Menu
Your Cart

Седалки и колани

Седалки и колани
Производител: Petzl
Лека регулируема лека седалка с инвентарникПредназначена за учебна работа с групи, седалката PANDION е с един инвентарник, лесно се поставя, регулира и използва и улеснява ежедневието на инструктора. Зоните за идентификация и маркировка улесняват контрола на инвентара. Дебелите ленти осигуряват дълг..
99,74 лв.
Дан. основа: 83,12 лв.
Производител: Petzl
Здрава и лека седалка за туризъм по ледници и ски алпинизъм, може да се поставя, без да се повдигат краката от земята.TOUR е здрава седалка, предназначена за туризъм по ледници и ски алпинизъм. Благодарение на проста конструкция тази седалка може да се обува със ски или с котки на краката. Използван..
107,57 лв.
Дан. основа: 89,64 лв.
Производител: Petzl
Лека и удобна катерачна седалка за високи постиженияИдеалната седалка за преминаване на проекти! HIRUNDOS е предназначен за атлетични катерачи, катерещи в зала или на скали. Тази фина и лека седалка ви дава пълна свобода на движенията, като едновременно с това е удобна за висене. Четирите инвентарни..
195,58 лв.
Дан. основа: 162,98 лв.
Производител: Petzl
Седалка за работа по дърветаКолан за седнало положение за работа по дървета, подходящ при използване на традиционни методи на изкачване (footlock)Характеристика• Полутвърд много широк колан за кръста, предоставящ изключително удобство и много добра вентилация.• Кръстният колан и бедрените ленти са п..
786,24 лв.
Дан. основа: 655,20 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)