Menu
Your Cart

Осветление

Осветление
Производител: Petzl
Компактна челна лампа с презареждаща се батерия, здрава и водонепропусклива, подходяща за осветяване на близко разстояние и за придвижване. 600 луменаСъс своите 600 лумена компактната челна лампа с презареждаща се батерия ARIA 2R е създадена специално за професионалисти, занимаващи се с поддръжка на..
146,69 лв.
Дан. основа: 122,24 лв.
Производител: Petzl
Компактна челна лампа, с която лесно се работи, с бяла и с червена светлина.Тя не спира да блести! Лансирана преди 20 години като първият светодиоден челник на Petzl, TIKKA® ви предоставя понастоящем светлина от 350 лумена. Тя е незаменимо допълнение във вашите нощни разходки, биваци, с нея можете д..
68,46 лв.
Дан. основа: 57,05 лв.
Производител: Petzl
Калъф за малките челници на PetzlКалъф за съхранение и транспорт на компактни челни лампи Petzl, с него челните лампи могат да се закачат и използват като фенер.NOCTILIGHT е калъф за съхранение и осигурява дифузно осветление, ако челникът е включен. Предназначен е за компактните челни лампи на Petzl..
35,21 лв.
Дан. основа: 29,34 лв.
Производител: Petzl
Челна лампа с акумулаторна батерия, няколко вида лъчев сноп, три настройки с по три режимаЧелната лампа PIXA 3R е здрава челна лампа с презареждаща се батерия, подходяща за интензивно използване при работа. Интегрираната акумулаторна батерия е практична и представлява икономично и екологично решение..
211,22 лв.
Дан. основа: 176,02 лв.
Производител: Petzl
Челна лампа, подходяща за осветяване на близко разстояние, за придвижване или за осветяване на далечно разстояниеPIXA 3 на Petzl е здрава и универсална челна лампа. Благодарение на няколко типа лъчев сноп този челник е подходящ за различни ситуации: работа на една ръка разстояние, ходене и осветлени..
150,20 лв.
Дан. основа: 125,17 лв.
Производител: Petzl
Челна лампа подходяща за осветяване на близко разстояние и за придвижванеЧелната лампа PIXA 2 е здрава челна лампа, даваща удобна светлина на близко разстояние, но също така и светлина, подходяща за придвижване. Технология на светлината CONSTANT LIGHTING: стойностите на светлината не намаляват еднов..
112,66 лв.
Дан. основа: 93,88 лв.
Производител: Petzl
Челна лампа, подходяща за осветяване на близко разстояниеЧелната лампа PIXA 1 е здрава челна лампа, даваща удобна светлина на близко разстояние. Технология на светлината CONSTANT LIGHTING: стойностите на светлината не намаляват едновременно с разреждане на батериите. Тази челна лампа съответства на ..
79,80 лв.
Дан. основа: 66,50 лв.
Производител: Petzl
Каучукова лента за закрепване на челни лампи PIXA към каскаRUBBER е каучукова лента за челни лампи PIXA, съвместима с всички видове каски• Идеална за строителни каски, които нямат кукички за закрепване на ластична лента.• Каучукът позволява много стабилно закрепване на челната лампа върху каската.• ..
23,47 лв.
Дан. основа: 19,56 лв.
Производител: Petzl
Калъф за съхранение и транспортиране на челна лампа PIXA• Калъф с рабат, бързо се отваря с натискане на копче.• Носи се стабилно върху колана благодарение на лента, която се затваря с копче.Референция: E78001..
32,86 лв.
Дан. основа: 27,38 лв.
Производител: Petzl
Изключително мощна челна лампа, водонепропусклива, с акумулаторна батерия и функция против заслепяване FACE2FACE. 1100 луменаМощна челна лампа - 1100 лумена в режим BOOST, DUO S Petzl работи с акумулаторна батеря. Здрава и водоустойчива, тази челна лампа е идеална за дейности, поставящи високи изиск..
645,42 лв.
Дан. основа: 537,85 лв.
Производител: Petzl
Много малка челна лампа за аварийна ситуация. 50 луменаСупер лека и компактна аварийната челна лампа e+LITE на Petzl може да носите навсякъде със себе си. Благодарение на калъфа за съхранение челната лампа е винаги готова за употреба, може да се съхранява десет години заедно с батериите и да се носи..
48,89 лв.
Дан. основа: 40,74 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)