За Нас

Technical Rescue Direct  е водещ доставчик на спасителна екипировка и оборудване в България.

 Когато става дума за спасяване на хора  живота се крепи на смелостта. Ние вярваме в това и сме го превърнали в наш мотив. Но при сложни спасителни акции живота на спасителите буквално виси на тяхната екипировка. Освен да бъде сигурна и безопасна тя трябва да бъде и максимално ефективна, защото често именно при технично спасяване ситуациите ни поставят на ръба на възможното и всяка секунда и усилие са от решаващо значение. Затова ние превърнахме осигуряването на най-добрата екипировка за спасяване в наша мисия.

 В електронният магазин www.TRD-rescue.com ще намерите най-съвременни средства за първа помощ, въжета, седалки и колани, алпийски инвентар, носилки и средства за евакуация, средства за навигация и комуникация, осветление, книги, учебници, тренажори и курсове в  категории за работа и спасяване с въжета, закрити пространства, първа помощ, планинско спасяване, водно спасяване, оцеляване и пожарна безопасност.

 Ние предлагаме най-добри условия за доставка на продукти от водещи производители както като директен представител за България на марките Cardiac Science, Lanex, Tendon и Prestan така и в партньорство с Petzl, Beal, Singing Rock, Climbing Technology, High Lift, Med Tree, Relience Medical и др.

 Technical Rescue Direct и елекронния магазин www.TRD-rescue.com са собственост на Билей Анкър ООД със седалище: гр. София, ул. Миджур 15, Д.Н. BG 131425541

Свържете се с нас на телефон :+359 897 802 302 ; sales@trd-rescue.com