочувствителен, WAAS-съвместим GPS и GLONASS приемник и функцията HotFix®, Montana 680 локализира вашето положение бързо и точно и го поддържа. Независимо дали сте в гъста гора или в близост до високи сгради и дървета, разчитайте на Montana да ви помогне да намерите пътя си, когато имате нужда от него най-много.


Навигирайте с лекота


Montana 680 разполага с вграден 3-осово компенсиран електронен компас, който показва вашата позиция, дори когато сте в движение и не го държите нивелиран. Барометричният алтиметър проследява промените в налягането, за да показва по-точно надморската височина, като можете да го използвате и за следене на промените в метеорологичните условия.


Удвоете заряда


С двойната система за захранване, Montana 680 ви дава възможност да използвате както акумулаторна литиево-йонна батерия, така и традиционните AA батерии.


Намерете си забавление


Montana 680 поддържа Геокеш GPX файлове, който можете да качите в устройство от Geocaching.com. Без повече ръчно въвеждане на координати и хартиени разпечатки, Montana съхранява и показва ключова информация, включително местоположение, терен, трудност, подсказки и описания. Функцията за управление на траковете помага за организиране и навигиране на точки, маршрути и тракове (лесно стартиране/спиране на записа).


Планирайте следващото си пътуване


Безплатният софтуер BaseCamp™ ви позволява да преглеждате и организирате карти, точки, маршрути и пътеки. Този свободен софтуер за планиране на пътуване дори ви позволява да създадете Garmin Adventures, така че да можете да споделяте с приятели, семейство или колеги изследователи. BaseCamp показва топографска карта с данни в 2-D или 3-D на екрана на компютъра, включително контурни линии и профили за надморската височина.Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):7.48 x 14.42 x 3.64 cm
Размери на дисплея (ШxВ):4" диагонал (10.2 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):272 x 480 пиксела
Тип на дисплея:трансфлективен 65 536-цветен TFT сензорен екран с двойна ориентация
Тегло:289 гр. с включената литиево-йонна батерия ;
333 гр. с 3 батерии тип АА (не са включени)
Батерия:акумулаторна литиево-йонна (включена) или 3 AA батерии (не са включени); NiMH или Lithium се препоръчва
Живот на батерията:до 16 часа (литиево-йонни) ;
до 22 часа (AA батерии)
Водоустойчивост:да
Плаваемост:не
Високо-чувствителен приемник:да
PC Интерфейс:USB
RoHS версия:да
Карти и памет
Основна карта:да
Вградени карти:да
Добавяне на карти:да
Вградена памет:2.7GB
Допълнителна памет:microSD™ карта (не е в комплекта)
Любими дестинации:4 000
Памет за маршрути:200
Памет за следи:10 000 точки, 200 съхранени следи
Особености
Активен дисплей:да
Автоматична навигация завой по завой:да
Електронен компас:да
Барометричен алтиметър:да
Режим Geocashing:да
Съвместимост с потребителски карти:да
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:да
Информация за слънцето и луната:да
Таблици за приливите:да
Изчисляване на площи:да
Потребителски точки:не
Прехвърляне на данни от уред към уред:да
Преглед на снимки:да
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):не
Вградена камера:да
Програма HotFix за бързо позициониране:да
Фотонавигация:да
Допълнителни особености: Montana® 680

  • Марка Garmin
  • Модел 010-01534-15
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 1 076,00 лв.

  • Дан. основа: 896,67 лв.

Етикети: Montana® 680