Цветен сензорен ръчен GPS/GLONASS приемник с 3-осов компас


 2.6-инчов цветен сензорен екран
 3-осово компенсиран електронен компас и барометричен алтиметър
 GPS и GLONASS сателити за по-бързо позициониране
 250 000 предварително заредени геокешове от Geocaching.com
 4 GB памет, за добавяне на повече карти

Вградената TopoActive карта на Източна Европа включва следните държави: Албания, Беларус, Босна и Херцеговина, България, Гърция, Естония, Косово, Латвия, Литва, Македония, Молдова, Полша, Румъния, Русия / Калининград, Словакия, Словения, Сърбия, Турция, Украйна, Унгария, Хърватия, Черна гора, Чешка република.


Комплектът включва:
  1. eTrex Touch 35
  2. Предварително инсталирана карта на Източна Европа "TopoActive Eastern Europe" 1
  3. USB кабел
  4. Ръководство


Вижте пътя


eTrex Touch 35 разполага с видим на слънчева светлина, 2.6-инчов цветен сензорен дисплей, предлагащ интуитивен достъп до световна базова карта с релеф в светлосенки. Траен и водоустойчив, eTrex Touch 35 е конструиран, за да доставят жизнено картографиране и проследяване на данните, без значение къде се намирате, издържа на прах, мръсотия, влага и вода.


GPS и GLONASS


eTrex Touch 35 може да улавя едновременно сигнал както от GPS, така и GLONASS спътници. При използване на GLONASS спътници (система разработена от Руската федерация), времето, необходимо на приемника да фиксира позиция е с около 20 на сто по-кратко, отколкото при използването на GPS спътници. Когато се използват едновременно GPS и GLONASS, приемникът може да улавя сигнал от 24 спътника повече, отколкото само чрез използването на GPS.


Отидете навсякъде


С набор от съвместими монтажни устройства, eTrex Touch 35 е проектиран за използване на АТВ, велосипед, лодка, като ръчен или в колата ви. Използвайте автомобилно монтажно устройство и карта City Navigator® NT за навигация завой-по-завой, или здраво монтажно устройство за вашия мотоциклет или ATV. Където и да искате да отидете с eTrex, той разполага с необходимите карти и монтажни устройства, за да ви отведе дотам.


Сигурно позициониране


Със своя високочувствителен, WAAS-съвместим GPS приемник и HotFix® предсказване положението на спътниците, eTrex Touch 35 локализира вашето местоположение бързо и точно и продължава да приема сигнал дори под гъста листна маса или в дълбоки котловини.


Нови инструменти за вашето пътуване


eTrex Touch 35 разполага с вграден 3-осово компенсиран електронен компас, който показва вярната посока, дори когато стоите на едно място, и не е нужно да го държите нивелиран, за да видите на дисплея вашата позиция. Уредът има и барометричен алтиметър, който следи промените в налягането, за да показва по-точно надморската височина, и дори можете да го използвате да изчертава тенденцията на барометричното налягане във времето, за да ви помага да държите под око промяната в метеорологичните условия.


Добавете карти


Със слота за microSD™ карта и увеличения капацитет (3.7 GB) на вътрешната памет, eTrex Touch 35 ви позволява да заредите TOPO 24K и Garmin HuntView™. Включете BlueChart® g2 карти за чудесен ден по вода или City Navigator NT карта с данни за навигация "завой-по-завой" по пътищата. eTrex Touch 35 поддържа също така и BirdsEye Satellite Imagery (изисква се абонамент), който ви позволява да изтеглите сателитни снимки на вашето устройство и да ги интегрирате с вашите карти.


Намерете си забавление


В eTrex Touch 35 има предварително инсталирани над 250 000 геокеша от Geocaching.com. Чрез използването на безхартиен начин за геокешинг, вие не само помагате за околната среда, но също така и подобрявате вашата ефикасност. eTrex Touch 35 съхранява и показва ключова информация, включително местоположение, терен, трудност, подсказки и описания, което означава край на ръчното въвеждане на координати и на носенето на хартиени разпечатки. Просто качете GPX файла на вашия уред и започнете лова на кешове.


Останете свързани


eTrex Touch 35 ви позволява да споделяте точки, следи, маршрути и геокешове безжично съвместими Garmin устройства. Функцията за смарт известия означава, че никога няма да пропуснете съобщение, имейл или уведомление от съвместим смартфон2, освен ако не искате. Можете дори да използвате вашия eTrex Touch 35 като дистанционно управление за нашите VIRB® XE, VIRB® X и VIRB® Elite камери.


    


Планирайте следващото си пътуване


Направете си сметката за следващото приключение с BaseCamp™, софтуер, който ви позволява да преглеждате и организирате карти, точки, маршрути и следи. Този безплатен софтуер за планиране на пътуването, дори ви позволява да създадете Garmin Adventures, който можете да споделяте с приятели, семейство или колеги изследователи. BaseCamp показва топографска карта с данни в 2-D или 3-D на екрана на компютъра, включително контури. Той също така може да прехвърли неограничен брой сателитни снимки на вашето устройство, когато имате абонамент за BirdsEye Satellite Imagery.


1 Garmin TopoActive е базирана на картови данни от OpenStreetMap, като качеството на картата зависи до голяма степен от местното картово покритие, поради което Garmin не може да гарантира качеството и пълнотата на картовите данни.

2 Телефонът трябва да е Bluetooth Смарт. Вижте списък на съвместими модели.

iPhone е търговска марка на Apple Inc. Android е търговска марка на Google Inc.

Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):5.8 x 10.2 x 3.3 cm
Размери на дисплея (ШxВ):3.6 x 5.5 cm ; 2.6" диагонал (6.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):160 x 240 пиксела
Тип на дисплея:65 536 цвята TFT
Тегло:159 гр.
Батерия:2 AA батерии (не са в комплекта) NiMH или Lithium препоръчителни
Живот на батерията:до 16 часа
Водоустойчивост:да (IPX7)
Плаваемост:не
Високо-чувствителен приемник:да
PC Интерфейс:USB
RoHS версия:да
Карти и памет
Основна карта:да
Вградени карти:Карта на Източна Европа "TopoActive Eastern Europe" на вътрешна твърда памет
Добавяне на карти:да
Вградена памет:4 GB
Допълнителна памет:microSD™ карта (не в комплекта)
Любими дестинации:4 000
Памет за маршрути:200
Памет за следи:10 000 точки ; 200 записани следи
Особености
Активен дисплей:не
Автоматична навигация завой по завой:да
Електронен компас:триосово-компенсиран електронен компас
Барометричен алтиметър:да
Режим Geocashing:да
Съвместимост с потребителски карти:да
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:да
Информация за слънцето и луната:да
Таблици за приливите:да
Изчисляване на площи:да
Потребителски точки:да
Прехвърляне на данни от уред към уред:да
Преглед на снимки:не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):да
Вградена камера:не
Програма HotFix за бързо позициониране:не
Фотонавигация:не
Допълнителни особености:Смарт известия: да
Live Tracking: да (чрез Garmin Connect™ Mobile)

eTrex® Touch 35 TopoActive EE

  • Марка Garmin
  • Модел 010-01325-12
  • Наличност 2-3 Доставка
  • 555,00 лв.

  • Дан. основа: 462,50 лв.

Етикети: eTrex® Touch 35 TopoActive EE