Вградената карта на Европа "City Navigator Europe NT" включва следните държави: Албания, Андора, Австрия, Азорски острови, Балеарски острови, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, България, Канарски острови, Нормандски острови, Хърватия, Чешка република, Дания, Естония, Финландия, Франция, Френска Гвиана, Гваделупа, Германия, Гибралтар, Великобритания, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, остров Ман, Италия, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Люксембург, Македония (БЮРМ), Мадейра, Малта, Мартиника, Молдова, Черна гора, Холандия, Северна Ирландия, Норвегия, Полша, Португалия, Реюнион, Румъния, Сен Бартелми, Шотландия, Сърбия и Косово, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Турция, Украйна, Уелс.

 • Гаранция: 24 месеца

Бюджетна серия навигация за вашата кола


 Лесна за използване специализирана сателитна навигация с 6-инчов двойно ориентиран дисплей
 Предварително инсталирана карта на Източна Европа с доживотно обновяване
 Garmin Real Directions™ ви направлява като приятел, използвайки забележителности и светофари
 Намерете нови и популярни ресторанти, магазини и други с Foursquare®
 Direct Access улеснява навигирането до по-трудни дестинации като молове и летища


Комплектът включва:

 1. nüvi® 68LM
 2. Предварително инсталирана навигационна карта на Европа "City Navigator® Europe NT" (пълно покритие) с доживотен абонамент за обновления
 3. Захранване за автомобил
 4. Mонтажно устройство за автомобил
 5. USB кабел
 6. Ръководство за употреба


Всеотдаен, лесен за използване при навигиране


nüvi 68LM разполага със стилен и ярък 6.0-инчов дисплей с двойна ориентация, за използване в хоризонтално или вертикално полужение. Той е лесен за използване GPS навигатор, който ви помага да стигнете от точка А до точка Б.


Безплатна доживотна актуализация на картата


Пътищата се променят. Фирми се отварят и затварят. 68LM ви дава възможност да запазите вашето устройство в крак с времето с най-новите карти1, които Garmin може да предложи, без никакви такси. Актуализациите на картата също съдържат опресняване на интересните точки (POI), така че вашето nüvi може да даде резултати, които са по-актуални и имат по-голяма точност. С по-висока детайлност по пътищата и повече интересни точки, новите карти биха могли да бъдат по-големи по размер. В резултат на това обновяване на карти може да изисква microSD™ карта (продава се отделно).


Garmin Real Directions™


nüvi 68LM предефинира упътването "завой-по-завой" с фунцията Garmin Real Directions. Лесен начин за разбиране на посоките на движение, ръководейки ви като приятел, като се използват разпознаваеми забележителности, сгради и светофари. Без повече стрес опитвайки се да четете имената на улиците. Вместо това, ще чуете ясни насоки, като "Завийте наляво след бензиностанцията."


Foursquare добавя милиони нови интересни точки


nüvi 68LM прави лесно намерането на адреси и милиони POIs (интересни точки) - това са предприятия, магазини, заведения или други дестинации. Нашата POI база данни включва също точна, подходяща информация, получена от Foursquare. Сега, когато търсите, най-подходящият Foursquare резултат се появява в горната част на списъка. Това е един лесен начин за откриване на нови и популярни ресторанти, магазини и други обекти.


Намерете точното място, до което искате да отидете


Функцията Direct Access улеснява навигирането до сложни дестинации, като летища и търговски центрове. Когато навигирате до мола, Direct Access дава допълнителна информация за местоположението за конкретни магазини вътре. Например, "Пристигане в Woodfield Mall. Anthropologie е вътре, на горното ниво." Direct Access дори навигира в паркинги.


Навигирайте с лекота през сложни кръстовища


nüvi 68LM има лентов асистент с визуализация на кръстовищата, като показва предстоящи кръстовища и използва ярко оцветени стрелки, за да покаже вашата препоръчителната лента.


По-лесно търсене, по-бързо намиране


nüvi 68LM има поле за търсене, което прави лесно да намерите адреси и милиони интересни точки, само на едно място. Сега просто поставете категория (като "пица"), цял адрес ("123 East Road, Anytown") или подходящо име ("Старбъкс") и навигацията nüvi 68LM бързо връща резултатите.


Повече информация на вашата карта


Няма нужда да търсите трудни за разчитане или несъществуващи знаци; с един поглед към nüvi 68LM, ще видите текущата улица. nüvi показва също ограниченията на скоростта, текущата скорост и очакваното време на пристигане.

С функцията напред, лесно можете да намерите места, които искате - като ресторанти, бензиностанции, банкомати и магазини- без да излизате от картата. Най-хубавото е, че функцията е персонализируема, така че винаги да се знае местоположението на любимите дестинации по маршрут.

Можете да получите достъп какво предстои напред и друга полезна информация от панела с инструменти на картата. Удобно оставайки на екрана на картата, намерете интересни места напред, променете силата на звука или използвайте друга функция.


Предупреждения за училищни зони


nüvi 68LM издава звуков сигнал и показва на екрана предупреждение, когато наближите училищна зона. Ограничението за скоростта също се променя, за да отрази максималната скорост за училищната зона.


Добавете безжична камера за задно виждане


За пълно навигационно решение, сдвоете nüvi 68LM с BC™ 30 безжична камера за задно виждане (продава се отделно, с препоръка за професионална инсталация). Веднъж свързана, камерата позволява лесно да виждате превозни средства, пешеходци и други препятствия директно на дисплея, докато се движите назад.


Една програма за обновяване на софтуер/карти и прехвърляне на данни


Използвайте Garmin Express, за да поддържате вашето nüvi актуално. Garmin Express прави лесно актуализирането на карти и софтуер, трансфера на любими точки от и в устройството, както и инсталирането на безплатни персонализирани автомобили и гласове.


1 Доживотно обновяване на картите - правила и условия


Материали и характеристикиРазмери (ШxВxД):16.8 x 9.4 x 2.1 cmРазмери на дисплея (ШxВ):13.6 x 7.2 cm ; 6.1" диагонал (15.4 cm)Резолюция на дисплея (ШxВ):800 x 480 пикселаТип на дисплея:WVGA цветен TFT с бяла подсветкаТегло:244 гр.Батерия:презареждаща се литиево-йоннаЖивот на батерията:до 1 часВодоустойчивост:неВисоко-чувствителен приемник:да3-осен компас:неКарти и паметОсновна карта:даДобавяне на карти:даВградени карти:Карта на Европа "City Navigator Europe NT" с 'доживотно' обновяване на вътрешна твърда паметДопълнителна памет:microSD™ карта (не е в комплекта)Любими дестинации:1 000Памет за маршрути:даОсобеностиГласова навигация:да (и на български език)Навигиране с имена на улиците:да (не на български език)Разпознаване на гласови команди:не3D карта:не3D сгради:не3D терен:неПланиране на маршрути:даПреглед на маршрути:даОптимизиране на маршрут:неАвтоматично преизчисляване на маршрута:даИзбор на маршрут:даИзбор на тип път, който да се избягва:даПотребителски точки:даОграничения в скоростта:даHands-free набиране чрез Bluetooth®:неFM трафик:неXM® Navtraffic с прогноза за времето и радио:неMSN® Direct съвместимост:неФункция "Къде съм аз?":неЗапазване на позицията при сваляне от стойката:неЗахранване от стойката:неПреглед на снимки:неИзбор на иконки за колата:даСветовен часовник:неВалутен конвертор:неКалкулатор:неАктивен дисплей:даДвойно ориентиран дисплей:даИзбор на клавиатура:даGarmin Lock:неВъзможност за работа с мотоциклет:неФотонавигация:неРежим "Lane Assist":даecoRoute™:неtrafficTrends™:неmyTrends™:неFleet Management съвместимост:неПоказване на интересни точки по маршрута:даДопълнителни особености: 

nüvi® 68LM EU

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01399-11
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 400,00 лв.

 • Дан. основа: 333,33 лв.

Етикети: nüvi® 68LM EU