Високо-чувствителен приемник с двойно GPS и GLONASS сателитно приемане, за по-добро представяне в предизвикателни среди, отколкото само с GPS
 Подобрена антена, позволяваща по-добро приемане и ефективност ; 3-осов компас с акселерометър и барометричен алтиметър
 3-инчов, видим на силна слънчева светлина, сензорен екран с двойна ориентация
 Разширена безжична връзка (Wi-Fi, Bluetooth®, ANT+®); поддържа Active Weather и Geocaching Live
 Bluetooth® с възможност за смарт известия1 и автоматично качване на Garmin Connect™ онлайн общността
 Едногодишен безплатен абонамент за BirdsEye сателитни изображения
 8-мегапикселова камера с автофокус и автоматични географски маркери за снимките


Комплектът включва:

 1. Oregon 750
 2. Презареждаеми батерии
 3. USB кабел
 4. AC адаптер
 5. Клип за карабинер
 6. Документация


Издръжлив GPS/GLONASS с вградена Wi-Fi® поддръжка, 8MP камера и още


Благодарение на усъвършенствания нов дизайн на антената за по-добро сателитно приемане, Oregon 750 GPS и GLONASS ви дава точни и прецизни данни. Независимо дали сте на туризъм, колоездене, геокешинг, катерене, каране на каяк, езда или друга дейност, този солиден навигатор е готов за всичко. Той разполага с безжична връзка (Wi-Fi, Bluetooth и ANT+), Active Weather поддръжка с анимирани радарни наслагвания, едногодишен безплатен абонамент за BirdsEye Satellite Imagery и вграден 3-осов компас с барометричен алтиметър.


Намерете забавление с Geocaching.com


Безжичната свързаност към Geocaching.com на вашия Oregon прави по-лесно от всякога наслаждаването на геокешинга. Можете да настроите устройството автоматично да е в крак с най-новите кешове. Без повече ръчно въвеждане на координати или отпечатване подробности за кеша на хартия.


Повече свързаност, по-малко сложност1


Разширените безжични възможности на Oregon 750 правят по-лесно от всякога актуализирането на софтуера, проверяването на времето2 и качването на приключенията Ви в нашата Garmin Connect онлайн общност. Можете дори да споделяте данни чрез LiveTrack местоположение или геокеш откритията си чрез Wi-Fi или смартфон. Смарт известията чрез Bluetooth свързаност с помощта на съвместим смартфон Ви позволяват да получавате имейли, съобщения и сигнали, директно на Вашето устройство.


Направете снимка с географски маркери


Заснемайте локации и спомени с 8 мегапикселовата цифрова камера. Всяка снимка е с географски маркери автоматично, което ви позволява лесно да навигирате обратно към точно тази точка. Можете да качвате и споделяте любимите си снимки с приятели чрез Garmin Adventures™ - част от Garmin Connect онлайн общността.


Навигирайте по пътя


Oregon 750 предоставя цялостна навигация и проследяване, за да ви напътства, като използва GPS и GLONASS, плюс ABC (алтиметър, барометър и компас) сензорни възможности. Вграденият алтиметър предоставя точни данни за надморската височина, за да следите Вашето изкачване и слизане, докато барометъра може да се използва за предвиждане на промени във времето, като показва краткосрочните тенденции в атмосферното налягане. 3-осовия електронен компас ви дава точната посока, без значение дали сте в движение или в покой. Освен това има и функция TracBack®, за да Ви помогне да навигирате обратно към началната си точка по същия път, по който сте минали. Можете също така да отбележите места, като например Вашия къмпинг, превозно средство или други интересни точки, към който искате да се върнете.


Насладете се на големия екран


Oregon 750 разполага с ярък, видим на силна слънчева светлина, 3-инчов цветен сензорен дисплей с двойна ориентация за хоризонтален или вертикален изглед. Той лесно поддържа множество възможности за картографиране като BlueChart® g2 HD за водна навигация или City Navigator® за навигация 'завой-по-завой' при шофиране. Издръжлива и с клас на водоустойчивост IPX7, серията Oregon е създадена, за да Ви предостави важните за картографиране и проследяване данни, без значение в какви условия се намирате. Плюс това, можете дори да персонализирате дисплея на Oregon с безплатно сваляне от Garmin Connect IQ™3.


Планирайте следващото си пътуване


Планирайте следващото си приключение с BaseCamp™, софтуер, който ви позволява да разглеждате и организирате карти, точки, маршрути и тракове. Този безплатен софтуер за планиране дори Ви позволява да създадете Garmin Adventures, който можете да споделяте с приятели, семейство или колеги онлайн. BaseCamp показва на екрана на вашия компютър всички топографски карти, съхранени на устройството, включително и контурни линии. Той също така може да прехвърля почти неограничен брой сателитни снимки на вашето устройство с помощта на включения абонамет за BirdsEye сателитни изображения.

1 При свързване със съвместим смартфон. Вижте garmin.com/ble за съвместимост.

2 Active Weather е на разположение в UK, Ирландия, Португалия, Испания, Франция, Германия, Белгия, Холандия, Люксембург, Швейцария, Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Австрия и Словения с частично покритие в Северна Италия.

3 Приложения, уиджети и полета с данни ще бъдат въведени, когато те станат достъпни; Моля, проверете нашия уебсайт за текущи Connect IQ продукти.


Физически данни и характеристики
Размери (ШxВxД):6.1 x 11.4 x 3.3 cm
Размери на дисплея (ШxВ):3.8 x 6.3 cm ; 3.0" диагонал (7.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):240 x 400 пиксела
Тип на дисплея:трансфлективен, цветен TFT сензорен
Тегло:210 гр. с батериите
Батерия:презареждаема NiMH (включена в комплекта) или 2 АА батерии (не са включени) ; препоръчват се NiMH или Lithium
Живот на батерията:до 16 часа
Водоустойчивост:да (IPX7)
Плаваемост:не
Високо-чувствителен приемник:да
PC Интерфейс:USB и NMEA 0183 съвместмост
RoHS версия:не
Карти и памет
Основна карта:да
Вградени карти:не
Добавяне на карти:да
Вградена памет:4.0 GB
Допълнителна памет:microSD™ карта до 32GB (закупува се отделно)
Любими дестинации:10 000
Памет за маршрути:250
Памет за следи:20 000 точки ; 250 записани следи
Особености
Активен дисплей:да
Автоматична навигация завой по завой:да
Електронен компас:3-осово компенсиран електронен компас
Барометричен алтиметър:да
Режим Geocashing:да
Съвместимост с потребителски карти:да
GPS игри:да
Календар за лов / риболов:да
Информация за слънцето и луната:да
Таблици за приливите:да
Изчисляване на площи:да
Потребителски точки:не
Прехвърляне на данни от уред към уред:да
Преглед на снимки:да
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):да
Вградена камера:да
Програма HotFix за бързо позициониране:не
Фотонавигация:да
Допълнителни особености:Безжична съвместимост: да (Wi-Fi, Bluetooth и ANT +) 
Active Weather: да 
Connect IQ съвместимост: да (уиджети, приложения и полета за данни)

Oregon® 750

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01672-24
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 836,00 лв.

 • Дан. основа: 696,67 лв.

Етикети: Oregon® 750