Menu
Your Cart

Аптечки

Аптечки
Производител: Билей Анкър ООД
Аптечка модел Семейна е оборудвана и маркирана по съвременните стандарти ПВЦ чанта за първа помощ с възможност за монтиране на стена. Тази аптечка е най-високият клас от серията домашни аптечки.Освен задължителните консумативи, съдържа много съвременни средства за първа помощ, като количествата са с..
96,00 лв.
Дан. основа: 80,00 лв.
Производител: Билей Анкър ООД
Съобразена с Инструкция №1 от 1.02.2008 г. на МЗ  за съдържанието на аптечките за МПСАптечката за лека кола е минимален вариант, изцяло съобразен с Инструкция №1 от 1.02.2008 г. на МЗ за съдържанието на аптечките за МПС. Комплектът е лек и компактен и съдържа всички задължителни лични предпазни..
47,60 лв.
Дан. основа: 39,67 лв.
Производител: Билей Анкър ООД
Аутдор Експедишън аптечка за първа помощ е голяма, много богато заредена аптечка за големи групи при продължителни експедиции в трудно достъпни райони.Когато създавахме аптечката Експедишън се фокусирахме върху това, какво наричаме експедиция – това не е къмпинг без ток или излет без McDonald’s. За ..
108,00 лв.
Дан. основа: 90,00 лв.
Производител: Билей Анкър ООД
Аутдор аптечка модел Трек за първа помощ е голяма и богато заредена аптечка, подходяща за групови или многодневни пътувания. Изключително богатия набор материали за първа помощ, техничната и добре организирана чанта и в същото време компактни размери правят аптечката Трек един отличен професионален ..
42,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Производител: Билей Анкър ООД
Аптечка Аутдор Гайд за първа помощ е малка, но много добре оборудвана аптечка за първа помощ на открито.Водачът е длъжен винаги да има добре оборудвана аптечка. Аптечката Гайд съчетава ниско тегло с богат набор средства за оказване на първа помощ. Освен задължителните предпазни ръкавици, превързочни..
32,00 лв.
Дан. основа: 26,67 лв.
Производител: Билей Анкър ООД
Аутдор аптечка модел Соло за първа помощ е минималистична аптечка, съчетаваща задължителните елементи на безопасността с минимално тегло и ниска цена. Всички обичаме при изкачване да имаме два пълни комплекта френдове, каска и сандвичи за обяд…. но всички знаем, че някои изкачвания не ни позволяват ..
24,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Производител: Билей Анкър ООД
Аптечка модел За Пътуване е богато оборудвана аптечка за първа помощ за семейства и малки групи, пътуващи, спортуващи или почиващи на открито.Съдържа всички най-необходими и съвременни средства за първа помощ поместени в здрава мека чантичка, с допълнително пространство за подсилване на оборудването..
96,00 лв.
Дан. основа: 80,00 лв.
Производител: Билей Анкър ООД
Аптечка за малки деца и ученици е подходяща за всякакви помещения, където се събират, учат и играят деца. Създадена според детските нужди и най-чести наранявания. Компактна и лесно преносима.Подходяща за всеки обект, организиран с грижа и внимание към децата и спокойствието на техните родители.Аптеч..
53,00 лв.
Дан. основа: 44,17 лв.
Производител: Билей Анкър ООД
Мобилна аптечка за първа помощ в компактна и удобна ПВЦ чанта, оборудвана и маркирана по съвременните стандарти. Съобразена с Инструкция №1 от 1.02.2008 г. на МЗ  за съдържанието на аптечките за МПС.Тази аптечка е подходяща за работни процеси, които включват придвижване на по-големи разстояния,..
72,00 лв.
Дан. основа: 60,00 лв.
Производител: Билей Анкър ООД
Аптечка модел Офис е окомплектована в удобна за пренасяне и малка по размер ПВЦ чанта за първа помощ на работното място. Този модел е най-компактният представител на серията аптечки за работно място.Подходяща е за малки работни обекти с малък брой хора, както и за домашна употреба. Съдържа най-..
39,00 лв.
Дан. основа: 32,50 лв.
Производител: Билей Анкър ООД
Аптечка за търговски обект модел Профи е оборудвана и маркирана по съвременните стандарти ПВЦ чанта за първа помощ на работното място с възможност за монтиране на стена. Тази аптечка е най-високият клас от серията аптечки за работно място.Подходяща е, както за търговски обекти, така и за предприятия..
90,00 лв.
Дан. основа: 75,00 лв.
АПТЕЧКА ШКАФ АПТЕЧКА ШКАФ
Най-продаван
Производител: Билей Анкър ООД
Аптечка модел Шкаф за стена за първа помощ на работното място е оборудван и маркиран по съвременните стандарти. Този модел представлява класическа аптечка от серията аптечки за работно място.Подходящ за всеки офис и работна площадка, склад или магазин. Закрепва се на стената и е обозначен с междунар..
99,00 лв.
Дан. основа: 82,50 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)