Система за проследяване на кучета


 Проследяване на до 20 кучета1, с обхват до 14 километра, използвайки T5 каишка
 2.5 секунди на актуализация осигуряват по-бързо проследяване на местоположението на кучетата
 Alpha 50 може безжично да споделя информация за кучетата с fenix 3 / tactix GPS часовници, така че да имате две свободни ръце и да можете да реагирате по-бързо
 GPS/GLONASS Ви позволява по-добро сателитно проследяване, отколкото само с GPS
 Геозони & аларми за радиус Ви предупреждават, когато кучето навлиза или излиза от определени райони
 Безплатен едногодишен абонамент за BirdsEye сателитни изображения
 Ловни данни Ви помагат да анализирате вашите кучета


Комплектът включва:

 1. Alpha® 50 устройство
 2. T 5 нашийник с оранжева каишка + презареждаема батерия за нашийника
 3. Клип за колан
 4. 12 см стандартна и 33 см с удължен обхват антени (за Alpha® 50)
 5. Стандартна 47 см и 57cm с удължен обхват антени (за T 5)
 6. AC адаптер
 7. Захранващ кабел за автомобил
 8. Клип за зареждане (за T 5)
 9. USB кабел
 10. Ръководство


Следвайте всеки ход на Вашето куче


С използването на Т5 нашийник, който предава местоположението на кучето на всеки 2.5 секунди, Alpha 50 бързо определя точната му позиция - дори когато кучето тича. На яркия дисплей, можете да видите текущото местоположение на Вашето куче и следата по която е минало. Можете също така да превключите на страница Dog Track, за да видите компаса, сочещ към място на кучето. За по-удобно следене, когато проследявате множество кучета, лесно можете да мащабирате страницата с картата, така че всички кучета да могат да се виждат на екрана едновременно. За да се намали визуалното претрупване на карта, можете да превключвате между "Покажи всички", "Покажи някои" и "Не показвай" - избирайки продължителността за следене на всяко куче на дисплея. Можете също да споделяте кучето, така че друг човек да може да вижда местоположението на Вашето куче на картата, заедно с компаса за проследяване. Освен това, чрез споделянето на кода за контрол на кучето, можете да дадете възможност на друго лице да конфигурира и управлява каишката на кучето Ви.


Вижте повече детайли със допълнителни карти


Alpha 50 разполага с microSD™ слот за външна памет, която Ви позволява да заредите още повече възможности за картографиране. Можете да добавите карта City Navigator® Europe NT, която Ви дава указания 'завой-по-завой' за движение по пътищата. В допълнение, Alpha 50 поддържа BirdsEye Satellite Imagery (включен безплатен едногодишен абонамент), така че да можете да сваляте сателитни снимки на устройството и да ги интегрирате с Вашите карти.

Alpha 50 е съвместим с Garmin Custom Maps, безплатен софтуер, който трансформира хартиени и електронни карти в сваляеми карти за Вашето устройство.


Проследяване с Ловни данни


Функцията "Ловни данни" Ви помога да следите ловните модели и поведения на Вашето куче, за да оптимизирате възможностите за обучение. Можете да видите времето на Вашето куче, изминатото разстояние, цялостните резултати и други показатели.


Планирайте предварително


Планирайте по-продуктивен лов с BaseCamp™ софтуера, който Ви позволява да разглеждате и организирате карти, точки, маршрути и следи. Този безплатен софтуер за планиране на пътуване дори Ви позволява да създадете Garmin Adventures, които можете да споделяте с Вашите приятели, семейство или други ловци. BaseCamp показва топографски данни на картата в 2-D или 3-D изглед на екрана на компютъра. Той също така може да прехвърля неограничен брой сателитни снимки на Вашето устройство, благодарение на безплатния едногодишен BirdsEye Satellite Imagery абонамент на Alpha.


Споделяйте безжично


Alpha 50 поддържа трансфер на данни с различни съвместими Garmin устройства. Например Garmin DriveTrack™ 70 GPS навигатора може да получава и да показва позицията на кучетата на своята карта - с ТОРО или сателитен изглед - показвайки навигационни сигнали към текущото местоположение на кучето Ви. По същия начин, fēnix® 3 GPS часовниците могат да получават актуализации за статуса на кучетата и сигнали директно на китката Ви. Също така, Alpha 50 Ви позволява да се свържете и да споделяте безжично със съвместими устройства, като например ръчните Oregon®, Montana®, GPSMAP® 64 или други ANT+® съвместими устройства, за да помогнат за координирането на лова.


Превърнете компютъра си в базова станция, за проследяване на кучета


Заредете вашия лаптоп с BaseStation софтуера, за да го превърне в център за проследяване на множество кучета1 (оборудвани с Т5 нашийници). Вижте GPS информация в реално време на по-големия дисплей на компютъра, което го прави идеален за търсене. И тъй като е GPS/GLONASS способен, ще проследявате, дори когато интернета и мобилната услуга на телефона Ви не са на разположение.


Здрав, водоустойчив, дълготраен


Както всички ръчни продукти на Garmin, Alpha 50 е проектиран да бъде ефективен, лесен за използване, надежден и достатъчно здрав, за да издържа на всякакви условия по време на лов. Устройството е водоустойчиво до IPX7 и може да се захранва със стандартни АА батерии или допълнителна презареждаема NiMH батерия. Нещо повече, ако Ви се случи да го изпуснете, оранжевият цвят е с висока видимост и го прави лесен за намиране.

1 При повече от едно куче е необходим допълнителен Т5 нашийник (закупува се отделно) за всяко следващо куче.

Физически данни и характеристики
Размери (ШxВxД):6.1 x 16.0 x 3.6 cm
Размери на дисплея (ШxВ):3.6 x 5.5 cm ; 2.6" диагонал (6.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):160 x 240 пиксела
Тип на дисплея:трансфлективен, 65K цветен TFT
Тегло:260.1 гр. (с батериите)
Батерия:2 стандартни АА батерии или NiMH батерия (не са в комплекта)
Живот на батерията:до 20 часа
Водоустойчивост:да (IPX7)
Плаваемост:не
Високо-чувствителен приемник:да
PC Интерфейс:USB
RoHS версия:не
Карти и памет
Основна карта:да
Вградени карти:да
Добавяне на карти:да
Вградена памет:1.7 GB
Допълнителна памет:microSD™ карта (не е в комплекта)
Любими дестинации:2 000
Памет за маршрути:200
Памет за следи:10,000 точки; 200 записани следи
Особености
Активен дисплей:не
Автоматична навигация завой по завой:да
Електронен компас:3-осен електронен компас
Барометричен алтиметър:да
Режим Geocashing:не
Съвместимост с потребителски карти:да
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:да
Информация за слънцето и луната:да
Таблици за приливите:да
Изчисляване на площи:да
Потребителски точки:да
Прехвърляне на данни от уред към уред:да
Преглед на снимки:не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):не
Допълнителни особености: 

Alpha 50 Bulgaria + нашийник T 5

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01635-21
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 1 396,00 лв.

 • Дан. основа: 1 163,33 лв.

Етикети: Alpha 50 Bulgaria + нашийник T 5