Menu
Your Cart

Чанти за парамедици

Чанти за парамедици
Производител: Elite Bags
Компактна червена чанта за кръста за първа помощ с достатъчно място за комплект за първа помощ. Изработен от 600D Ripstop полиестер, рипстоп плат, който включва по-дебели нишки за по-голяма устойчивост, има и три по-малки отделения с цип за спомагателни материали.Характеристики:светлоотраз..
31,00 лв.
Дан. основа: 25,83 лв.
Производител: Elite Bags
Практична чанта с голям обем - с четири регулируеми вътрешни разделителя и голямо дълго отделение.От вътрешната страна на капака има Прозрачен джоб, който дава възможност за лесна видимост и организиране. Еластична лента осигурява стабилно закрепване.Чантата разполага с пет външни джоба - два страни..
199,00 лв.
Дан. основа: 165,83 лв.
Производител: Elite Bags
Това е най-новият модел червена чанта за първа помощ за кръста с четири отделения . Тя може да побере всички медицински консумативи, необходими за оказване на първа долекарска помощ или диагностика на пострадалия. Множеството й конфигурации за носене (талия, рамо) я правят подходяща за всички в..
70,80 лв.
Дан. основа: 59,00 лв.
Производител: Elite Bags
Тази практична малка чанта ще ви позволи да организирате по по-удобен и ефективен начин всички медицински инструменти, от които може да се нуждаете в случай на спешност.Кобурът на RESQ'S може да бъде прикрепен към всеки колан (хоризонтално или вертикално).Характеристики:Светлоотразителни ленти с вис..
33,60 лв.
Дан. основа: 28,00 лв.
Производител: Elite Bags
Вътрешната структура, подобна на пчелна пита, позволява на потребителя да носи малък кислороден цилиндър и всички необходими медицински инструменти и материали за обслужване на пациенти.Характеристики:Подплатена и подсилена дръжка.Светлоотразителни ленти с висока видимост през деня/нощта.Рефлективни..
490,00 лв.
Дан. основа: 408,33 лв.
Производител: Elite Bags
Проектирана за транспортиране на основното оборудване, тази раница съчетава страхотна функционалност с намален размер  за бързи интервенции. Системата MOLLE в предната част на раницата ще позволи на потребителя лесно да прикрепи различни джобове и външни отделения, осигурявайки на продукта голя..
211,00 лв.
Дан. основа: 175,83 лв.
Производител: Elite Bags
Практична и лека чанта за първа помощ с два регулируеми вътрешни разделителя и джоб за багаж в капака. Чантата разполага и с три големи външни джоба - два странични и един преден. Предният джоб е с отделни секции и панели с ластици за по-лесно прикрепяне на инструменти.Подходяща за спешна помощ..
125,00 лв.
Дан. основа: 104,17 лв.
Производител: Elite Bags
Има четири вътрешни средни отделения и дълго отделение с голям капацитет.Има прозрачен джоб във вътрешния капак, предназначен за лесно намиране и организиране на различни материали. Благодарение на еластичните гумени ленти се гарантира правилно закопчаване.Освен това има пет външни джоба, два страни..
253,00 лв.
Дан. основа: 210,83 лв.
Производител: Elite Bags
Чантатa за първа помощ е разделена и проектирана да улесни транспортирането в различни превозни средства.Централният джоб, с горен отвор и вътрешната й структура може бързо да се адаптира за намиране на всички материали, поместени вътре.Освен това има 4 странични джоба с цип, по два от всяка страна,..
210,00 лв.
Дан. основа: 175,00 лв.
Производител: Elite Bags
Голяма раница/чанта за поддържане на живота с трапецовидна форма и червен цвят, предназначена за извършване на спасителни операции или интервенции в зони с труден достъп, планински и/или затворени пространства.Разпределение на вътрешността - 4 прозрачни джоба разработени за съхранение на целия дихат..
243,60 лв.
Дан. основа: 203,00 лв.
Производител: Elite Bags
Голяма и удобна раница за спешна помощ. Основното отделение има капак, който разделя основното тяло на две отделни отделения с голям капацитет с мрежести и PVC джобове, които позволяват на потребителя да съхранява всички необходими медицински материали и оборудване. Системата за отваряне п..
183,00 лв.
Дан. основа: 152,50 лв.
Производител: Elite Bags
Чанта за първа помощ, произведена в Испания от Elite Bags ES. Големият й размер позволяват носенето и организирането на материали за оказване на спешна помощ. Двойната й позиция на закопчаване (кръст/крак) прави тази чанта лесна за носене. Освен това позицията й може да се регулира, а лентите проти..
81,00 лв.
Дан. основа: 67,50 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)