Menu
Your Cart

Седалки, сбруи и колани

Седалки, сбруи и колани
Производител: Petzl
Лесен за използване и рационализиран колан, предназначен за използване в групи или вашите първи каньонинг екскурзии:Характеристика- Единична точка на закрепване със зелено цветно кодиране и индикатор за връзка за ефективно поставяне и бърза визуална проверка; точката на закрепване е разположена висо..
127,14 лв.
Дан. основа: 105,95 лв.
Производител: Petzl
Здрава и лека седалка за спелеологияSUPERAVANTI е здрава и лека седалка, предназначена за широк кръг практикуващи спелеология. Бедрените ленти са защитени от TPU материя, а инвентарниците и ушите за окачване са от PEHD - всичко това прави тази седалка изключително устойчива. Точките на окачване са р..
166,24 лв.
Дан. основа: 138,53 лв.
Производител: Petzl
Изцяло регулируема сбруя за деца с тегло до 40 kgХаншът на малките деца не е достатъчно добре оформен, за да може да се задържи добре една седалка.  Следователно за гарантиране на безопасността се налага използване на предпазен колан за цялото тяло.• За деца на възраст от 5 до 10 годи..
107,57 лв.
Дан. основа: 89,64 лв.
Производител: Petzl
Сбруя за деца с тегло до 30 kgПредназначена за деца с тегло до 30 kg, сбруята OUISTITI се облича и регулира много лесно. За да се закопчае сбруята, не се налага да се свързва с въже или карабинер, а системата за регулиране е недостъпна за децата. С конструкция от подплатени ленти и изнесена отпред т..
127,14 лв.
Дан. основа: 105,95 лв.
Производител: Petzl
Детска регулируема катерачна седалкаMACCHU е седалка за спортно катерене и е предназначена за деца с тегло до 40 kg. Тя може да се адаптира към детето с израстването му благодарение на възможност за регулиране на коланите и комбиниране с гръден колан BODY, предлаган като опция. С идентична конструкц..
117,35 лв.
Дан. основа: 97,79 лв.
Производител: Petzl
GYM седалка без инвентарнициПредназначена за учебна работа с групи, GYM е седалка без инвентарници, която лесно се поставя, регулира и използва и улеснява ежедневието на инструктора. Зоните за идентификация и маркировка улесняват контрола на инвентара. Дебелите ленти осигуряват дълготрайност при инт..
82,14 лв.
Дан. основа: 68,45 лв.
Производител: Petzl
Лека регулируема лека седалка с инвентарникПредназначена за учебна работа с групи, седалката PANDION е с един инвентарник, лесно се поставя, регулира и използва и улеснява ежедневието на инструктора. Зоните за идентификация и маркировка улесняват контрола на инвентара. Дебелите ленти осигуряват дълг..
99,74 лв.
Дан. основа: 83,12 лв.
Производител: Petzl
Лека регулируема седалка с подплатени колан и бедрени лентиСедалка ASPIR на Petzl е удобен модел, притежаващ много от предимствата на седалките от високия клас: колан и бедрени ленти от пяна, подсилена точка на обвързване и инвентарници. Малкият обем и голямата възможност за регулиране правят тази с..
127,14 лв.
Дан. основа: 105,95 лв.
Производител: Petzl
Регулируем гръден коланГръдният колан помака на катерача да запаси вертикално положение при увисване и рапел. Използва се само в комбинация със седалка.• Две регулируеми катарами DoubleBack.• Задна гайка за правилно позициониране на лентата.• Височината на точката на обвързване може да се регулира: ..
107,57 лв.
Дан. основа: 89,64 лв.
Производител: Petzl
Регулируема сбруя за възрастниЗа тези, които предпочитат колан за цялото тяло, който да ги защити при падане при всички видове вертикални дейности. Тази сбруя е подходяща за практикуване на алпинизъм.• Широка и мека лента.• Напълно регулируеми презрамки и ленти на бедрата за точно регулиране.• Два г..
195,58 лв.
Дан. основа: 162,98 лв.
Производител: Petzl
Здрава и лека седалка за туризъм по ледници и ски алпинизъм, може да се поставя, без да се повдигат краката от земята.TOUR е здрава седалка, предназначена за туризъм по ледници и ски алпинизъм. Благодарение на проста конструкция тази седалка може да се обува със ски или с котки на краката. Използван..
107,57 лв.
Дан. основа: 89,64 лв.
Производител: Petzl
Универсална регулируема седалка за катерене и алпинизъмCORAX на Petzl е една изключително универсална седалка: удобна, лесно се използва, предназначена за широк кръг практикуващи катерене, алпинизъм или via ferrata. Тази регулируема седалка се предлага в два размера и в няколко различни цвята, за да..
127,14 лв.
Дан. основа: 105,95 лв.
Показани са от 1 до 12 от 40 резултата (4 страници)