Ефикасността среща тактическата функционалност


 1.2-инчов цветен Garmin Chroma Display™ с висока разделителна способност, видим на слънчева светлина със сапфирено стъкло
 Двоен режим на подсветката за подпомагане при редовна употреба и работа с очила за нощно виждане
 EXO™ антена от неръждаема стомана с покритие от черен диамант (DLC), набраздена за по-голяма устойчивост на износване и анти-отразяваща способност
 Изцяло черен, неотразяващ дизайн, отговарящ на изискванията за тактическа екипировка
 Високо-чувствителен GPS и GLONASS сателитен приемник
 Специализиран тактически профил с настройка на полетата за данни с предварително инсталирани приложения като Jumpmaster.

 • Гаранция: 24 месеца

Комплектът включва:

 1. tactix Bravo с черна найлонова каишка
 2. Допълнителна найлонова каишка (цвят Olive Drab)
 3. USB клип за зареждане
 4. AC адаптер
 5. Ръководство


Стил, който издържа на тежки условия


Дизайнът на tactix Bravo е с ненатрапчиви и неотразаващи DLC покрития с черни метални части и извита леща, за избегване на отражения. Часовникът разполага със защитена, неръждаема, стоманена EXO™ антена с покритие от черен диамант (DLC), набраздена за повишена устойчивост на износване и анти-отразяваща способност. Видимият на слънчева светлина цветен дисплей с висока резолюция и LED подсветка показва Вашите данни във всякакви условия на осветление. Ръчно активируемият "нощен режим" намалява интензитета на подсветка до ниво, което не пречи на работата с очила за нощно виждане. tactix Bravo е водоустойчив до 100 метра и е с живот на батерията до 50 часа в икономичен режим UltraTrac™, 20 часа в режим GPS и до 3 седмици в режим SmartWatch (всичко в зависимост от настройките).


Вградени тактически функции


Тактическите функции включват специален тактически профил, Jumpmaster активност, проектиране на точки и екран с двоен формат на позицията на GPS координатните данни, който поддържа MGRS, Degrees Minutes Seconds и още.

            


Навигирайте по пътя


tactix Bravo предоставя цялостни навигационни и проследяващи функции, които да Ви водят по и извън утъпкания път с помощта на GPS плюс ABC (алтиметър, барометър и компас). TracBack® функцията Ви навигира обратно към началната точка по същия път, по който сте минали. Вградени сензори дават информация за надморската височина и климатичните промени. Часовникът записва дневник с GPS следа, създадена като "пътека от трохи", докато се движите. Той също така Ви позволява да маркирате места, като например начална/крайна точка, междинни точки по маршрута, лагер, превозни средства и други интересни точки. С tactix Bravo, можете също да създавате маршрути и да навигирате по тях.

tactix Bravo е оборудван както с ANT+® безжична свързаност, така и с Bluetooth®3 и има смарт възможности за безжично споделяне на местоположения и маршрути.


Повече от обикновени ABS сензори


tactix Bravo е оборудван с барометричен алтиметър и 3-осово компенсиран електронен компас. Устройството автоматично калибрира тези сензори с помощта на GPS приемник, за да осигури възможно най-точна информация. Вграденият алтиметър предоставя данни за надморската височина, за да наблюдавате точно Вашето изкачване и слизане, а барометърът може да се използва за прогнозиране на промените във времето, като показва краткосрочните тенденции в атмосферното налягане. 3-осово компенсираният електронен компас осигурява точни данни, без значение дали се движите или сте в покой. За точна температура, която да се показва на часовника, сдвоете tactix Bravo с външен температурен сензор tempe.


Доказателството за Вашия потенциал


tactix Bravo е пълен с допълнителни тренировъчни функции, за да ви информира за Вашата форма и фитнес ниво. Първата от тях е индикатор за Вашия приблизителен VO2 max показател. Когато го използвате с пулсомер1, tactix Bravo изчислява Вашите данни, в това число скорост на движение, сърдечна честота в минута и вариабилност на сърдечната честота за да Ви покаже приблизителната стойност на максималния обем кислород, който можете да консумирате в минута. Часовникът следи промените във Вашия VO2 max показател, за да виждате подобрението на Вашата форма и за да го съпоставяте с Вашите колеги. Други фитнес показатели включват съветник за възстановяване с таймер за възстановяване и проверка на възстановяването, плюс състезателен оракул, който показва приблизителното време за финиширане, базирано на текущия Ви VO2 max показател.


Уверете се, че сте готови


Задълбочете анализа на Вашите данни с помощта на разширени физиологични показатели1 и бегова динамика2. Когато го използвате с пулсомер, tactix Bravo отчита следните данни:


 Вертикална вибрация и съотношение - степента на "подскачане" по време на бягане и съотношението за дължината на крачката
 Време за контакт със земята и баланс - показва колко време, по време на бягане, кракът Ви е на земята, а не във въздуха и Ви позволява да проверите Вашата симетрия на бягане
 Каданс- брой стъпки в минута
 Ниво на стреса - tactix Bravo измерва сърдечната честота и вариабилност, докато стоите на едно място в продължение на 3 минути, за да Ви осигури ниво на стреса. Скалата е от 1 до 100, ниски резултати показват по-ниски нива на стрес
 Състояние на ефективността - След бягане за 6-20 минути, tactix Bravo сравнява текущото Ви състояние с Вашето средно фитнес ниво
 Праг на лактата - Чрез анализ на темпото и сърдечната честота, tactix Bravo изчислява точката, в която вашите мускули започват бързо да се уморяват


Потребителски приложения и изгледи на часа


Персонализирайте tactix Bravo с безплатно сваляне от нашия Connect IQ™ магазин. Можете да персонализирате изгледа на часа, да добавяте полета с данни и да сваляте приложения и уиджети, които предоставят информация с един поглед.


Останете свързани


Смарт известията3 Ви позволяват да получавате имейли, съобщения и сигнали на Вашия часовник. tactix Bravo получава безжични сигнали от съвместим смартфон4 и Ви позволява да знаете, че имате съобщение чрез показване на текста на екрана всеки път, когато сте готови да го прочетете.

Други функции за свързаност включват автоматично качване на данни в Garmin Connectонлайн фитнес общността, проследяване на живо и споделяне в социалните медии чрез нашите безплатни Garmin Connect и Garmin Connect™ Mobile приложения. Контолирайте дистанционно Вашата VIRB® XE камера и музиката на Вашия телефон. Функциите Find My Phone и Find My Watch също са налични. Активити тракер4 брои ежедневните Ви стъпки, изгорените калории и изкачените стълби, а проследяването на съня наблюдава Вашите почивка.

1 Изисква пулсомер или HRM-Run пулсомер, който се закупува отделно.

2 Изисква HRM-Run пулсомер, който се закупува отделно.

3 Телефонът трябва да е Bluetooth® Smart. Вижте Garmin.com/BLE за съвместимост.

4 Точност при следенето на активност.

Физически данни и характеристики
Размери (ШxВxД):51.5 x 51.5 x 16.0 mm
Размери на дисплея (ШxВ):30.4 мм диаметър
Резолюция на дисплея (ШxВ):218 x 218 пиксела
Тип на дисплея:трансфлективен MIP цветен със сапфирна леща
Тегло:81 гр.
Батерия:презареждаема 300 mAh lithium-ion
Живот на батерията:до 50 часа в режим UltraTrac ;
до 20 часа в режим GPS ;
до 6 седмици в режим на часовник
Водоустойчивост:да (10 ATM)
Плаваемост:не
Високо-чувствителен приемник:да
PC Интерфейс: 
RoHS версия:не
Карти и памет
Основна карта:не
Вградени карти:не
Добавяне на карти:не
Вградена памет: 
Допълнителна памет: 
Любими дестинации:1 000
Памет за маршрути:30
Памет за следи: 
Особености
Активен дисплей:не
Автоматична навигация завой по завой:не
Електронен компас:3-осово компенсиран електронен компас
Барометричен алтиметър:да
Режим Geocashing:не
Съвместимост с потребителски карти:не
GPS игри:не
Календар за лов / риболов:да
Информация за слънцето и луната:да
Таблици за приливите:да
Изчисляване на площи:не
Потребителски точки:не
Прехвърляне на данни от уред към уред:не
Преглед на снимки:не
Garmin Connect™ съвместим (онлайн общество за анализи):да
Допълнителни особености:Connect IQ™ приложения: да (изгледи на часа, полета за данни, уиджети и приложения) 
EXO™ антена (GPS / GLONASS): да 
Wi-Fi®: да 
ANT+®: да 
Bluetooth® 4.0 LE: да 
Аларми за времето: да 
UltraTrac: да 
tempe™ поддръжка: да 
TrackBack: да 
Ски функции: да 
Физиологични измервания: да 
SUP/Гребане: да 
Jumpmaster дейност: да 
Двоен формат на позицията: да 
Тактически дейности: да 
Съвместимост с прибори за нощно виждане: да

tactix® Bravo

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01338-0B
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 1 116,00 лв.

 • Дан. основа: 930,00 лв.

Етикети: tactix® Bravo