Доставка

Доставката на избраната стока/и се извършва на територията на България чрез куриерска фирма Еконт до адрес или офис на куриера според желанието на клиента.  Стойността на доставката не е включена в цената на стоката. Същата се начислява допълнително към сумата на покупката.

При желание за фактуриране на транспортната услуга към цената на стоката, това трябва да е изрично упоменато от клиента.

Поръчките се изпращат след получаване на потвърждение на поръчката от TRD-Rescue и се доставят в съответствие с графика на куриерската фирма. След получаване на съобщението за потвърждаване на наличността и готовността за експедиция от потребителя, доставката се осъществява в рамките на следващите два работни дни.

Плащането на стоките може да става посредством наложен платеж или по банков път. При желание за фактуриране с плащане по сметка, това трябва да е изрично упоменато от клиента.

Банкова сметка: 

Титуляр: Билей Анкър ООД

IBAN: BG28PRCB92301007308321

Банка: ProCredit Bank

BIC: PRCBBGSF

Technical Rescue Direct и елекронния магазин www.TRD-rescue.com са собственост на Билей Анкър ООД със седалище: гр. София, ул. Миджур 15, Д.Н. BG 131425541

Свържете се с нас на телефон :+359 897 802 302