Тренирайте до 3 кучета (при повече от едно куче е необходим допълнителен нашийник за всяко куче в повече, който се закупува отделно)
 21 нива на продължителна стимулация и настройка на вибрация и звук
 До 1.6 км обхват
 Вграден BarkLimiter™
Комплектът включва:

 1. PRO 550 ръчно устройство
 2. PT10 нашийник за куче
 3. Черна кожена каишка
 4. AC зарядно устройство
 5. Свързващ кабел
 6. Документация


Интуитивно обучение с една ръка на до 3 кучета


PRO 550 с доказаната Tri-Tronics ® технология позволява специализирано обучение за сериозни професионалисти с лесен достъп до всички 21 нива на моментно и продължително стимулиране, тонус, както и способността за бързо превключване между три кучета. PRO 550 разполага с вибрации и настройка на звуковия сигнал, дистанционно управление на вградените в нашийника LED светлини, за да по-лесно намиране на кучето при слаба видомост, както и възможност за добавяне на Upland™ Beeper (купува се отделно).


Класически дизайн


PRO 550 използва изпитан тръбен дизайн, който е лесен за употрена с една ръка, така че да можете да не сваляте очи от кучето си дори по време на превключване между различните нива на стимулация и отделните кучета. Скалата за избор на ниво на стимулация/вибриране е в горната част на предавателя, което позволява интуитивна работа. Звуковата сигнализация, сигналните светлини и пейджъра се контролират с помощта на ключа. Антената елиминира опасността от изгубен сигнал, докато предоставя до 1.6км обхват.


Тренирайте със стимулация и звуков сигнал


Изберете измежду 21 нива на продължителна и моментна стимулация, звуков сигнал и вибрация за до 3 кучета (при повече от едно куче са необходими допълнителни нашийници, които се закупуват отделно). Можете също така да работите отдалечено благодарение на LED светлините, вградени в кучешките нашийници, за да намерите вашите кучета в условия на слаба видимост.


Вграден BarkLimiter


PRO 550 разполага с вграден BarkLimiter, който се активира от нашийника на кучето. BarkLimiter разполага с Autorise технология, която автоматично настройва оптималното ниво, необходимо за спиране на нежелания лай.


Здрав, водоустойчив и дълготраен


Както ръчният предавател така и нашийника на кучето са проектирани да издържат на всички удари, натъртвания и тежки условията за обучение и лов. Устройството за куче идва с две дължини на подвижни, неръждаеми, изолирани точки за контакт за надеждна работа в мокри условия и продължителен комфорт за кучето. Устройството e с воден рейтинг 1 ATM (потапяне на 10 м дълбочина).

PRO 550 устройството е с рейтинг IPX7. Както ръчният предавател, така и нашийникът за куче разполагат с дълготрайна, презареждаща се литиево-йонна батерия. Индикаторите за заряда на батерията на предавателя и нашийника ви позволяват да знаете кога е необходимо да ги заредите.


Цветово обозначение


Цветовото обозначение на PRO 550 може да се комбинира със съвпадащи цветни каишки, за да ви е по-лесно да следите кое куче получава стимулация и звуков сигнал. Допълнителните цветни каишки се продават отделно.


Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):4.5 x 20.8 x 5.4 cm
Тегло:221 гр.
Батерия:презареждаема lithium-ion
Живот на батерията:80 часа
Водоустойчивост:да (IPX7)
Плаваемост:не
Високо-чувствителен приемник:не
PC Интерфейс: 
RoHS версия:не
Карти и памет
Основна карта:не
Вградени карти:не
Добавяне на карти:не
Особености
Активен дисплей:не
Автоматична навигация завой по завой:не
Електронен компас:не
Барометричен алтиметър:не
Режим Geocashing:не
Съвместимост с потребителски карти:не
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:не
Информация за слънцето и луната:не
Таблици за приливите:не
Изчисляване на площи:не
Потребителски точки:не
Прехвърляне на данни от уред към уред:не
Преглед на снимки:не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):не
Допълнителни особености:Размер на кучешкия нашийник: 
Размери (ШxВxД): 7.8 x 4.4 x 4.4 cm 
Тегло: 98 гр. 
Батерия: презареждаема lithium-ion 
Живот на батерията: 60 часа 
Водоустойчивост: 1 ATM

PRO 550 + нашийник

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01202-01
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 741,00 лв.

 • Дан. основа: 617,50 лв.

Етикети: PRO 550 + нашийник