Menu
Your Cart

Макари

Макари
Производител: Petzl
Карабинер с ролкаROLLCLIP A е макара-карабинер. Ключалката се отваря и въжето лесно се поставя, когато средството вече е закачено към опорната точка. Предлага се със система на затваряне муфа TRIACT-LOCK или без муфа.Характеристика● Със средството се работи лесно:- Ролката е монтирана върху херметич..
97,40 лв.
Дан. основа: 81,17 лв.
Производител: Petzl
Голяма макара, през която могат да преминават възлиХарактеристика• Голямото разстояние между отвора на планките и ролката позволява преминаване на свързващи възли (изтегляне на товари на голяма височина или движение по тролей, съставен от две въжета).• Ролката с голям диаметър осигурява изключителна..
539,81 лв.
Дан. основа: 449,84 лв.
Производител: Petzl
Двойна високоефективна макара ПрусикМакарите "Прусик" са предназначени за използване в комбинация със самозатягащ възел "Прусик". Благодарение на формата си те разхлабват възела, когато опре в тях. Така се получава лека блокираща система много добро съотношение тегло/функционалност.Характе..
246,43 лв.
Дан. основа: 205,36 лв.
Производител: Petzl
Много здрава и много високоефективна макара ПрусикMINDER е макара с висока ефективност, предназначена за професионална спасителна дейност с организиране на полиспастни системи със самозатягаш възел.Характеристика • Страни със специфична форма, адаптирани към употреба в система със самозатягащ в..
152,56 лв.
Дан. основа: 127,13 лв.
Производител: Petzl
Лека високоефективна макара ПрусикМалката макара MINI предлага леко решение при организиране на полиспасти със система за предотвратяване връщането на въжето. Характеристика • Страни със специфична форма, адаптирани към употреба в система със самозатягащ възел.• Ролката е монтирана върху х..
101,70 лв.
Дан. основа: 84,75 лв.
Производител: Petzl
Много лека и високоефективна блокираща макараБлокиращата макара MICRO TRAXION е супер лека и малка  (85 g), при това изключително ефективна (КПД: 91 %). Характеристика Блокиращият палец функционира също и върху обледенени и кални въжета и може да се фиксира в отворено положение, ако с..
166,24 лв.
Дан. основа: 138,53 лв.
Производител: Petzl
Макара с блокиращо устройство и вирбел, висок КПДМакарата PRO TRAXION може да се отваря включително, когато е закачена към анкерната точка. Тя е създадена, за да се улесни максимално организирането на полиспастни системи. С ролка с голям диаметър, монтирана на херметичен сачмен лагер и гарантираща о..
312,16 лв.
Дан. основа: 260,13 лв.
Производител: Petzl
Макара за движение по стоманено въжеХарактеристика • Предназначена за достъп и евакуация по стоманени въжета на лифтови съоръжения.• Голям отвор и ролка с голям диаметър, инсталира се към въжета с диаметър до 55 мм.• По време на движение да се използва с втора осигуровка чрез осигурителен ремък..
516,34 лв.
Дан. основа: 430,28 лв.
Производител: Petzl
Двойна макара за тролейМакарите TANDEM са предназначени за транспорт на товари и хора по текстилно или стоманено въже. Те могат също да се използват и при сложни полиспастни системи. Тези макари се поставят изключително лесно и бързо благодарение на фиксираните страни и осигуряват идеална стабилност..
141,80 лв.
Дан. основа: 118,17 лв.
Производител: Petzl
Двойна макара за въжен тролейМакарите TANDEM са предназначени за транспорт на товари и хора по текстилно или стоманено въже. Те могат също да се използват и при сложни полиспастни системи. Тези макари се поставят изключително лесно и бързо благодарение на фиксираните страни и осигуряват идеална стаб..
97,80 лв.
Дан. основа: 81,50 лв.
Производител: Petzl
Компактна и универсална макараКомпактна и универсална, макарата FIXE гарантира бързо поставяне на въжето.Характеристика ● Фиксираните страни позволяват бързо поставяне на въжето и използване на макарата в комбинация със самохват.● Предназначена за полиспасти и отклоняване на товари.● Ролка, мон..
49,28 лв.
Дан. основа: 41,07 лв.
Производител: Petzl
Много компактна универсална макара с подвижни страниХарактеристика • Изключително лека и компактна макара.   Съвместима с карабинери с всякаква форма.• Предназначена за полиспасти и отклоняване на товари.• Алуминиева ролка, монтирана върху самосмазващи втулки, осигуряващи добра ефекти..
44,59 лв.
Дан. основа: 37,16 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)