Видео: 1440p/30fps ; 1080p/60fps ; 960p/100fps ; 720p/120fps ; 480p/240fps със стабилизация на изображението и нива на увеличение
 72G-Metrix: Вграденият GPS и сензори следят движенията ви в реално време и ги визуализират в графики
 Снимки: 12 мегапиксела ; до 30 кадъра в секунда
 Аудио: Открит микрофон за изключително ясен звук дори и под вода; безжичен HD аудио от Bluetooth®-активирани телефони или микрофони
 Водоустойчивост: до 50 метра без необходимост от допълнителен кейс


Комплектът включва:

 1. VIRB XEE камера за екстремни спортове
 2. Комплект презареждаеми батерии
 3. Кабел за зареждане/данни
 4. Монтажно устройство за гладки повърхности
 5. Монтажно устройство за огънати повърхности
 6. Адаптер за по-известните монтажни
 7. Дълъг винт
 8. Гаечен ключ
 9. Ръководство за употреба


Компактнa, водоустойчивa HD екшън камера с G-Metrix™


VIRB XE екшън камерата записва богати, с висока разделителна способност, широкоъгълни кадри в 1080p60, 12 мегапикселови снимки със скорост до 30 кадъра в секунда и улавя повече от вашите действия. Проектиран за най-тежки среди, VIRB XE е в състояние да се гмурне до 50 метра дълбочина, без допълнителен кейс, което позволява улавянето на по-чист и по-ясен звук. Създаден от Garmin GPS, G-Metrix ви позволява да следите колко бързо, колко далеч, колко високо и колко интензивен е бил наистина момента.


Професионално видео заснимане


С възможността си да заснеме зашеметяващо видео с висока резолюция в 1440p30, 1080p60 and 720p120, VIRB XЕ е готов да улови вашето изживяване в ярки детайли. Отличаващ се с изцяло стъклени лещи, високи резолюции, нива на увеличение и до 240FPS (480p), VIRB XЕ ви позволява да получите кадрите, от който имате нужда. Ръчнията контрол на камерата, като баланс на бялото отключва още по-голяма гъвкавост във видеоклипа.


Висококачествена фотография


Със специален бутон и способността да заснема широкоъгълни 12 мегапикселови снимки със скорост до 30 кадъра в секунда, VIRB XE е проектиран да ви предоставя висококачествени снимки. Можете дори да правите снимки, докато записвате видео. VIRB XE може да се настрои автоматично да прави снимки на дълги периоди от време или при персонализирани интервали до 120 секунди. С Extended Timelapse, VIRB XE ще "заспива" между кадрите, което ви позволява да се увеличите живота на батерията.


G-Metrix


Уловете повече от обиккновенно видео с G-Metrix. VIRB XE съдържа вградени Garmin GPS, G-force сензори за ориентация и способност да се свързва безжично към външни сензори и Garmin устройства за улавяне дори на повече данни за производителност. Вижте вашето преживяване в по-висока разделителна способност от всякога с помощта на нашия безплатен мобилен или настолен софтуер за автоматично наслагване на графики, който ще ви показват вашата скорост, ускорение, сърдечна честота (и много повече) в реално време.


Здрав и готов за гмуркане


VIRB XE е готов да се потопи дълбоко (до 50 метра) без да е необходимо поставянето на допълнителн кейс. Компактният и здрав дизайн е готова да устои във всяка ситуация. Благодарение на хидрофобна, плоска, стъклена леща, подводните снимки са кристално чисти, докато прехода в и извън водата става безпрепятствен от капчици.


Вграден Wi-Fi®


Свържете една или повече VIRB XE камери с Garmin VIRB® Mobile App на вашия съвместим смарфон¹ или таблет. Това ви дава възможност да преглеждате видеото на живо, контролирате и преглеждате множество камери, възпроизвеждате и редактирате записаните кадри, G-Metrix данни за наслагване и поставяне на клиповете в cloud. VIRB XE дори може да се контролира, конфигурира и преглежда от съвместими Garmin устройство.


Bluetooth-поддръжка за HD Audio


Оборудван с Bluetooth 4.0, VIRB XE може да се свърже директно с безжични Bluetooth слушалки или микрофон за улавяне на аудио с висока резолюция. Независимо дали сте далеч от вашата камера, или искате да уловите вашият коментар по време на каране на мотор, VIRB XE осигурява нужното аудио.


Синхронизация с няколко камери


Използвайки силата на Garmin GPS, VIRB XE улеснява сложните кадри заснети с много камери с автоматично синхронизиране на кадрите, използвайки GPS времевите отпечатъци. Използвайте VIRB Edit за безпроблемно превключвате между няколко ъгли на камерата, а с натискането на един бутон да премахвате времевите кодове.


Запис с едно докосване


VIRB XE е проектиран за лесна работа с едно докосване с превключвател за запис и специален бутон за снимки на върха на камерата. Със солидният при натискане превключвател лесно може да знаете, че записвате, дори ако сте с ръкавици. Камерата започва записването на момента, в който натиснете превключвателя, дори ако камерата е изключена.


VIRB Tracking


VIRB Tracking ви уведомява за последната известна позиция на вашата камера, така че да можете лесно да я намерите. Използвайте функцията VIRB Tracking със съвместимо Garmin устройство или съвместим смартфон1.


Невероятно видео без затруднения


Нашият безплатен десктоп софтуер VIRB Edit автоматично генерира страхотни, готови за споделяне видеоклипове на вашите преживявания, благодарение на G-Metrix данните, събрани от VIRB. Може да изберете и ръчни настройки за да разглеждате и редактирате заснетия материал, настройвате G-Metrix, добавяте музика и безпроблемно да превключвате между различни ъгли на камерата. VIRB Edit автоматично ще подддържа софтуера на вашата камера актуален.


Монтажни устройства


Разнообразните монтажни устройства ви помагат при поставянето на камерата в различни положения. Може да изберете между стойки за кормило, каска, гърди, монтажни каишки за многократна употреба и още много други монтажни, който ще ви помогнат да заснемете всеки един момент от вашите преживявания.


1 Съвместим с Bluetooth® Смарт телефони - свържете се с вашия доставчик, за да проверите дали вашият телефон е съвместим.

iPhone е търговска марка на Apple Inc. Android е търговска марка на Google Inc. Bluetooth и логата са запазени търговски марки, притежавани от Bluetooth SIG, INC. Wi-Fi® е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance Corporation.


Материали и характеристики
Размери (ШxВxД):3.0" x 1.6" x 1.4" (7.7 x 4.1 x 3.7 cm)
Размери на дисплея (ШxВ):1" (2.54 cm) диагонал
Тегло
Без батерия и капак на батерията: 
Без батерия: 
С батерия:152 гр.
С батерия и стойка: 
С батерия, стойка и монтажно устройство: 
Видео
Сензор:12.4 MP, 1/2.3" CMOS
Тип на файла:MP4
Видео резолюция:1440p HD video: 30 fps
1080p HD video: 60, 50, 48, 30, 25, 24 fps
960p HD video: 100, 60, 50 fps
720p HD video: 120, 100, 60, 50, 30, 25 fps
480p (slow motion): 240 fps
Резолюция на снимките:12 MP и 7 MP
Снимки в серия:12MP, 30 fps
Самоснимачка:до 120 секундни интервали
Аудио
Вграден микрофон:да
Външен микрофон:Bluetooth® аудио
Свързаност
Bluetooth®:да
ANT+™ съвместимост:да
PC Интерфейс:USB 2.0
HDMI output:не
Wi-Fi:802.11 bgn
Допълнителни характеристики
GPS:да
Температурен диапазон:От -20° до 45°C (оперативна), от 0° to 45°C (зареждане), от -40° to 85°C (съхранение)
Памет:microSD™ карта до 128 GB (не е в комплекта)
Акселерометър:да
Барометричен алтиметър:да
Водоустойчивост:до 50 метра без необходимост от допълнителен кейс
Стабилизация на картината:да
Корекция на дисторзията:да
Батерия
Тип на батерията:Презареждаща се 980mAh литиево-полимерна
Капацитет на батерията:980 mAh
Живот на батерията:до 2 часа, 1080p (30fps)


VIRB® XE

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01363-10
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 740,00 лв.

 • Дан. основа: 616,67 лв.

Етикети: VIRB® XE