Menu
Your Cart

Аксесоари

Аксесоари
Производител: Petzl
Гъвкав протектор за фиксирано въжеProtec на Petzl е удобен и функционален протектор за всякакви въжетаХарактеристика• За защита на фиксирано въже от триене.• Лека и устойчива броня от РVС.• Лепящ цип Velcro и щипка за фиксиране и лесно и бързо поставяне.• Черен цвят.Техническа спецификацияРеференция..
29,34 лв.
Дан. основа: 24,45 лв.
Производител: Petzl
Многофункционална кука PETZL MULTIHOOK за "Абалаков"Куката може да се използва при направа на Абалаков възел, за изваждане на заклещени клеми или френдове и за почистване на цевите от леда.8-милиметровият ключ в края на куката служи за развиване и завиване на планки.Техническа спецификацияРефер..
62,59 лв.
Дан. основа: 52,16 лв.
Производител: Tendon
Предпазител за въже срещу триене, когато въжето минава през ръб. Устойчив ръкав от PVC с лесно затваряне с велкро закопчалка.дължина 60смдължина 100см..
22,84 лв.
Дан. основа: 19,03 лв.
Производител: Tendon
Лесен и удобен начин за маркиране на въжето. Отбелязването с маркера за въже е удобство и помага за вашата безопасност.  Химичният му състав не влияе на структурата и свойствата на въжето,освен това маркирането е дълготрайно...
5,24 лв.
Дан. основа: 4,37 лв.
ПРЕПАРАТ ЗА ПРАНЕ НА ВЪЖЕ TENDON 0,5Л.
Най-продаван
Производител: Tendon
Препаратът за пране на въжета има висока ефективност за сигурно и цялостно  пране на въжетата - както в перална машина, така и при ръчно пране.  Този препарат по никакъв начин не вреди на въжето и благодарение на употребата му, то старее по-бавно.ЗабележкаАко сте купили ново статично въже ..
20,22 лв.
Дан. основа: 16,85 лв.
Производител: Petzl
Средство за позициониране с два регулиращи се краяСредството за позициониране EVOLV ADJUST е с два регулиращи се края, което позволява краищата да се регулират винаги в подходящата дължина за изкуствено катерене.Характеристика● Ремък за позициониране с два регулируеми края, идеален за изкуствено кат..
136,90 лв.
Дан. основа: 114,08 лв.
Производител: Beal
V-образен ремък за защита срещу падане с интегриран поглъщател на енергия Предназначен е за осигуряване на места, където съществува риск от падане от височина. Особено подходящ за осигуряване към елементи като стоманени въжета или метални конструкцииТехническа спецификация:• Интегриран абсорбер..
304,94 лв.
Дан. основа: 254,12 лв.
Производител: Petzl
Поглъщател на енергия за спирачни устройства ASAP и ASAP LOCKРемъкът ASAP’SORBER се закача към спирачните устройства ASAP или ASAP LOCK, за да даде възможност на работещия да стои на известно разстояние от въжето с цел то да не бъде неволно наранено по време на работа. Абсорберът е поставен в платне..
64,55 лв.
Дан. основа: 53,79 лв.
Производител: Petzl
Двойно Y-образно предпазно въже с междинни халки и интегриран поглъщател на енергияABSORBICA-Y TIE-BACK е двоен ремък с интегриран поглъщател на енергия и междинни халки за закачане на карабинерите. Тя е предназначена за вертикално движение по конструкции с дебели елементи с преминаване през междинн..
293,38 лв.
Дан. основа: 244,48 лв.
Производител: Petzl
Двойно Y-образно предпазно въже с интегриран поглъщател на енергияABSORBICA-Y е двоен ремък с компактен поглъщател на енергия, предназначен за движение по вертикална конструкция или хоризонтална осигурителна линия с преминаване през междинни закрепвания. Този ремък може да се закача по няколко начин..
146,69 лв.
Дан. основа: 122,24 лв.
Производител: Petzl
Компактен поглъщател на енергияABSORBICA е компактен поглъщател на енергия, предназначен да се използва в комбинация с предпазно въже JANE, за да се състави предпазно въже с поглъщател на енергия. Състои се от лента, която се разпаря при падане. Лентата е поставена е в калъф, затварящ се с цип, койт..
93,88 лв.
Дан. основа: 78,23 лв.
Производител: Petzl
Ремък от динамично въже, без възможност за регулиранеМоже да се използва в спирачна система срещу падане.Характеристика• Предлага се в четири дължини: 0,6 - 1 - 1,5 и 2 метра.Техническа спецификацияРеференция: L50Стандарт: CE EN 354Дължина: 0.6 m; 1 m; 1.5 m; 2 mТегло: 110 g; 130 g; 185 g; 225 g..
46,94 лв.
Дан. основа: 39,12 лв.
Показани са от 1 до 12 от 13 резултата (2 страници)