Menu
Your Cart

Карабинери и Майони

Карабинери и Майони
Производител: Petzl
Майон, който бързо се развива• Лек алуминиев майон.• Бързо се развива: само с четири тура.Спецификация:Гаранционен срок: 3 годиниРеференция: G106AA00Тегло: 23 gСъстав: алуминиева сплав..
23,47 лв.
Дан. основа: 19,56 лв.
Производител: Petzl
Универсален карабинер с крива ключалкаКарабинерът SPIRIT е станал отдавна еталон за карабинер за спортно катерене. Сега се предлага в нова олекотена версия. Новият  SPIRIT е с 30 % по-лек и тежи 39 г. Профилът с Н-образна форма позволява намаляване на теглото, което е особено важно при катерене..
22,49 лв.
Дан. основа: 18,74 лв.
Производител: Petzl
Малък и лек карабинер с крушовидна форма и ръчно завиваща се муфаБлагодарение на компактния размер и системата на затваряне SCREW-LOCK с ръчно завиваща се муфа на винт карабинерът ATTACHE е подходящ за ситуации, свързани с осигуряване: закачане на осигурително устройство към седалката, осигуряване с..
36,19 лв.
Дан. основа: 30,16 лв.
Производител: Petzl
Малък и лек асиметричен карабинер с автоматична муфа (отваря се с 3 движения)Sm'D е малък алуминиев асиметричен карабинер, препоръчва се на работещи на височина, които търсят супер малко тегло на инвентара. D-образната форма е особено подходяща за закачане на различни устройства. Характеристика..
44,59 лв.
Дан. основа: 37,16 лв.
Производител: Petzl
Малък и лек асиметричен карабинер с ръчно завиваща се муфа Sm'D е компактен и лек карабинер с D-образна форма, подходящ за най-различни ситуации при работа на височина и катерене. D-образната форма е особено подходяща за закачане на различни устройства. Характеристика ● Много универса..
35,21 лв.
Дан. основа: 29,34 лв.
Производител: Petzl
Малък и лек карабинер с D-образна форма и автоматична муфа (отваря се с 2 движения)Sm'D е компактен и лек карабинер с D-образна форма, подходящ за най-различни ситуации, с него се работи лесно дори с ръкавици. Характеристика ● Много универсален карабинер:- D-образната форма е ефикасна за м..
38,14 лв.
Дан. основа: 31,78 лв.
Производител: Petzl
Асиметричен карабинер, ключалката се отваря с инструментАсиметричният карабинер Am’D PIN-LOCK на Petzl е предназначен за колективни дейности например въжени градини. Ползвателят е закачен надеждно, тъй като карабинерът се затваря със системата PIN-LOCK, която може да бъде отворена само със специален..
56,72 лв.
Дан. основа: 47,27 лв.
Производител: Petzl
Асиметричен карабинер с автоматична муфа, отваря се с две движенияКарабинер Am’D е лек асиметричен карабинер (трапецовиден карабинер) на Petzl. Неговата D-образна форма е особено подходяща за закачане на различни устройства например десандьори, уреди за осигуряване или позициониращи ремъци..
46,94 лв.
Дан. основа: 39,12 лв.
Производител: Petzl
Голям стоманен карабинер с муфаVULCAN e здрав стоманен карабинер, предназначен за работа в трудни условия. Асиметричната форма и големият отвор го правят подходящ за организиране на различни закрепвания. Карабинерът VULCAN се предлага с две системи на заключване: система с автоматична муфа TRIACT-LO..
57,50 лв.
Дан. основа: 47,92 лв.
Производител: Petzl
Голям черен стоманен карабинер с автоматична муфаVULCAN e здрав стоманен карабинер, предназначен за работа в трудни условия. Асиметричната форма и големият отвор го правят подходящ за организиране на различни закрепвания. Карабинерът VULCAN се предлага с две системи на заключване: система с автомати..
71,58 лв.
Дан. основа: 59,65 лв.
Производител: Petzl
Стоманен овален карабинер с автоматична муфаOXAN e здрав стоманен карабинер, предназначен за използване в тежки условия. Симетричната овална форма дава възможност за оптимално позициониране на карабинера към анкерни точки или при закачане към метални конструкции. Предлага се в две версии според сист..
41,08 лв.
Дан. основа: 34,23 лв.
Производител: Petzl
Стоманен овален карабинер с муфаOXAN e здрав стоманен карабинер, предназначен за използване в тежки условия. Симетричната овална форма дава възможност за оптимално позициониране на карабинера към анкерни точки или при закачане към метални конструкции. Предлага се в две версии според системата на зак..
25,81 лв.
Дан. основа: 21,51 лв.
Показани са от 1 до 12 от 27 резултата (3 страници)