Мотоциклетен навигатор за нови приключения


 Видим на слънчева светлина, 5.0-инчов сензорен екран, работещ и с ръкавици ; устойчив на горивни изпарения, ултравиолетови лъчи и тежки атмосферни условия (IPX7)
 Подробна карта на Европа с пълно покритие и безплатно доживотно обновяване5
 Функцията Garmin Adventurous Routing™ намира стръмни и виещи се пътища и избягва главните магистрали
 Предупреждения към водача за остри завои, задължително носене на каска, камери за скорост1 и други
 Контролиране на възпроизвеждането на музика от MP3 плейър или смартфон2 директно от екрана на zūmo
 Bluetooth® за hands-free телефонни разговори2

 • Гаранция: 24 месеца

Вградената карта на Европа "City Navigator Europe NT" включва следните държави: Албания, Андора, Австрия, Азорски острови, Балеарски острови, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, България, Канарски острови, Нормандски острови, Хърватия, Чешка република, Дания, Естония, Финландия, Франция, Френска Гвиана, Гваделупа, Германия, Гибралтар, Великобритания, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, остров Ман, Италия, Латвия, Литва, Лихтенщайн, Люксембург, Македония (БЮРМ), Мадейра, Малта, Мартиника, Молдова, Черна гора, Холандия, Северна Ирландия, Норвегия, Полша, Португалия, Реюнион, Румъния, Сен Бартелми, Шотландия, Сърбия и Косово, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Турция, Украйна, Уелс.

Вградената карта на Европа e с доживотно обновяване, което прави навигирането в Европа винаги актуално.


Комплектът включва:

 1. zūmo 595LM
 2. Предварително инсталирана навигационна карта на Европа "City Navigator Europe NT" (пълно покритие) с доживотен абонамент за обновления
 3. Mонтажно устройство със захранващ кабел за мотоциклет
 4. Монтажен хардуер
 5. Монтажно устройство за автомобил
 6. Захранващ кабел за автомобил
 7. USB кабел
 8. Документация


Създаден за приключения, роден за пътя


Функция Garmin Adventurous Routing™ за подбор на маршрути със стръмни и виещи се пътища в планинските местности, които обичате, плюс ярък 4.3-инчов сензорен екран, работещ и с ръкавици, който е лесен за четене и интуитивен за използване - zūmo 595LM е навигатор, от който имате нужда.


Предимствата на hands-free телефонните разговори


Синронизирайте Вашия zūmo 595LM със съвместим смартфон2 и слушалка с микрофон или каска, които поддържат работа с Bluetooth (закупуват се отделно), и можете да отправяте и да получавате обаждания безжично, без да се налага да сваляте Вашите ръкавици или каска. Приберете Вашия телефон на сигурно място в джоба Ви или в багажното отделение под седалката и се наслаждавайте на предимствата от hands-free телефонни разговори, без да отклонявате вниманието си от пътя.


Карайте по-умно с Вашия смартфон


Какво се случва по пътя пред вас? zūmo 595LM може да ви свърже към метеорологични радари и трафик информация чрез безжичното приложение Smartphone Link7. Това приложение поддържа също функция LiveTrack, която позволява на приятелите Ви да следят Вашето местонахождение в реално време.


Насладете се на музиката


Искате ли да имате собствена плейлиста с музика по време на каране? zūmo 595LM Ви позволява да контролирате музика и медия от съвместим MP3 плейър или смартфон2, директно от сензорния дисплей на уреда.


Известия за водача


За подобряване на пътната информираност и насърчаване към по-безопасно каране, zūmo 595LM осигурява полезни предупреждения за остри завои, промени в скоростта, железопътни прелези и пресичащи животни, училищни зони и други. Освен това, можете да получавате предупреждения, когато сте на път да влезете в грешната посока на еднопосочна улица. Можете също да получавате сигнали за близки червени светофари и камери за скорост1. Плюс това, при по-дълго каране от няколко часа, zūmo 595LM ще изведе предупреждение за почивка4 и ще Ви предложи потенциални места за отдих. Функцията Up Ahead Ви позволява лесно да видите места, представляващи интерес по маршрута Ви, без да излизате от екрана с картата на вашия навигационен дисплей. Функцията Easy Route Shaping Ви позволява да добавите точка на картата, за да коригирате маршрута си, така че да можете да карате през предпочитани райони или да следвате конкретни пътища.


Без повече притеснения за горивото


Вграденият бордов компютър за гориво идва стандартно с Вашия zūmo 595LM, така че е лесно да изчисли колко километра можете да карате, преди горивото в резервоара Ви да свърши. Динамични известия за горивото Ви подканват, когато дойде време за зареждане на гориво и дори Ви предлагат местоположения на бензиностанции. Индикаторът за ограничение на скоростта Ви позволява да знаете кога е време да намалите скоростта. Плюс това, цифров компас и база данни за мотоциклетни специфични точки на интерес (POIs) са на разположение, за да ви помогнат да намерите ремонтни услуги, търговци и други. Имате също така и сервизна история на Вашето zūmo, за да Ви помогне да следите датите на сервизните услуги, пробега и извършеното техническо обслужване на мотора Ви.


Насоки чрез лесно разпознаваеми забележителности


Garmin Real Directions™ на zūmo 595LM почти предефинират понятието "навигиране завой-по-завой". В допълнение към изговарянето на имената на улиците, zūmo 595LM Ви предлага напътствия, използвайки разпознаваеми забележителности, сгради и светофари (например, "Завийте надясно след червената сграда"). И благодарение на данните от Foursquare®, zūmo 595LM е предварително зареден с милиони нови и популярни места, който да изследвате.


Безплатна доживотна актуализация


zūmo 595LM включва безплатни актуализации5 на картата на Европа за целия експлоатационен живот на Вашия уред, така че маршрутите отразяват най-съвременните точки на интерес и карти на разположение.


Навигационни инструменти


Функцията PhotoReal Junction View показва реалистични изгледи на пътни възли и кръстовища по Вашия маршрут, за да улесни навигирането през сложни възли. Ярко оцветени стрелки на дисплея на zūmo 595LM, заедно с полезни гласови указания, показват правилната лента, която да заемете за предстоящата маневра. zūmo 595LM показва 3D терен и информация за надморската височина. Освен това функцията TracBack® на zūmo ви позволява да се движите по същия маршрут, по който сте минали.


Следете налягането в гумите


За допълнителна защита на пътя, zūmo 595LM е съвместим с TPMS сензор6 за следене на налягането в гумите (закупува се отделно). Един TPMS сензор се изисква за всяка гума и ще работи само с метален вентил. Сензорът използва безжична технология за предаване на данните за налягането в гумите, което ви позволява да ги виждате в реално време на дисплея на Вашия zūmo 595LM.


VIRB® камера съвместимост


За заснемане на пътя пред Вас, zūmo 595LM е съвместим със серията VIRB HD екшън камери (закупуват се отделно). Управлението на VIRB камерата (пускане и спиране на записа) се извършва директно от дисплея на Вашия zūmo 595LM.


Актуализации и екстри


Използвайте Garmin Express™, за да поддържате zūmo 595LM актуален. Garmin Express прави лесно актуализирането на картите и софтуера, прехвърлянето на любими точки от и към уреди, както и инсталирането на безплатни персонализирани превозни средства и гласове. Плюс това, за допълнителна гъвкавост, в комплекта на zūmo 595LM влизат монтажно устройство и захранващ кабел за автомобил - в допълнение към монтажното устройство със захранващ кабел за мотоциклет - за да можете да го използвате и във Вашия автомобил.

1 Данни за червени светофари и камери за скорост не са налични във всички региони.

2 Изисква Bluetooth-съвместима каска, слушалка с микрофон или смартфон (закупуват се отделно).

3 Управлението на музика и медии работи с iPhone® 4S или по-нов и iPod touch® 2-ро поколение или по-нов.

4 Предупреждението за умора се активира след дълги периоди на каране без никакви продължителни спирания по маршрута.

5 Доживотно обновяване на картите - правила и условия

6 Не е предназначен за автомобилна употреба.

7 Изисква съвместим смартфон, разполагащ с Bluetooth. Обърнете се към вашия мобилен оператор за повече информация относно данните на Вашия план за услуги и цени на роуминга. Може да е необходим абонамент.

Физически данни и характеристики
Размери (ШxВxД):14.9 x 9.7 x 3.3 cm
Размери на дисплея (ШxВ):10.8 x 6.5 cm ; 5.0" диагонал (12.6 cm)
Резолюция на дисплея (ШxВ):800 x 480 пиксела
Тип на дисплея:трансфлективен
Тегло:375 гр.
Батерия:презареждаща lithium-ion
Живот на батерията:до 4 часа
Водоустойчивост:да
Високо-чувствителен приемник:да
3-осен компас:не
Карти и памет
Основна карта:да
Добавяне на карти:да
Вградени карти:Карта на Европа "City Navigator Europe NT" с доживотно обновяване на вътрешна твърда памет
Допълнителна памет:microSD™ карта (не е в комплекта)
Любими дестинации:1000
Памет за маршрути:100
Особености
Гласова навигация:да (и на български език)
Навигиране с имена на улиците:да (не на български език)
Разпознаване на гласови команди:не
3D карта:да
3D сгради:не
3D терен:да
Планиране на маршрути:да
Преглед на маршрути:да
Оптимизиране на маршрут:да
Автоматично преизчисляване на маршрута:да
Избор на маршрут:да
Избор на тип път, който да се избягва:да
Потребителски точки:да
Ограничения в скоростта:да
Hands-free набиране чрез Bluetooth®:да
FM трафик:не
XM® Navtraffic с прогноза за времето и радио:не
MSN® Direct съвместимост:не
Функция "Къде съм аз?":да
Запазване на позицията при сваляне от стойката:да
Захранване от стойката:да
Преглед на снимки:да
Избор на иконки за колата:да
Световен часовник:да
Валутен конвертор:да
Калкулатор:да
Активен дисплей:да
Двойно ориентиран дисплей:да
Избор на клавиатура:да
Garmin Lock:не
Възможност за работа с мотоциклет:да
Фотонавигация:не
Режим "Lane Assist":да
ecoRoute™:не
trafficTrends™:не
myTrends™:не
Fleet Management съвместимост:не
Показване на интересни точки по маршрута:да
Допълнителни особености:Trip Planner: да 
Trip Log: да 
Съвместимост със сензори за налягането на гумите: да, поддържа до 4 гуми с индивидуални сензори (закупуват се отделно) 
Curvy Roads маршрутизация: да 
Двойно ориентиран дисплей: да 
Round Trip: да 
Сервизна история: да 
Virb ™ контрол: да 
Spotify поддръжка: да (със съвместим телефон) 
Заменяема батерия: да 
Какво има пред вас: да

zūmo® 595LM EU

 • Марка Garmin
 • Модел 010-01603-10
 • Наличност 2-3 Доставка
 • 1 300,00 лв.

 • Дан. основа: 1 083,33 лв.

Етикети: zūmo® 595LM EU