Menu
Your Cart

Учебна екипировка

Учебна екипировка
Производител: ActFast
Жилетка симулатор на задавяне, която може да се облече върху човек или да се постави върху манекен за първа помощ.Дава възможност да се упражняват техниките за оказване на първа помощ при задавяне – удари по гърба и притискане на корема (техника на Хаймлих). Притежава еластичен контейнер за въздух, ..
463,20 лв.
Дан. основа: 386,00 лв.
Производител: Laerdal
Глава симулатор на дихателни пътища е учебен макет за демонстрация на освобождаване на дихателните пътища чрез отвеждане на главата назад и повдигане на брадичката нагоре.Производител е британската компания Laerdal, един от лидерите на пазара с учебна екипировка за първа помощ. Компанията изпол..
306,00 лв.
Дан. основа: 255,00 лв.
Производител: Laerdal
Манекен за първа помощ Little Anne QCPR с блутут технология за обратна връзка за качеството на КПР.Производител е компания Laerdal, един от лидерите на пазара с учебна екипировка за първа помощ. Компанията използва знания, основани на научни доказателства, за да разработва и непрекъснато д..
900,00 лв.
Дан. основа: 750,00 лв.
МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN ULTRALITE
Най-продаван Няма наличност
Производител: Prestan Professional LLC
Манекен за първа помощ Prestan Professional Ultralite e най -лесно преносимия манекен на пазара, лесен за транспортиране и настройка, интуитивен за употреба и почистване .Напълно съвместим с последните насоки за КПР и АВД на Европейския съвет по ресусцитация.manekeniте Prestan Professional са оборуд..
432,00 лв.
Дан. основа: 360,00 лв.
МАНЕКЕН ЗА ПЪРВА ПОМОЩ PRESTAN 2000
Няма наличност
Производител: Prestan Professional LLC
Манекен за първа помощ Prestan Professional Adult Series 2000 е реалистичен на вид и на допир, като никой друг на пазара. Изключително лек, с тегло по-малко от половината от теглото на най-близкия конкурентен манекен. Напълно съвместим с последните насоки за КПР и АВД на Европейския съвет по ресусци..
695,00 лв.
Дан. основа: 579,17 лв.
Производител: Prestan Professional LLC
Манекен за първа помощ с подвижна долна челюст Prestan Jaw Thrust дава възможност на инструктора да обучава освобождаване на дихателните пътища, както чрез отваждане на главата назад и повдигане на брадичката, така и чрез хватката за избутване на долната челюст (jaw thrust). Манекенът е идентичен с ..
576,96 лв.
Дан. основа: 480,80 лв.
Производител: Prestan Professional LLC
Манекен за първа помощ Prestan дете е проектиран да изглежда повече като дете, с по-слабо изразени контури на тялото. Той е по-мек и с по-детско лице от възрастния манекен. Той е по-малък и по-слаб от Prestan Professional, но също толкова реалистичен на вид и допир. Напълно съвместим с последните на..
416,00 лв.
Дан. основа: 346,67 лв.
Производител: Prestan Professional LLC
Манекен за първа помощ Prestan Professional бебе е с реалистичен вид и тегло. Близки до действителните форма на тялото, тегло и усещане за допир на кожата помагат на обучаваните да се подготвят за реална ситуация. Главата на манекена симулира движенията на истинска бебешка глава. Това помага да се у..
446,40 лв.
Дан. основа: 372,00 лв.
Производител: Prestan Professional LLC
Манекен за първа помощ Prestan Professional е реалистичен на вид и на допир, като никой друг на пазара. Изключително лек, с тегло по-малко от половината от теглото на най-близкия конкурентен манекен. Напълно съвместим с последните насоки за КПР и АВД на Европейския съвет по ресусцитация.manekeniте P..
498,00 лв.
Дан. основа: 415,00 лв.
Производител: ActFast
Жилетка симулатор на задавяне за деца в училищна възраст, може да се облече върху човек или да се постави върху манекен за първа помощ.„Научете ги да си помагат взаимно“Предназначен за употреба от и от деца на възраст от 5 до 12 години.Дава възможност да се упражняват техниките за оказване на п..
398,40 лв.
Дан. основа: 332,00 лв.
ТРЕНАЖОР НА АВД ZOLL AED 3
По поръчка
Производител: ZOLL
Тренажорът ZOLL AED 3 Trainer е единственият, който предоставя цялостна симулация на първа помощ с дефибрилатор AED 3 с обратна връзка за качеството на КПР в реално време.Тренажорът притежава активен LCD дисплей с пълноцветни изображения, които отразяват това, което обучавания би видял в реална обст..
2 400,00 лв.
Дан. основа: 2 000,00 лв.
ТРЕНАЖОР НА АВД POWERHEART
По поръчка
Производител: ZOLL
Тренажор на АВД Powerheart G5 на ZOLL е точно копие на съществуващия автоматичен външен дефибрилатор G5 . Той не извършва действителна дефибрилация и е предназначен само за обучение.Тренажорът може да симулира автоматичен и полуавтоматичен режим на работа на дефибрилатора. Има възможн..
1 440,00 лв.
Дан. основа: 1 200,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 15 резултата (2 страници)