Тренирайте до 6 кучета (при повече от едно куче е необходим допълнителен нашийник за всяко куче в повече, който се закупува отделно)
 6 нива на продължителна стимулация и настройка на звука
 До 1.6 км обхват
 Вграден BarkLimiter™
Комплектът включва:

 1. PRO 70 ръчно устройство
 2. PT5 нашийник за куче
 3. Черна кожена каишка
 4. AC зарядно устройство
 5. Свързващ кабел
 6. Документация


Интуитивно обучение с една ръка на до 6 кучета


Проста и ясна системата PRO 70 позволява интуитивно обучение с една ръка и контрол с обхват до 1.6 км, така че да не е нужно да сваляте очи от вашето куче. Лесен избор и подбор на шест нива на стимулация и настройки без сложност. С Pro 70 може да обучавате до шест кучета (необходими са допълнителни нашийници при повече от едно куче) и разполага с дистанционно управляеми LED светлини на кучешкия нашийник в случай на слаба видимост, както и вграден в нашийника ограничител на кучешкия лай BarkLimiter за по-тих кучкарник.


Класически дизайн


PRO 70 използва изпитана форма на дизайн, която позволява лесно боравене с една ръка, така че да не изпускате от очи вашето куче, дори по време на превключване между различните нива на стимулация. Плюс това, PRO 70 разполагат с лесен достъп до различните нива на тонус, вграден BarkLimiter™, дистанционно управление ,сигнални лампи, сменяеми точки за контакт и повече.


Тренирайте със стимулация и звуков сигнал


Изберете от 6-те нива на продължителна стимулация или звуков сигнал за до 6 кучета в даден момент (при повече от едно куче са необходими допълнителни нашийници, които се закупуват отделно). Може също така да работите от отдалечено разстояние благодарение на LED сигналните светлини, вградени в нашийника на кучето, за да можете да го намерите в условия на слаба видимост.


Вграден BarkLimiter


PRO 70 разполага с вграден BarkLimiter, който се активира от нашийника на кучето. BarkLimiter разполага с Autorise технология, която автоматично настройва оптималното ниво, необходимо за спиране на нежелания лай.


Здрав, водоустойчив и дълготраен


Както ръчният предавател така и нашийника на кучето са проектирани да издържат на всички удари, натъртвания и тежки условията за обучение и лов. Устройството за куче идва с две дължини на подвижни, неръждаеми, изолирани точки за контакт за надеждна работа в мокри условия и продължителен комфорт за кучето. Устройството e с воден рейтинг 1 ATM (потапяне на 10 м дълбочина).

PRO 70 устройството е с рейтинг IPX7. Както ръчният предавател, така и нашийникът за куче разполагат с дълготрайна, презареждаща се литиево-йонна батерия. Индикаторите за заряда на батерията на предавателя и нашийника ви позволяват да знаете кога е необходимо да ги заредите.


Цветни бутони


Цветните бутони на PRO 70 може да се свържат със съвпадащи цветни каишки, за да ви е по-лесно да следите кое куче получава стимулация и звуков сигнал. Допълнителните цветни каишки се продават отделно.


Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):4.5 x 20.8 x 5.4 cm
Тегло:221 гр.
Батерия:презареждаема lithium-ion
Живот на батерията:80 часа
Водоустойчивост:да (IPX7)
Плаваемост:не
Високо-чувствителен приемник:не
PC Интерфейс: 
RoHS версия:не
Карти и памет
Основна карта:не
Вградени карти:не
Добавяне на карти:не
Особености
Активен дисплей:не
Автоматична навигация завой по завой:не
Електронен компас:не
Барометричен алтиметър:не
Режим Geocashing:не
Съвместимост с потребителски карти:не
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:не
Информация за слънцето и луната:не
Таблици за приливите:не
Изчисляване на площи:не
Потребителски точки:не
Прехвърляне на данни от уред към уред:не
Преглед на снимки:не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):не
Допълнителни особености:Размер на кучешкия нашийник: 
Размери (ШxВxД): 7.8 x 4.4 x 4.4 cm 
Тегло: 98 гр. 
Батерия: презареждаема lithium-ion 
Живот на батерията: 60 часа 
Водоустойчивост: 1 ATM

PRO 70 + нашийник

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01201-01
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 555,00 лв.

 • Дан. основа: 462,50 лв.

Етикети: PRO 70 + нашийник